VIDEO: Jaroslav Pokorný a Shem Rock se do sebe pustili na staredownu a vůbec se nešetřili

Pořádně vyhrocený staredown byl k vidění v rámci ranního vážení před turnajem Oktagon 48 v Manchesteru. Mezi Rockem a Pokorným došlo na šarvátku.

Shem Rock napadl Pokorného na staredownu Foto: OKTAGON MMA

Pokorný a Rock se do sebe pustili na ranním vážení

Jeden z nejvyhrocenějších staredownů v historii Oktagonu byl k vidění v pátek ráno v Manchesteru. Nevraživost mezi domácím Shemem Rockem a Čechem Jaroslavem Pokorným se naplno projevila.

sipka Sledujte Oktagon 48 živě na Tipsport TV

Hodně vypjatý duel turnaje Oktagon 48odstartoval ještě před samotným galavečerem. Mezi Jaroslavem Juboxem Pokorným a Shemem Rockem je hodně zlé krve a trashtalku, který dlouhé týdny před zápasem inicioval právě anglický provokatér Rock.

Zápasník s kriminální minulostí, kterému nemůže v Česku nikdo z bojovníků přijít na jméno, šel na váhu jako první a váhový limit 70,7 kg napoprvé nesplnil, když mu váha ukázala 71,5 kg.

Pokorný si vedl při oficiálním vážení daleko lépe a požadovaný limit splnil na první dobrou. Následně se měli oba kohouti postavit tváří v tvář, neboť turnaj v Manchesteru tentokrát nebude mít odpolední veřejné vážení. Pokorný ovšem k překvapení všech odmítl pohlédnout Rockovi do očí a neprodleně se ubíral do zákulisí.

Ondřej Novotný ho ovšem zastavil se slovy, že musí dojít ke staredownu, a tak se proti sobě oba postavili mimo vyznačené místo pro staredowny. Atmosféra se dala krájet, netrvalo dlouho a došlo ke strkanici. Shem Rock ovšem poté vyslal na žebra Pokorného tvrdý round kick, čímž značně přestřelil.

"To si říkáš profík? Takhle se chovat na staredownu, je to normální? Už břečíš? Já jsem Čech, neumím anglicky, vůbec mě nezajímáš. Já mám aspoň chování, ty Zápaďáku," křičel na svého soupeře pořádně rozpálený Jarda Pokorný, který se dále na Rocka sápal a chtěl mu kop oplatit, což už ale přítomní rozhodčí a členové týmu Oktagonu nepřipustili.

Na strkanici se můžete podívat v přiloženém videu v čase 24:25:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.