Vypjatý Staredown: Psychopat Bejr vzal Grznára do kravaty - VIDEO

V pondělí proběhla v pražském klubu Duplex oficiální tisková konference organizace Clash of the Stars, na které bylo pořádně rušno. Podívejte se sami.

Bejr se na tiskové konferenci popral s Grznárem Foto: Instagram/clashofthestars

Clash of the Stars 3 momenty z tiskové konference

Karta v pořadí třetího galavečera neortodoxní organizace Clash of the Stars byla oznámena. O hlavní zápas večera se postará extrémně vyhrocený duel mezi Alešem Bejrem a Filipem Grznárem. Internetový zápas tisíciletí měl na tiskovce první staredown a jiskry létaly na všechny strany.

O zápase Bejr vs. Grznár na Clash of the Stars se mluví už dlouhou dobu, teprve 29. října 2022 se ale duel stane realitou. Pořádně vyostřené momenty nabídla pondělní tisková konference, na které nebyla nouze o slovní přestřelky a nadávky, často za hranou únosnosti.

sipka Na program zápasů turnaje Clash of the Stars Room 3 se podívejte tady

Celá tisková konference gradovala s oznámením hlavního zápasu. Nejprve přišel před světla reflektoru Aleš „Psychopat“ Bejr, který měl kolem ramen českou vlajku, jako symbol nesouhlasu s výroky Grznára na téma války.

Po něm fanoušci přivítali také Filipa Grznára a už od úvodních vteřin bylo jasně znát, že se oba kohouti častují nenávistnými pohledy. Následoval ostrý trashtalk na téma užívání omamných látek i zmíněné téma války a vězení. To hlavní však mělo teprve přijít.

Jako zlatý hřeb večera totiž následoval první oficiální staredown, na kterém Grznár s Bejrem stanuli tváří v tvář poprvé z blízkosti několika centimetrů. A nahromaděný adrenalin se nakonec projevil. V jednom momentu totiž za aplausu přítomných diváků nasadil Bejr Grznárovi kravatu a spustila se mela, které udělal přítrž až přítomná ochranka. Tím to však neskončilo.

Rozmíška pokračovala ještě pod pódiem a dlouhé minuty nebylo jasné, zda celá situace neskončí rvačkou. To se však nakonec nestalo, i tak ale nabídl tento staredown obrovskou dávku emocí, což lze říci i o celé tiskové konferenci, která se okamžitě stala hitem internetu. Na staredown se podívejte v následujícím videu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...