Vítěz Tipsport Gamechangeru už má na stole výzvu. Využije šance na odvetu?

Zvítězil, získal miliony a kromě jiného i zájem ostatních bojovníků. O duel s ním se přihlásil zápasník, který ho už jednou porazil. Teď jde o to, zda Bojan Veličković na výzvu svého pokořitele kývne a jestli souboj posvětí i OKTAGON.

Bojan Veličkovič a Leandro Silva Foto: OKTAGON MMA

Výzva brazilského bijce

Je to jen něco málo přes rok, co Bojan Veličković po drsném souboji utrpěl s brazilským UFC veteránem Leandrem Silvou porážku. Apollo svého vítězství dosáhl nejednomyslným rozhodnutím, a tak nešlo o úplně jednoznačnou výhru.

Od té doby si Veličković stihl připsat čtyři výhry v řadě, kdežto Apollo po vítězství se srbským bojovníkem zaznamenal porážku. Shodou okolností ho vytrestal Andreas Michailidis, se kterým Bojan svedl finální bitvu o miliony. Více čtěte zde: Z pozice outsidera na vrchol pyramidy. Jak si Veličković vybojoval přes 7 milionů korun?

Vzhledem ke Spartanově minulosti a skalpům, které má na kontě, byl v posledním souboji projektu Tipsport Gamechanger favorizovaný právě on, Veličkovićovi se ale podařilo přece jen zvítězit. A o vítěze je vždycky ten největší zájem.

Bojan Veličković na sebe strhl pozornost celé tuzemské MMA scény a jeho úspěch neunikl ani jeho pokořiteli. Leandro Silva se tak i přesto, že už se mu jednou poštěstilo srbského Promethea porazit, o výherce pyramidy přihlásil.

„Jedeme Bomby! Veličković vs. Apollo 2. Odveta by byla super! Bojane, gratuluju k tak skvělé cestě, je to obrovský úspěch, užívej si to. Zasloužíš si to, ale skoč brzy zpátky do tréninku, protože jsem pro, abychom si střihli odvetu. Co ty na to?“ vyzval Apollo srbského Promethea skrze sociální sítě.

Bojan nenechal Apolla dlouho čekat a brazilský bojovník se dočkal odpovědi, ve kterou nejspíš doufal. Veličković nejenže uznal, že společná odveta mu dává smysl, rovnou navrhl i termín, kdy by se mohla uskutečnit.

➤ Čtěte také: Šampion Keita v novém Gamechangeru? Ondřej Novotný prozradil k úspěšnému projektu víc

Pokud by to OKTAGON posvětil, mohli bychom se téhle bezpochyby brutální bitvy dočkat už v únoru nebo březnu, jak navrhoval vítěz prvního ročníku Tipsport Gamechangeru.

Připomeňte si Veličković vs. Apollo 1:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.