Vémola: Teixeira nedokáže Procházku hodit. Budeme slavit výhru!

Karlos Teminátor Vémola si samozřejmě stejně jako žádný fanoušek MMA nenechá ujít nadcházející zápas Jiřího Procházky. S našimi čtenáři se podělil i o svůj odhad, jak bude celá bitva probíhat.

Jiří Procházka bude podle odhadu Karlose Vémoly v neděli ráno slavit Foto: Profimedia

Vémola předpovídá Procházkův zápas: Od Jirky to bude tah na jednu branku!

Karlos Vémola tipuje jednoznačný průběh titulového zápasu Teixeira vs. Procházka. "Jsem přesvědčenej o tom, že Jirka ten zápas vyhraje. Teixeira je opravdu zkušenej bojovník a šampion. Je v UFC mnoho let a má za sebou desítky zápasů. Tenhle zápas, ale bude od Jirky tah na jednu branku. Je mladší, dravější, silnější, rychlejší. Bude to v postoji kontrolovat a diktovat tempo," odhaduje český Terminátor.

Úřadující šampion Glover Teixeira je zkušený zemař, ale na Procházku tohle podle Karlose stačit nebude. "Teixeira se ho bude snažit dostat na zem, ale nevěřím tomu, že ho Teixeira hodí. Jirka vypracoval ten wrestling skvěle a má skvělou obranu a má i skvělý vstávání ze země, takže nemyslím, že ho Teixeira hodí," myslí si Vémola.

Vyvarovat se přestřelky a bude se slavit. "Jediný na co by si měl Jirka dát pozor je nepustit se do nějaké zbytečné přestřelky, protože Teixeira umí praštit, má opravdu bombu a nejeden UFC zápasník na tohle už doplatil. Věřím, že si to Jirka pohlídá naprosto zkušeně, že vyhraje každý kolo a ve druhým nebo ve třetím kole ho ukončí. A budeme slavit takový zápasnický Nagano, kdy budeme mít v Čechách UFC šampiona! Moc mu fandim, moc mu věřím," uzavřel Karlos Vémola ve videu pro FightLive.

A návod na sledování UFC 275 zdarma najdete zde.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka bude bojovat o titul s Gloverem Teixeirou

Kde a kdy sledovat UFC 275: Procházka vs. Teixeira? Livestream zdarma

Už dnes v noci ze soboty na neděli uvidíme historickou bitvu ▶️ Procházka vs. Teixeira v UFC. ❤️ Podívejte se na kompletní návod na...

Podrobnou analýzu a názor na bitvu Procházka - Teixeira nabídl také Israel Adesanya

Titul do Česka nebo brazilská obhajoba? Hvězdy UFC tipují

Ostře sledovaný turnaj UFC 275 v Singapuru rezonuje napříč celou scénou MMA. Kteří bojovníci věří Procházkovi, a kdo naopak věští vítězství...

Jiří Procházka jde bojovat o titul UFC

Tohle jsou 3 nejpravděpodobnější scénáře historické bitvy o titul

Český fighter Jiří Procházka se v neděli ráno našeho času pokusí sebrat titul Gloveru Teixeirovi. Jaké jsou jejich nejsilnější zbraně a...