ONE Championship: Fists of Fury informace a program

Turnaj ONE Championship: Fists of Fury proběhne už v pátek od 13:30. Podívejte se na kompletní program zápasů a informace ke sledování přímého přenosu v češtině.

Další turnaj One Championship proběhne už tento pátek Foto: thebigland/Shutterstock.com

ONE Championship: Fists of Fury informace, datum a přímý přenos

Další galavečer slavné organizace One Championship proběhne už tento pátek 26. února. Konat se bude jako obvykle v Singapuru. Čeští fanoušci si mohou celý turnaj užít v atraktivním čase. Tahákem je titulový souboj v bantamové váze, který je hlavním zápasem celého eventu. Klikněte zde a sledujte živě zápasy bojových sportů zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Přímý přenos celého turnaje Fists of Fury je možné sledovat ve sportovní televizi O2 Sport TV. Chybět samozřejmě nebude ani český komentář. Start přenosu je naplánován na 13:30. Alternativou je rovněž i oficiální live stream, který bude k dispozici na platformě Youtube.

Zápasy One Championship vždy nabízejí skvělou podívanou. V květnu navíc organizace One FC zavítá i do Česka, kde se v Praze uspořádá Road to ONE 7: Night of Warriors. Na tomto turnaji by se měli představit i Tomáš Hron a Václav Sivák, kteří se aktuálně připravují na postojářský Oktagon UNDG: Last Man Standing.

ONE Championship: Fists of Fury informace a program

Na turnaji ONE Championship: Fists of Fury je aktuálně potvrzeno 6 zápasů. Po skončení celé akce zde naleznete i aktualizované výsledky.

ONE Championship: Fists of Fury program a výsledky
Kickbox Ilias Ennahachi vs. Superlek Kiatmoo9
Kickbox Giorgio Petrosyan vs. Davit Kiria
Kickbox Rodtang Jitmuangnon vs. Alejandro Rivas
Kickbox Hiroki Akimoto vs. ChengLong Zhang
Muay Thai Wondergirl Fairtex vs. Jackielou Buntan
MMA Victoria Lee vs. Sunisa Srisen

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Organizace One Championship se poprvé ukáže v Česku

Slavná organizace One Championship zavítá do Česka

Asijská organizace One Championship uspořádá na jaře turnaj v Česku. 🤼 V zápasech se ukáží i Tomáš Hron a Václav Sivák.

Vašek Sivák

Václav Sivák - profil a kariéra talentovaného zápasníka

Vašek Sivák je kometa ⭐ bojových sportů u nás i v zahraničí. Jako první Čech v historii 🥇 vybojoval mezi amatéry prestižní světový titul...

Fabiana Bytyqi bude zápasit na galavečeru Save Boxing

Save Boxing v Ústí nad Labem: datum a program

Save Boxing ❤️ s Lukášem Konečným, Fabianou Bytyqi a řadou dalších kvalitních boxerů proběhne už 27. února. ⚡ Podívejte se na informace a...