Výstavní KO! Jake Paul doručil, co slíbil a soupeře poslal do říše snění – VIDEO

Tak tohle vyšlo náramně. Kontroverzní boxer Jake Paul se ve svém devátém zápase blýskl parádním knockoutem. Na řadě je další velké jméno. Více se dočtete v článku.

Jake Paul doručil parádní KO Foto: Profimedia

Jake Paul KO na v 1. kole

Jake Paul předvedl v noci jeden z nejlepších výkonů v profi ringu. Američana Andreho Augusta knockoutoval parádním zvedákem v poslední minutě prvního kola. Fanoušci v hale i u obrazovek byli u vytržení.

Jake Paul vstupoval do zápasu s Andre Augustem v pozici velkého kurzového favorita. Že svého soupeře tvrdě ukončí už v první kole, čekal ale asi málokdo. Úspěšný podnikatel a youtuber tímto výkonem znovu ukázal svůj nesporný talent a hlavně progres v profesionálním ringu.

Dá se čekat, že bude Paul po tomto KO opět vyzývat na souboj známá jména bojové scény. 26letý Američan už dopředu avizoval, že tento zápas měl být přípravou na příští rok, kdy chce čelit opravdu velkým výzvám a postupně vystoupat až na vrchol. Nyní jeho schopnosti musí brát celé scéna zase o něco vážněji.

Dodejme, že pro 35letého Augusta šlo o porážku po dlouhých 5 letech, přičemž na KO padl teprve podruhé v kariéře.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Fenomenální Mike Tyson

Legendární Mike Tyson - milovaný i zavrhovaný fenomén

Zná ho celý svět, málokdo mu však rozumí. Nasajte příběh sportovního velikána Mikea Tysona 🥊️ a přečtěte si zajímavosti, které jste o něm...

Jake Paul boxerské zápasy hodně prožívá

Boxer a YouTuber Jake Paul - životopis, zápasy a statistiky

Americký youtuber, boxer a byznysmen Jake Paul je jednou z nejkontroverznějších postav bojových sportů současnosti.☝ Důvody si přečtěte v...