Vémola vysvětlil, proč to s koncem kariéry myslí vážně. Kdo to podle něj měl zabalit dřív?

Má za sebou velmi cennou výhru, kterou si připsal své první KO a zároveň nový rekord v Oktagonu, přesto stále platí, že zanedlouho by rád ukončil kariéru. Proč chce Karlos Vémola skončit i po výhře nad Pavolem Langerem?

Karlos Vémola Foto: OKTAGON MMA

Skončit se má v nejlepším

Od chvíle, kdy Karlos Vémola poprvé začal mluvit o konci kariéry, už uběhlo pár měsíců a Terminátor stihl další dva zápasy. V tom druhém proti Palu Langerovi předvedl ukázkové a superrychlé KO, a tak by se dalo předpokládat, že si to Karlos s ukončení kariéry třeba nakonec rozmyslí, jenže chyba lávky, Vémola si stále stojí na svém.

„Vždycky mě mrzelo, když jsem viděl některý svoje hrdiny po tom končit, jako třeba Mike Tyson, když začal potom prohrávat, říkal jsem si vždycky: Kdyby to ukončil o dva roky dřív. On je stejně legenda, na kterou nikdy nikdo nezapomene.

Ale není to jenom on, je tam víc těch zápasníků, který si myslím, že měli skončit o malinko dřív, třeba Ken Shamrock, já jsem ho obdivoval strašně moc, Ken Shamrock byl pro mě legenda, no a pak když jsem ho viděl v padesáti nastupovat do té klece, tak jsem si říkal: Ty už to fakt nemáš zapotřebí,“ prozradil v rozhovoru pro CNN Prima News.

„Ale pak když jsem se na to podíval zpětně, že v té éře, kdy byl nejvíc, zápasil za třeba dva tisíce dolarů a pak mu v padesáti letech dal někdo milion dolarů, tak chápu, že tam vlez. Já doufám, že tohle nebudu muset dělat, že ukončím kariéru na vrcholu a ve velkým stylu, aby se dlouho po mém konci o tom ještě povídalo,“ přiznal Karlos.

Proč znova Kincl? „Chci dělat jen velký věci,“ říká Vémola

Nejednoho fanouška překvapila Vémolova náhlá výzva, Karlos Vémola však vysvětlil, že už nechce do konce kariéry slyšet od fanoušků podobné výtky, jako tomu bylo před zápasem s Alsinou, proto chce prý už jen velké zápasy – to znamená rozdat si to ještě jednou s těmi, kdo ho porazili.

„Já fakt chci zápasit v O2 aréně. Mě čeká jeden, maximálně dva zápasy do konce kariéry a chci dělat velký věci a tohle je momentálně největší věc, co můžu udělat, není nic víc, po čem bych mohl sáhnout,“ prohlásil Karlos Vémola v rozhovoru pro CNN Prima News.

„Pro mě je to teď, nebo nikdy, protože já příští rok někdy na jaře nebo v létě doufám, že budu mít zápas  Attilou Véghem, to už nebudu mít čas shazovat do osmdesát čtyřky, teď na to ještě čas mám. Takže poslední velkej mega fight můžu udělat teď.

➤ Čtěte také: Kincl na roztrhání! Dá šanci Čepovi, nebo se nechá zlákat k další odvetě s Terminátorem?

Já si řekl o to nejvíc, pokud mi to nedají, tak mi Ondra bude muset najít nějakýho jinýho soupeře. Potom už si dopředu vyprošuju, ať lidi vůbec nepíšou o nějakých lehkých soupeřích, že zas mám nějaký žrádlo a tak dále, já jsem si řek o Kincla, o co víc si můžu říct než o frajera, který mě bohužel na jaře porazil,“ prohlásil Vémola.

Patrik Kincl si vyžádal čas na rozmyšlenou a klid od veřejnosti i médií. Ještě před turnajem v Bratislavě prohlásil, že s Karlosem definitivně skončil, to však netušil, že Terminátor přijde s takhle přímou výzvou. Uvidíme tedy, jak se šampion střední váhy k celé věci postaví.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.