VIDEO: Jirka Procházka nechává nahlédnout do své přípravy. Součástí tréninku je i karate

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Jiřího Procházku co nevidět čeká boj s hladovým Srbem Rakićem a do přípravy dává naprosté maximum. Fanoušci teď mají šanci nahlédnout do Jirkova tréninku a na vlastní oči vidět, na čem přesně český samuraj maká.

Jiří Procházka Foto: Profimedia

Technika, sparringy a pilování do dokonalosti

Jubilejní třístý turnaj se nezadržitelně blíží a Jiří Procházka se maximálně soustředí na přípravu na srbského bojovníka Alexandara Rakiće, se kterým se v rámci dubnového eventu utká. Vsaďte si na Jirku a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Jiří už mnohokrát zdůraznil, že se po neúspěchu s Alexem Pereirou rozhodli spolu s týmem navrátit ke kořenům a zaměřit se na naprosté základy, které teď vybrušují do dokonalosti.

„Čtvrtek, první trénink techničtější, zaměřený hlavně na moje věci, které dělám v zápase nejčastěji, principy, ze kterých to vychází, a nejčastější chyby. Zaměřujeme se prostě na principy, které fungují a které mám zažité a ty jen doupravujeme,“ popsal Jiří jednu z částí své přípravy ve videu Fight preparation 1, které zveřejnil na svém youtubovém kanále.

„Druhý trénink bude taky technicky zaměřený, s nějakými lehkými sparingovými sekvencemi, zas jenom konkrétní situace a ať se najíždí ty věci do detailu a můžeme v těch dalších týdnech přitvrzovat v těch sparingách,“ pokračoval Procházka. „A pak už to nebude nic jinýho než jen čistý sparing, ukázat všechno v té nejlepší formě, to potom zase vypilovat na technice a zase odspárovat a takhle furt dokola.“

Když zrovna Procházka netrénuje se svým týmem, zdokonaluje se jinde. „Když to jde, tak jdu ještě dvakrát do týdne na karate, ať se posunuju ve všech oblastech. Tam cílíme hlavně na tu preciznost v pohybech a načasování,“ prozradil Jirka.

sipka Čtěte také: Tohle fakt přehnal! Jiří Procházka poukázal na výrok Rakiče, který se ho vyloženě dotkl

„Dopolední trénink s Jirkou: pracovali jsme na single legu, na tom typu dokončení hry, který Rakić rád používá v zápase. Takže abychom to měli dobře najetý i s nějakýma obranama, a potom jsme se věnovali half guardu,“ prozradil Procházkův trenér Jan Stach. „Je to jedna z nejzásadnějších pozic a je třeba to rozvíjet a je to součástí skoro všech útěků ze špatných pozic, takže to byl dnešní plán,“ dodal.

Jiřího Procházku uvidíme v akci už 13. dubna, kdy světová organizace UFC oslaví své velké jubileum. Kromě duelu Procházka vs. Rakić karta třístého turnaje nabídne také hlavní zápas Pereira vs. Hill a spoustu dalšího.

Na celé video z Jirkovy přípravy se podívejte zde:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.