Týden s FightLive #14: Keitova těsná výhra, Muradovův záhadný odchod a pravidla duelu Paul-Tyson

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Uplynulý týden přinesl opět mnoho nového. Dočkali jsme se někdy až šokujících informací, přibyla nám čerstvá vítězství, ale i nějaké ty porážky. Pojďte si s námi zrekapitulovat to nejdůležitější.

Brož a Eckerlin po zápase Foto: OKTAGON MMA

Keitovo těsné vítězství, Langerovo KO a Brožova prohra

Vyvrcholením uplynulého týdne byl nepochybně turnaj OKTAGON 57 ve Frankfurtu. Kartu uzavíral hlavní zápas Eckerlin vs. Brož, české diváky ale zajímaly i další duely. O postup v milionové pyramidě se tu utkal oblíbenec Losene Keita a Agy Sardari a poprvé od bleskové prohry s Karlosem Vémolou se tu představil také Pavol Langer.

Zaregistruj se online a vsaď si u MerkurXtip

Právě slovenský obr šokoval celou halu. Situace začala být dramatická už v prvním kole, kdy ho německý bojovník Marc Doussis zasypával tvrdou kombinací úderů. Když už se zdálo, že dojde na nejhorší, Langer se zmátořil a uštědřil Doussisovi nečekané koleno přímo do hlavy. Poté už stačilo jen soupeře dobíjet. Pavol Langer si odnesl nakonec vítězství TKO.

Většina fanoušků Losena Keity pravděpodobně velké drama nečekala. Koneckonců i sázkové kanceláře ho značně v souboji s Agym Sardarim favorizovaly. Keita se ale snad poprvé za působení v OKTAGONu potýkal s velkými problémy. I navzdory tomu si ale Black Panther po plných třech kolech odnesl vítězství na body, byť šlo o split decision.

sipka Detaily zápasu si přečtěte zde: Keita ve Frankfurtu přežil klinickou smrt, Langer předvedl comeback z říše snů. Brož padl

Hlavní zápas Brož vs. Eckerlin se bohužel pro českého fanouška happyendu nedočkal. Eckerlinovi se dařilo výborně natrefovat svou pověstnou přední rukou a na Inkvizitorově obličeji to bylo čím dál víc znát.

Ve druhém kole se zápas přesunul na zem a i tam dominoval Eckerlin. Brožovi se nakonec stala osudnou nedostatečná aktivita, kvůli které se rozhodčí rozhodl zápas ukončit a připsat tak Eckerlinovi vítězství TKO.

Muradov a jeho záhadný odchod z UFC

Fanoušky Makhmuda Muradova šokovala informace o jeho odchodu z UFC. Z jeho reakcí na sociálních sítích se ale zdálo, že je stejně překvapený jako oni. Tvrdil, že důvody jeho odejití jsou mu neznámé a že obdržel pouze zprávu, která mu oznamovala konec spolupráce.

Muradov měl přitom nedávno podepsat smlouvu na další čtyři zápasy v organizaci a o to je náhlá změna plánů podivnější. Machovo vyjádření si přečtěte zde: Mach Muradov potvrzuje konec v UFC. Popisuje, jak se novinku o rozchodu s organizací dozvěděl

Paul vs. Tyson a změna pravidel

Zápas youtubera Jakea Paula a Mikea Tysona vyvolává už od svého oznámení velké emoce, zároveň se ale už teď těší velké pozornosti a není pochyb, že platforma Netflix bude 20. července mít co dělat, aby ustála nápor nových i stávajících uživatelů.

Původně se mělo jednat o exhibiční zápas, Tyson s Paulem se ale rozhodli posunout jejich hru o level výš a udělat podívanou ještě zajímavější. Zápas nakonec bude profesionálního rázu a jeho výsledek se bojovníkům zapíše do bilance.

sipka Více čtěte zde: Zásadní změna pro zápas Jakea Paula s Mikem Tysonem. Souboj o miliony dostává nový rozměr

Francis Ngannou a největší životní tragédie

V průběhu minulého týdne bohužel svět obletěla zpráva o velké tragédii. Francis Ngannou za nejasných okolností přišel o syna. S informací se svěřil na sociálních sítích samotný zápasník, kterému kondolovali nejen fanoušci, ale také kolegové ze světa MMA jako například Conor McGregor.

sipka Detailnější info se dozvíte zde: Francis Ngannou svádí nejtěžší boj života! MMA svět truchlí, kondoloval i McGregor

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři MerkurXtip

Využij vstupní bonus až do výše 10 000 Kč

Online sázková kancelář MerkurXtip nabízí 100% bonus k prvnímu vkladu až do výše 10 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u MerkurXtip

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Průběh zápasu Clash of the Stars

Kde sledovat Clash of the Stars online živě? Livestream a cena PPV

Online live stream Clash of the Stars ▶️ vyhledává před každým turnajem obrovské množství fanoušků. V tomto článku se dozvíte zásadní...

Jiří Kajínek

Kajínek reaguje na rýpavé dotazy fanoušků. Bytostně nesnáším lepšolidi, co se povyšují! říká

Aleš Bejr se utká s nejznámějším vězněm Česka Jiřím Kajínkem.👀 Ten se od některých fanoušků dočkal spousty nepochopení, a tak se rozhodl...

Miroslav Brož

Rozhovor před bitvou s Mírou Brožem: O Eckerlinovi, Edenu, konci kariéry, psychice nebo hejtrech

Miroslava Brože čeká ve Frankfurtu hlavní zápas s místní hvězdou Christianem Eckerlinem.⭐💪 Inkvizitor před bitvou promluvil nejen o svém...