Zakletá polotěžká divize UFC. Šampion Jamahal Hill hlásí nečekané problémy

Návrat Jiřího Procházky se zřejmě bude odehrávat podle zcela nového scénáře. K duelu s Jamahalem Hillem totiž ve světle nejnovějších událostí v nejbližší době nedojde.

Jamahal Hill se bohužel vážně zranil Foto: Profimedia

Hill se zranil a šampionský pás je nejspíše opět bez svého majitele

Polotěžkou váhu organizace UFC v posledním období sužuje jedna nepříjemnost za druhou. Američan Jamahal Hill prostřednictvím svého YouTube kanálu bohužel odhalil nepříjemné zranění, konkrétně přetrženou achilovku. K očekávanému souboji s Jiřím Procházkou tak v nejbližší době nedojde.

Před pár dny jsme vás informovali o tom, že návrat Jiřího Procházky po zranění ramene směřuje k říjnovému termínu a titulové bitvě s Jamahalem Hillem. Úřadujícího šampiona nicméně potkal podobně nepříjemný osud, jako před rokem právě českého zápasníka.

"Bohužel přicházím se špatnými zprávami. S lítostí vám musím oznámit, že jsem si přetrh achillovu šlachu a budu muset podstoupit operaci a následnou dlouhou rekonvalescenci. Zároveň zřejmě uvolním titulový pás", vzkázal Hill

To je samozřejmě velká komplikace i pro samotného Procházku, který se spolu s týmem na Hilla už nějakou dobu připravoval. V nejbližších hodinách se určitě dozvíme i oficiální stanovisko UFC.

V tuto chvíli by do úvahy připadala celá řada jmen, se kterými by se Jiří mohl utkat. Ankalaev, Rakič, Walker, nebo Krylov by se vzhledem k postavení na špici žebříčku polotěžké váhy nabízeli. V tuto chvíli je to ale pouze čistá spekulace.

Pravdou je, že zranění achillovy šlachy patří k těm vůbec nejkomplikovanějším v rámci následného návratu do ostré zátěže. Jamahala Hilla s velkou pravděpodobností už letos zápasit neuvidíme. Na jak dlouho se jeho zápasová pauza protáhne, ukáže až čas.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jamahal Hill

Tohle se nepovedlo: TOP 5 nejhorších tetování v bojových sportech

V tomto článku se podíváme na nepovedená díla tatérů, kteří se vyřádili na tělech známých fighterů. Některé „kousky“ jsou skutečně výstavní...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...