Za vším hledej peníze. Dana White prozradil, v čem vázne vyjednávání s McGregorem

Fanoušci netrpělivě očekávají McGregorův návrat a spekulují, co mu brání. Potenciální soupeři ho podezírají, že nechce nastoupit ze strachu. Dana White teď přiznal, že vyjednávání vázne z velmi prozaických důvodů.

Conor McGregor a Dana White Foto: Prodimedia

Za vším hledej peníze...

Conor McGregor už několikrát sliboval fanouškům, že se brzy vrátí do klece UFC, jenže jak teď přiznal samotný Dana White, den D se stále odkládá. McGregor podle ředitele organizace tvrdí, že se vrátit chce, jen se prý nedokážou shodnout na podmínkách. Vsaďte si na bojové sporty a získejte registrační bonus zdarma.

Vsaď si na MMA - aktuální kurzy ZDE

Podle Whitea Conorovu návratu brání hlavně dvě věci. „Za prvé, vrací se po jednom z nejošklivějších zranění vůbec. Jak dlouho byl Anderson Silva mimo hru? Jak dlouho byl Chris Weidman mimo, když se mu to stalo? Kluci, kteří si zlomili tu kost... To je problém číslo jedna,“ prohlásil Dana White v rozhovoru s Kevinem Iolem.

Druhým problémem jsou jak jinak než peníze. Možná vás napadá, že jde o to, že McGregor potřebuje horentní částky, problém ale je ale úplně opačný. Conor ve skutečnosti žádné peníze nepotřebuje, a tak má o jednu výraznou motivaci méně nastoupit do klece.

„Conor McGregor nepotřebuje peníze. Když peníze nepotřebujete, není to tak snadné. Chci říct, Khabib! Khabib ty peníze nepotřebuje a Khabib odešel do důchodu,“ vysvětlil ředitel UFC.

S McGregorem je to úplně jiná dynamika

Ze sociálních sítí je zřejmé, že Conor McGregor trénuje, do jaké míry je ale jeho noha připravená do boje, zůstává nezodpovězenou otázkou. „Vím, že trénuje. (...) Nevím, na jaké úrovni, ale trénuje. Nevím, do jaké míry tou nohou kope. Nic z toho nevím. (...) Conor McGregor chystá film, vybudoval byznys – je to úplně jiná dynamika, když máte co do činění s chlápkem, který má takové peníze,“ dodal White.

Nepříjemné zranění může v McGregorově váhavosti hrát velkou roli a možná mu jednoduše nestojí za to riskovat, že se to stane znovu. Kde jsou ale skutečné důvody, ví jen samotný McGregor.

Faktem je, že i bez angažmá v UFC se nijak nenudí. Už brzy budeme moci sledovat jeho herecký debut v remaku filmu Road House, kde hraje po boku hollywoodských hvězd. A kdo ví, jestli nakonec nepřesedlá na nové povolání.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.