Zpět do akce. Lucie Pudilová zná soupeřku i termín pro další UFC bitvu

Elitní česká UFC bojovnice Lucie Pudilová půjde do boje ještě v letošním roce. Tentokrát její formu prověří "argentinská princezna Fiona". Podrobnosti se dočtete v článku.

Lucie Pudilová se chystá znovu do akce Foto: Profimedia

Soupeřka a datum zápasu pro Lucii Pudilovou bylo oznámeno

Dobrá zpráva pro všechny tuzemské fanoušky MMA. Lucie Pudilová se v UFC představí v letošním roce ještě minimálně jednou. 18. listopadu na turnaji UFC Fight Night 232 v Las Vegas bude čelit Ailin Perez z Argentiny (8-2).

Pudilová (14-8) si bude chtít spravit chuť po posledním zápase, kdy ji bodoví rozhodčí upřeli vítězství. Více jsme o tom psali zde. Nejlepší česká MMA bojovnice aktuálně pokračuje ve zdokonalování BJJ a objíždí všechny možné soutěže, kde sbírá jeden úspěch za druhým.

Ailin Perez má prozatím v UFC dva zápasy s vyrovnanou bilancí 1-1. Naposledy si poradila na body s Ashlee Evan-Smith, předtím naopak nestačila na zkušenou Stephanie Egger, která ji uškrtila Rear Naked Choke na konci druhého kola.

28letá Argentinka se na sociálních sítích těší velké popularitě, jen na Instagramu ji sleduje přes 168 tisíc fanoušků. Tento údaj úzce souvisí s tím, že je zároveň aktivní na populární platformě Onlyfans.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lucie Pudilová

Lucie Pudilová – životopis, statistiky a zápasy MMA bojovnice

Lucie Pudilová se jako první česká bojovnice probojovala do slavné UFC.✔️ Po angažmá v organizaci Oktagon se do nejprestižnější organizace...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.