VIDEO: Francis Ngannou tvrdě narazil. Anthony Joshua ho brutálním KO zničil ve 2. kole

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

To, čeho se mnozí obávali, se stalo skutečností. Anthony Joshua nenechal nikoho na pochybách a Francise Ngannoua ukončil ukázkovým knockoutem!

Ngannou utrpěl těžké KO Foto: Profimedia

Joshua knockoutoval Ngannoua ve 2. kole. Ten po zápase naznačil návrat do MMA

Jen necelá dvě kola se Anthony Joshua zdržel s Francisem Ngannouem v boxerském ringu. Rozdíl mezi oběma se naplno projevil. Z prvního knockdownu se ještě kamerunskofrancouzský bijec s vypětím všech sil dokázal oklepat a rozhodčí ho nechal v zápase pokračovat, jenže pár vteřin na to zasadil Joshua rozhodující pravou přímku a bylo vymalováno. Žhavý kandidát na KO roku!

Francis Ngannou vstoupil do zápasu hodně sebevědomě a během prvního kola několikrát Joshuu zasáhl. Střídal guardy a snažil se soustředění Joshuy narušit. Ten však nikam nespěchal a hledal si potřebnou vzdálenost. Věděl, že jeho chvíle přijde.

Ve druhém kole poslal Joshua svého soupeře poprvé k zemi, konec zápasu to ale ještě nebyl. Viditelně otřesený Ngannou se dokázal dát bleskurychle dohromady alespoň do té míry, že hlavní ringový rozhodčí nechal v zápase pokračovat.

Následující úder v podání Joshuy ale přinesl pekelné KO. Direkt přesně na bradu a bezvládný Francis Ngannou šel k zemi. Parádní výkon, který předvedl v zápase s Tysonem Furym tentokrát nedokázal zopakovat. Tahle porážka si navíc vyžádá delší zápasovou pauzu.

"Neodcházej z boxu", opakoval mu po zápase Joshua. Ngannou na svou prohru reagoval slovy: "Teď si musím odpočinout a uvidíme, co se bude rýsovat dál. Mám za sebou těžký týden a celou přípravu, takže teď potřebuji odpočinek. Nevím, co bude dál, ale o mé budoucnosti budeme jednat. Možná si dám nějaký zápas v MMA, ale s boxem rozhodně nekončím. Mám tu rozdělanou práci."

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.