Václav Mikulášek zase neudržel nervy na uzdě. Po soupeři hodil chránič a byl diskvalifikován

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Kontroverzní Václav Mikulášek zase jednou ukázal svou temnou tvář. Jeho zápas na turnaji RFA 15 proti Gabrielu Törökovi musel být pro diskvalifikaci předčasně ukončen.

Mikulášek byl opět diskvalifikován Foto: RFA

Kolena do rozkroku a hozený chránič. Baba Jaga byl na RFA 15 diskvalifikován

Václav Mikulášek se zase jednou postaral o pořádný rozruch. Souboj s rivalem Gabrielem Törökem byl pořádně vyhrocený už dlouhé týdny dopředu, kdy do sebe oba šili na sociálních sítích. Vše umocnil závěrečný staredown a Mikuláškovo převážení o 0,5 kg. Velmi neprofesionální byl však i samotný duel v kleci.

Měl to být jeden z nejočekávanějších zápasů na turnaji RFA 15 v Bratislavě, jenže tento souboj skončil ještě dříve, než pořádně začal. Václav Mikulášek totiž koleny zasáhl Töröka už během úvodní minuty boje třikrát do rozkroku a slovenský bojovník se s bolestivou grimasou skácel k zemi.

Rozladěný Mikulášek vehementně gestikuloval k rozhodčímu, že Török simuluje, přestože z opakovaných záběrů bylo jasně patrné, že jeho kolena skutečně opakovaně zasáhla suspenzor.

Následně se ovšem Václav Mikulášek odhodlal k velmi nesportovnímu gestu, když po soupeři hodil chránič zubů. Ten okamžitě zareagoval podrážděně a vyhrocenou situaci musel uklidňovat rozhodčí ve spolupráci s trenéry. Výsledek? Diskvalifikace Mikuláška a pořádná ostuda.

Mikulášek: "Co k tomu mám říct... Nějaké to koulování tam bylo, ale ten chránič jsem po něm hodil naschvál, abych viděl, jak bude reagovat. On okamžitě vstal, takže mohl zápasit. Pak si to ale všechno zase uvědomil a chytil se za rozkrok. Já jsem věděl, jak tohle dopadne. Když ho někdo vyvede z míry, tak se stáhne jako želva. Je to jenom po*era a já jsem přesně věděl, že se něco takového stane. Štve mě to kvůli trenérům. Ano, udělal jsem chybu a mrzí mě to, ale frajer mohl v zápase normálně pokračovat."

Török: "Jsem fakt znechucený z jeho chování. Nemůžu udělat ani krok, bolí to neskutečně. Viděl jsem nějaké komentáře, že jsem simuloval. Tak ať ti hateři přijdou a já je nakopnu do rozkroku, uvidíme, jestli pak budou moci pokračovat v zápase... Chci odvetu, abych všem ukázal, že jsem lepší sportovec. Tohle bylo hodně za hranou, ani nevím, co k tomu víc říct..."

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.