Zápas Musk vs. Zuckerberg poběží živě online. Výtěžek půjde na dobročinné účely

Ohledně zamýšleného souboje mezi Markem Zuckerbergem a Elonem Muskem se objevila nová informace. O co přesně jde se dočtete v tomto článku.

Mark Zuckerberg a Elon Musk Foto: Profimedia

MMA zápas mezi Muskem a Zuckerbergem se bude vysílat online, datum a čas zůstává neznámý

Elon Musk svým tweetem zase rozdmýchal pořádné vášně v MMA komunitě. Technologický génius uvedl, že zápas se bude vysílat živě online na sociální síti X (dříve Twitter). Mark Zuckerberg ale zůstává skeptický, podle něj se tento příslib nezakládá na pravdě.

O možném zápasu mezi Muskem a Zuckerbergem se diskutuje už několik týdnů. Oba vizionáři byli několikrát spatřeni ve společnosti velkých jmen ze světa smíšeného bojového umění a zdá se, že vše skutečně směřuje ke vzájemnému měření sil nejen na poli byznysu, ale také v kleci.

Podle dostupných informací se zdá, že více úsilí prozatím věnuje tréninku šéf Mety (dříve Facebook) Mark Zuckerberg. Musk prostřednictvím jedné ze svých zpráv uvedl, že sice nemá čas, ale činky si nosí sebou do práce. Více si můžete přečíst zde.

Elon Musk kromě informace o přímém přenosu na jeho sociální síti zmínil, že veškerý výtěžek ze zápasu bude věnován na charitu, konkrétně na podporu veteránů. Místo a datum prozatím zůstává zahaleno tajemstvím, byť o pořádání zápasu už před časem  projevil enormní zájem šéf UFC Dana White.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.