Terminátor vyměnil klec za formuli, jaký zajel čas?

Karlos Vémola se ve čtvrtek proháněl na brněnském Masarykově okruhu ve formuli 3. I přes nulové zkušenosti prokázal svůj všestranný sportovní talent.

Karlos Vémola kroužil po Masarykově okruhu v Brně ve Formuli 3 Foto: FightLive.cz

Terminátor usedl do formule na okruhu v Brně, úvodní jízdou všechny zaskočil

Řádil i mimo žíněnku! Zápasník MMA Karlos Terminátor Vémola si vyzkoušel jaké to je usednout do úzkého kokpitu závodní formule 3. Z tělocvičny si odskočil do prostřední všudypřítomné vůně benzínu a spálených gum. A dařilo se mu. Svým časem na jedno odjeté kolo dokonce mile překvapil přítomného profesionálního závodníka seriálu F3 Vladimíra Netušila.

S řízením, které má jen pramálo společného s běžným osobním autem, neměl veterán UFC větší problémy. Během prvního tréninku odjel několik kol, z nichž nejrychlejší za 3:06. Podle expertů je přitom čas okolo tří minut pro amatérského závodníka velmi solidní. Důležité však je, že se úvodní kilometry obešly bez kolice, či technického problému.

sipka Sleduj náš oficiální účet na Instagramu ZDE a vychutnej si podobné akce s námi

„I takové jsme tu měli. Přišli a mysleli si, že je to podobné jako na trenažeru. Realita je ovšem jiná. Je potřeba být soustředěný a hlavně mít k autu respekt. Nejednou se nám stalo, že jsme hned za první zatáčkou někoho vyprošťovali. Karlos mě ale mile překvapil a s jeho časem můžeme být všichni spokojení“ hodnotil výkon po prvním tréninku Vladimír Netušil.

Sám Karlos po dojezdu do paddocku hodnotil svůj výkon následovně:

„Když už se do toho člověk začal dostávat, tak ho zahnali zpátky do garáže (smích)". U jednoho z nejlepších českých bojovníků ale převládalo nadšení z nového zážitku. Znovu se ovšem projevila jeho soutěživost a tah na branku. „Lidi říkají, že čas do třech minut je dobrej, takže to musím vylepšit“, prohodil Terminátor v pauze mezi jednotlivými bloky tréninků.

Druhý trénink přinesl zlepšení, ale i nepříjemnou situaci

Do druhého bloku tréninků šel Terminátor s jasným cílem svůj čas stlačit pod 3 minuty. A to se nakonec povedlo. Stopky při nejrychleji projetém kole ukázaly čas 2:35. V jednom z měřených kol ovšem Vémola šrouboval svůj výkon tak vehementně, že skončil v hodinách. V nepříjemné situaci ovšem zachoval chladnou hlavu, nastartoval a zdárně dorazil do cíle.

Na jeho dojmy bezprostředně po dojezdu se podívej ve videu:

Celá akce proběhla za podpory několika partnerů, včetně sázkařského portálu Bet-Arena.cz. Dá se ovšem čekat, že zanedlouho budeme Karlose zase vidět v prostředí gymů, tedy tam, kde je jeho přirozené teritorium.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Karlos Vémola a jeho soustředění se na trať brněnského autodromu Foto: FightLive.cz

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.