Vémola musel prozradit měsíční příjem, mastnou pokutu prý uhradil bez mrknutí oka

Kauza spojená s podezřením na přechovávání chráněných živočichů vyvrcholila mastnou pokutou, kterou Karlos Vémola údajně bez mrknutí oka uhradil. Během vyšetřování se také zjišťoval Vémolův měsíční příjem. Kolik si Terminátor vydělá?

Karlos Terminátor Vémola musel prozradit příjmy Foto: Facebook/OKTAGON MMA

Terminátor se nemá vůbec špatně, mastnou pokutu zaplatil ihned

Koncem minulého roku bez varování před Vémolandem zaparkovalo několik policejních aut, z nichž vyskočili celníci, kteří provedli v domě Karlose Vémoly zátah. Během domovní prohlídky kontrolovali zvířata a prověřovali veškerou dokumentaci k nim. Karlos Vémola vehementně tvrdil, že má všechna potřebná osvědčení i povolení, která jsou k chovu těchto zvířat zapotřebí.

Letos v dubnu bylo oficiálně proti Karlosu Vémolovi zahájeno trestní stíhání a v jednu chvíli se dokonce skloňovalo slovo vězení. Vyšetřování však nakonec ukázalo, že Vémola se o svá zvířata stará vzorně a jediný problém, který vyšetřovatelé objevili,  byly jakési nesrovnalosti v dokumentaci.

Z toho vzešlo usnesení, že Vémola musí zaplatit pokutu dvě stě tisíc korun. Státní zastupitelství potvrdilo, že Vémola slíbil poslat částku na účet začátkem června a tak také učinil. Během vyšetřování soud zjišťoval kromě jiného i Vémolovy příjmy. Karlos při tom uvedl, že je osoba samostatně výdělečně činná a že vydělává sto tisíc měsíčně.

Vzhledem k tomu, že Vémola částku dvou set tisíc zaplatil dle dostupných informací bez jakýchkoli dohadů, lze soudit nejen to, že chtěl mít Karlos už celou záležitost za sebou, ale také to, že nouzi o prostředky Terminátor nemá. Nasvědčuje tomu konec konců i Karlosův životní styl – například po zápase s Argentincem Alsinou na Štvanici se odměnil autem za miliony.

➤ Čtěte také: Přezdívka Terminátor byl původně posměch, přiznává Karlos Vémola

Po razii ve Vémolandu Karlos přesvědčeně prohlašoval, že šlo o akci na udání, a protože měl tou dobou před odvetou s Patrikem Kinclem, s nímž mají už dlouho napjaté vztahy, první jméno, které v tomto kontextu skloňoval, bylo právě Inspektorovo.

„Tohle to udání bylo zcela účelový od kamaráda Patrika Kincla, a to jen ukazuje, jak strašně se mě před tím soubojem báli, protože to načasovali přesně tak, aby se tohle to dělo před tím zápasem,“ prohlásil tehdy Vémola pro TV Prima. Patrik Kincl však veškerá podobná obvinění razantně odmítl a nakonec se rozhodl na Vémolu podat trestní oznámení za pomluvu.

A Kincl není jediný, kdo chtěl hnát Terminátora do soudní síně. Na Vémolu si chtěl touto cestou došlápnout i spolumajitel organizace RedFace Patrik Pejcha, s nímž bývali s Terminátorem přátelé. Pejcha však tvrdí, že mu Vémola dluží nejen nemalé peníze, ale také potřebné papíry ke zvířeti. Pejcha nabízené mimosoudní vyrovnání odmítl a vše se teď řeší soudně.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.