Usman překvapení nepřipustil a vypnul Masvidala

Turnaj UFC 261 konaný na Floridě s diváky je minulostí. Hned 2 ze tří titulových zápasů přinesly učebnicové knockouty. Jorge Masvidal v hlavním zápase ani napodruhé recept na šampiona Kamaru Usmana nenašel.

Usman zvítězil proti Masvidalovi Foto: Profimedia

Kamaru Usman ubránil pás velterové divize zůstává v UFC neporažen

Titul velterové váhy zůstává u stejného majitele. Nigerijská noční můra znovu úřadovala! Po dominanci v prvním kole vyšperkov Usman svůj výkon na začátku 2. kola nekompromisním knockoutem Jorgeho Masvidala. Sázej na zápasy UFC s bonusem za snadnou online registraci ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Už před zápasem byl Kamaru Usman obrovským kurzovým favoritem a tuto pozici nakonec potvrdil. Jeho soupeř Jorge Masvidal se sice v aréně v Jacksonville na Floridě těšil velké podpoře fanoušků, v samotném zápase ale na oponenta nestačil. V prvním kole sice ještě srdnatě ubránil takedowny, v tom druhém už ale inkasoval nesmírně tvrdý úder ze zadní pravé ruky, po kterém šel bezvládně k zemi.

Galavečer UFC 261 ozdobil i fantastický knockout z dílny nové šampionky muší váhy Rose Namanujas. Ta si neuvěřitelně přesným a rychlým high kickem počíhala na 21 zápasů neporaženou čínskou bojovnici Weili Zhang. Úvodní 2 zápasy ale bohužel ovlivnil i nepříjemný faktor zranění. Chris Weidman musel být dokonce v souboji s Uriahem Hallem už po 17 vteřinách odvezen na nosítkách (zlomená noha).

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Usman se znovu utká s Masvidalem na UFC 261

UFC 261: Usman vs. Masvidal 2 informace, datum, karta

Turnaj UFC 261 s titulovou bitvou Usman vs. Masvidal se koná 24.4. ▶️ Podívejte se na informace, kurzy a návod ke sledování streamu...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Jorge Masvidal

Jorge Gamebred Masvidal - MMA statistiky a životopis

Američan ⭐Jorge Masvidal⭐ patří mezi špičku velterové váhy a zároveň je největším „darebákem“ ve světě MMA. Má na svědomí nejrychlejší...