Heroes Gate 26: Kareš vs. Vondráček datum, kurzy a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Několik let odkládaný duel se konečně stane skutečností. Kontroverzní Petr Kareš a Petr Vondráček se pobijí v ringu na galavečeru Heroes Gate 26. Vše, co k celé akci potřebujete vědět, najdete uvnitř článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Petr Vondráček porazil Petra Kareše v nádherném zápase 3:0 na body. Po zápase plály na obou stranách velké emoce. Více si přečtěte zde

INFO A KURZYPROGRAM A VÝSLEDKY
LIVESTREAMVSTUPENKY

Turnaj Heroes Gate 26 nabídne skvělou kartu Foto: Facebook/Heroes Gate

Hodnocení turnaje HEROES GATE 26: 9,2/10

  • Datum a místo konání: 20. listopadu od 18:00, Unyp Aréna, Podvinný mlýn, Praha
  • Nabídka sázek: Pro aktuální kurzy vyhledejte nabídku sázkových kanceláří

Heroes Gate 26: Petr Kareš vs. Petr Vondráček aktuální info, termín a místo konání

Na tenhle zápas čekala domácí scéna téměř tři roky. Nenávist a osobní spory se mezi Petrem Karešem a Petrem Vondráčkem výrazně prohloubily. V neděli 20. listopadu v zápase podle pravidel K-1 na 3x3 min. přijde očekávaný čas zúčtování. Tady je to osobní. Hodně osobní. Jak tenhle táhnoucí se konflikt dopadne? Sledujte zápasy Heroes Gate 26 živě zdarma ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Heroes Gate online hlavní zápas: Vondráček vs. Kareš kurzy a tip

Petr Vondráček má za sebou neuvěřitelně bohatou a úspěšnou kariéru v K1. Jeho nejslavnější zápasy se odehrávaly na začátku tisíciletí a jeho jméno má do dnes ve světě obrovský zvuk. Výčet jeho titulů je pořádně dlouhý. Mezi nejcennější trofeje ale patří prestižní titul WAKO PRO v těžké váze.

Je také mnohonásobným světovým, evropským i českým šampionem a v minulosti zápasil s těmi největším jmény kickboxu jako Semmy Shilt, Carter Williams a mnozí další. Jeho bilance čítá 84 zápasů (55 vítězství, z toho 33 KO).

Vondráček se měl s Karešem naposledy utkat v březnu letošního roku. Vyhrocenému souboji předcházelo povídání tváří v tvář v režii Ondřeje Novotného, které skončilo skandální pěstní potyčkou. K samotnému zápasu nedošlo. Petr Vondráček musel tehdy z duelu odstoupit ze zdravotních důvodů. O vyústění hodně sledovaného sporu ale přeci jen nepřijdeme.

Zápas na turnaji Heroes Gate 26 bude pro Vondráčka posledním. Právě tady naposledy nasadí rukavice a rozloučí se s fanoušky. Zejména pro starší generace je Vondráček doslova legendou bojových sportů. Jeho sportovní odkaz má ale daleko větší dosah, a i proto se dá čekat velká sledovanost.

HEROES GATE 26
⚔️ Hlavní zápas: Kareš vs. Vondráček
⚔️ Disciplína: Kickbox
⚔️ Věk: 42 / 45
⚔️ Váhová kategorie: Těžká váha
⚔️ Počet kol: 3x3min.
⚔️ Zajímavost: Možný extra round
⚔️ Livestream Tipsport TV, Oktagon.tv

Vyzvedněte si bonus u Tipsportu ZDE

Petr Kareš je nechvalně spjatý především s érou organizace XFN, kterou založil a následně jako promotér dovedl k obřím dluhům a faktickému zániku. Jeho jméno i dnes vyvolává na česko-slovenské MMA scéně velké emoce, přestože se v posledních letech stáhl do ústraní.

Dosud poslední zápas si odbyl minulý rok v prosinci na turnaji Fight Night Challenge, kde v boxerském utkání nestačil na Alexe Cvernu. Kareš má za sebou poměrně úspěšnou kariéru v kickboxu, stejně jako Vondráček, také on patří spíše k zástupcům staré školy.

Petr Kareš se může pochlubit světovými i evropskými tituly v K1 a stal se i několikanásobným mistrem ČR. Mezi amatéry má na svém kontě přes 100 zápasů. V minulosti si připsal také nečekanou a velmi cennou remízu se Samuelem Pirátem Krištofičem v zápase bez rukavic.

O muži s přezdívkou „Voldemort“ se dobře ví, že pravidelně trénuje a jeho snahou je nastartovat vyšší zápasové tempo. Přípravu ale nepodceňil ani Petr Vondráček, který dokonce vycestoval na kemp do Thajska. V ringu bude mít navíc výškovou i váhovou převahu. Z těchto důvodů se jeví pravděpodobnější vítězství Petra Vondráčka, jehož extra motivací bude zakončit svoji úžasnou kariéru bojovníka s rukama nad hlavou.

TIP: Petr Vondráček zvítězí, v kurzu 2,08 sipka Vsadit u Tipsportu ZDE

Kurzy se v průběhu hodně měnily, Vondráček je nyní outsiderem

Kontroverze přitahuje pozornost. V případě hlavního zápasu Heroes Gate 26 to platí dvojnásob. Vondráčka i Kareše totiž spojuje pošramocená pověst a celá řada excesů. Hlavně ale mají mezi sebou osobní spory, které si teď plánují vyříkat v rámci boje.

Petr Vondráček má své fanoušky i ve světě showbyznysu a mediálního prostoru. Samotný zápas tak přitahuje ještě větší pozornost. Legenda K1 se dlouhodobě pohybuje ve filmové branži a několikrát byl také například v doprovodu majitele King's casina Leona Tsoukernika. Jeho životopis je zkrátka velmi pestrý a rozhodně nezahrnuje pouze bojové sporty.

Heroes Gate 26 fight card: Kareš, Vondráček, Sivák, Mané, Krčmář (karta, online výsledky)

Organizátoři dali dohromady velice našlapanou kartu Heroes Gate 26, na které nechybí hvězdy postojářských disciplín v čele s Vaškem Sivákem. Kompletní program a výsledky najdete níže.

HEROES GATE 26 KARTA
(PROGRAM A VÝSLEDKY)
Hlavní karta
K1, 3x3, HW
Petr Kareš vs. Petr Vondráček (body)
K1, 3x3, 65 kg
Václav Sivák (body) vs. Vladimír Lengál
K1, 3x3, 71 kg
Michael Krčmář (body) vs. Vytauskas Sadauskas
Box 4x3, 68 kg Michal Zátorský (body) vs. Josef Lacina
UDG, 3x3, 91 kg
Melvin Mané (KO) vs. Oleksii Liubchenko
Prelims
K1, 3x3, 63,5 kg
Lukáš Hudler (KO) vs. Leonard Borák
Box, 6x3, 68 kg Edmont Zefi (KO) vs. Szilveszter Altai
MMA, 3x3 Martin Miler (submise) vs. Martin Lorinc
K1, 3x3, 81 kg
Vitalij Bojko (KO) vs. Jevhen Drebit
K1, 3x3, 71 kg Pavel Hvězda (body) vs. Lukas Grigaitis
MMA, 3x3, bantamweight Lucie Komárková vs. Klára Kubešová

Jak sledovat Heroes Gate 26: Kareš vs. Vondráček živě? Online live stream a přímý přenos

Na všechny zápasy turnaje Heroes gate 26 se budete moci podívat živě online na internetu. Hlavní zápasy poběží v rámci streamů živě na Tipsport TV, kde pravidelně najdete turnaje bojových sportů. Placený livestream bude k dispozici na oktagon.tv za 5,99 EUR. Heroes Gate v TV živě nejspíše k dispozici nebude.

Heroes Gate 26 vstupenky (lístky): program odstartuje Real Boxing Cup

Na turnaj Heroes Gate 26 na Podvinný mlýn se můžete přijít podívat osobně. Lístky se prodávají v síti online prodejen ticketstream v rozmezí 600 Kč - 5000 Kč. Celodenní program odstartuje v Unyp Aréně od 15:00 další kolo nejvyšší boxerské ligy Real Boxing Cup.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Kdy a kde se koná Heroes Gate 26?

Galavečer bojových sportů Heroes Gate 26 se uskuteční netradičně v neděli 20. listopadu. Součástí programu je i další kolo boxerské ligy RBC. Podrobnosti a analýzu si přečtěte uvnitř článku

2️⃣ Je možné turnaj Heroes Gate 26 sledovat zdarma online?

Heroes 26 můžete sledovat přímo na místě, nebo živě online pomocí online livestreamu. Konkrétní info máte přímo v článku.

3️⃣ Kdy a kde bude zápas Kareš vs. Vondráček online?

Online livestream pro turnaj Heroes Gate 26 najdete zdarma na Tipsport TV a také platformě oktagon.tv. Kolik stojí PPV se dozvíte v článku.

Kareš vs. Vondráček promo video k 20. 11. 2022

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Galavečer Heroes Gate 25

Heroes Gate 25: Mané, Šach, Idranyi, Nuska - datum a informace

Na galavečeru Heroes Gate 25 ✨ bude k vidění několik zajímavých zápasů v postoji v čele s hvězdami jako Mané, Rudolf, nebo Šach a další....

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

Václav Sivák jde do boje na turnaji Heroes Gate 26

Heroes Gate 26 dnes: Sivák vs. Lengál kurzy, tip a livestream

Soupeřem Václava Siváka na turnaji Heroes Gate 26 bude nakonec Vladimír Lengál ⚡. Rozjetý univerzál bere extrémně těžkou výzvu znovu na...