„Zajídala jsem smutek.“ Droběnka Kotlárová promluvila o nejtěžších chvílích svého života

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Droběnku Kotlárovou čeká už co nevidět první zápas v Red Face, nebude to ale ani zdaleka první boj v jejím životě. Lucie otevřela svou třináctou komnatu a prozradila, s čím se musela potýkat.

Lucie Kotlárová Foto: Red Face

Droběnka Kotlárová: Zajídala jsem smutek

Droběnka Kotlárová je bezesporu nejsledovanější zápasnicí organizace Red Face. Korpulentní žena se chystá ukázat své zápasnické kvality už tuto sobotu, Droběnka ale prozradila v rámci pořadu Tajná komnata Lucie Kotlárové, že nepůjde ani zdaleka o nejtěžší zápas jejího života. Lucie promluvila o své obezitě a o nelehkém osudu, který jí v boji s nadváhou zrovna nepřidal.

„Už odmala jsem byla kypřejší, máme to v rodině, všichni jsme tlustí,“ řekla Droběnka. Připustila, že špatné stravovací návyky má v podstatě odjakživa, protože byli se sourozenci zvyklí dojídat zbytky. „Táta byl nákupní maniak,“ vysvětlila Lucie a dodala, že její otec doplňoval jídlo obden.

„Ale k téhle váze jsem se dopracovala až v pozdějším věku. Když jsem porodila první dítě, bylo mi devatenáct. Měla jsem partnera, byl to zlý člověk, jenže já jsem to neviděla, protože jsem byla blbá a zamilovaná,“ začala vyprávět Kotlárová.

„Měli jsme kamna na propanbutanovou láhev, a protože on nechtěl dítě a já si ho přesto nechala, tak nechal vytaženou hadičku, ten plyn unikal do prostoru a ono to bouchlo,“ popsala Lucie strašlivý zážitek.

„Tenkrát jsem ještě hlídala dítě mé sestry, tomu bylo šest. Na mého syna spadl osmdesátikilový strop, synovce jsem vyhodila z přízemí oknem a ještě v tom ohni jsem hledala to svoje dítě,“ pokračovala Kotlárová.

„Skončila jsem v nemocnici a po rukou jsem měla popáleniny třetího stupně a po dvou dnech mi bylo oznámeno, že moje dítě zemřelo,“ řekla se slzami v očích Lucie. „Já se s tím nesmířila doteď, i když je to devatenáct let zpátky. A právě proto jsem to zajídala, ten smutek,“ přiznala.

Po tragické události Lucie přestala chodit ven a jedinou její útěchou bylo právě jídlo. Prozradila, že si je dnes již jistá, že její expartner vytáhl hadičku schválně, a dodala, že v současné době si odpykává trest za vraždu.

🔹

Kotlárová přiznala, že jí účast v Red Face změnila život a že se učí postupně měnit své návyky a hubnout. Droběnku Kotlárovou uvidíme prvně v kleci už tuto sobotu 6. dubna v UNYP areně.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.