Výzva jako hrom: Do UFC má nakročeno druhý Slovák

To, o čem se v pozadí bojových sportů už delší čas mluví, dostává nyní reálnější obrysy. Slovenský obr Martin Buday se v říjnu popere o kontrakt se slavnou UFC! Doplní mezi elitou svého kamaráda Lajoše Kleina?

Slovák Martin Buday se porve o smlouvu s UFC Foto: Instagram/badysbjj

Cesta Martina Budaye do UFC vede přes Dana White's Contender Series

Životní výzva pro Badyse! Slovenský těžkotonážník se 12. 10. 2021 pokusí probojovat do nejlepší ligy MMA prostřednictvím show Dana White's Contender Series. Tam jej prověří elitní wrestler, v kariéře neporažený Hugo Cunha. 28letý Brazilec posbíral dosud 6 výher, které rovnoměrně rozložil na výhry v postoji a na zemi. Vítěz tohoto duelu podepíše s UFC dlouhodobou smlouvu.

Martin Buday je na česko-slovenské scéně momentálně považován za jedničku těžké váhy, byť o pás dosud nezápasil. Před několika týdny měl jít o titul s polským king kongem Kamilem Mindou, zranění ho však do zápasu nepustilo.

Střet dvou výborných těžkých vah v organizaci Oktagon se tak prozatím velmi pravděpodobně odloží na neurčito. Priorita je totiž jasná – stát se druhým slovenským zápasníkem v UFC. O tom, že se tento sen stane na podzim realitou nepochybuje většina fanoušků u nás. Aktuální situaci a přípravu Martina Budaye budeme dál sledovat na našem oficiálním Instagramu. Nezapomeň dát follow, ať ti neutečou žádné zajímavosti a žhavé aktuality!

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Lajoš Klein je známý svými brutálními kopy

Ľudovít Lajoš Klein - profil a zápasy MMA bojovníka

Ľudovít Klein 🧨 je zápasník MMA, který jako první Slovák v historii podepsal smlouvu se slavnou UFC.⚡ Ve své premiéře v nejprestižnější...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.