Tip: Sleduj Premier Sport výhodně díky O2 TV Sport Pack

Potí se ti ruce, zapomínáš pravidelně dýchat a nervozita ze zápasu stoupá? To známe! A stovky tisíc fanoušků v Česku jakbysmet. Kouzlo MMA a životní příběhy fighterů obrovsky nabírají na popularitě. A to vše můžeš teď navíc sledovat z pohodlí domova doslova za pár korun. V tomto článku ti řekneme, jak na to!

Sledujte bojové sporty na O2 TV Foto: O2 TV

Na stanici Premier Sport program dnes, zítra i jakýkoliv jiný den prostě baví

Fantastická HD kvalita, odborný komentář expertů a informacemi napěchované magazíny či zákulisní pikanterie ze životů samotných zápasníků. Nejen tohle ti díky výhodným balíčkům naservíruje Premier Sport od O2, jako na stříbrném podnose, nebo ve stříbrném tarifu. To už necháme na tobě. Na výběr máš i ze 3 verzí předplatného balíčku O2 TV Sport Pack, který je ušitý vyloženě na míru všem sportovním fanouškům. Teď už si jen vybrat ten svůj.

Nebaví tě každou chvíli něco řešit? Ponoř se do světa bojových sportů, díky sledování Premier Sportu za pouhých 5 korun denně. Ano! Už za tuto částku se v rámci ročního předplatného přiblížíš světovým TOP bojovníkům na nebezpečně blízkou vzdálenost. Jdeš do toho?

O2 TV Sport Pack na 30 dní za 199,-
O2 TV Sport Pack na 3 měsíce 499,-
O2 TV Sport Pack na 12 měsíců 1799,-

Premiere Sport O2 můžeš pořídit v rámci několika balíčků

Stanice Premier Sport samozřejmě není jen otázkou ryze sportovního balíčku. Můžeš si ho nakombinovat s O2 TV HBO za 299,-/30 dní, nebo pořídit v rámci zmíněného tarifu O2 TV Stříbrná za 449,-/30 dní. Zde máš dokonce k dispozici hned 15 sportovních kanálů jako součást balíčku čítající neuvěřitelných 101 stanic.

Nezapomeň, že pokud už budeš mít krve a tvrdých knockoutů dost, nabrat síly do dalšího fightu můžeš u TOP fotbalové klubové soutěže Premier League. Na své si přijdou milovníci populárních, alternativních, adrenalinových i rozvážných sportovních odvětví. O2 TV se v tom totiž vyžívá a ty budeš taky. O tom nepochybuj.


O2 TV a Premier Sport přenesou do tvého obývacího pokoje tato bojiště:

  • Ultimate Fighting Championship (UFC)
  • ONE Championship
  • M-1 Global
  • MMAsters League
  • WWE (wrestlingová organizace)
  • Pořady Fighting Spirit, MMA Season, Takedown
  • Magazín Oktagon

Přístup ke sledování vybraného balíčku máš na pár kliknutí, obratem hned poté, co provedeš platbu kartou. Žádné čekání a složitosti. Samozřejmostí je také zpětné přehrání až 7 dní dozadu. To se hodí, protože ne vždy se ti bude chtít vstávat na přímý přenos například nejprestižnější ligy smíšeného bojového umění UFC. Na Premier Sportu ale na tebe zápasy počkají.

NEJLEPŠÍ ONLINE SÁZKOVÉ KANCELÁŘE - PŘEHLED BONUSŮ:
Tipsport Bonus ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Fortuna Bonus ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Betano Bonus ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
Chance Bonus ke vkladu až 2 000 Kč + 200 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
SynotTip Bonus 300,- zdarma bez nutnosti vkladu VSAĎ TEĎ
Sazkabet Bonus ke vkladu až 9 500 Kč + 500 Kč za ověření VSAĎ TEĎ
MerkurXtip Bonus ke vkladu až 10 000 Kč + 100 Kč za registraci VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

UFC je možné sledovat prostřednictvím O2 TV na Premier Sport

Jak sledovat UFC na Premier Sport - návod a cena

Nejlepší světová liga smíšeného bojového umění UFC ⭐ je obrovský fenomén současnosti. Její chapadla sahají díky účasti česko-slovenských...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

MMAsters League 3 proběhne už 7. května

MMAsters League 3: informace, zápasy a program

Turnaj MMAsters League ⚡ s Lubošem Lesákem i Jakubem Klaudou se koná 7.5. od 19:00. Podívejte se na informace, kurzy a návod ke sledování.