Leo Brichta - kariéra, životopis a statistiky MMA bojovníka

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Leo Brichta je svérázný, český MMA fighter, který má v 26 letech našlápnuto k velké kariéře. Poté, co se pohyboval na špici lehké váhy organizace Oktagon, přijal novou výzvu a přestoupil do organizace Real Fight Arena. Aktuálně působí v polské KSW, kde ho čeká bitva o titul!

MMA KARIÉRAPŘEHLED ZÁPASŮ
BOJOVÝ STYLZAJÍMAVOSTIPODCAST

Leo Brichta vyhlíží svoji budoucnost v RFA Foto: Facebook/Real Fight Arena

Profil Leo Brichta
Jméno Leo Brichta
Narozen 1997, Praha
Přezdívka Brichta bomby
Národnost Česká
Výška 184 cm
Váha 70 kg
Váhová kategorie Lehká váha
Výhry v MMA 12 (6x KO/TKO, 4x submise, 2x rozhodnutí)
Prohry v MMA 4 (1x KO/TKO, 3x submise) ; 1x No Contest
Tým PriMMAt Gym Praha
Trenéři Marek Lončák, Pavel Bechtold, Vladimír Písařík, Vitalij Bojko

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Leo Brichta věk, výška, dětství a začátky s bojovými sporty

Leo Brichta je rodákem z Prahy a s bojovými sporty začínal v 8 letech. Na přání rodičů bylo jeho první disciplínou judo, které jeho samotného ale vůbec nebavilo. Ve 13 letech začal s postojovými disciplínami, ve kterých se naopak našel a dodnes tvoří základní stavební kámen jeho bojového stylu v MMA. Vyzvedni si bonus na sázení ZDE za pohodlnou online registraci zdarma

V kickboxu a Muay thai si připsal několik cenných úspěchů. Jeden z nejtalentovanějších zápasníků domácí MMA scény je kromě svého sportovního umu hodně oblíbený i pro svůj nezvyklý, místy až sarkastický humor. Díky němu si získává stále více pozornosti a jeho pozice u fanoušků stále sílí. 26letý Leo Brichta měří 184 centimetrů jeho aktuálně bilance v MMA čítá 12 výher, 3 porážky a 1 zápas bez výsledku.

Úspěchy a tituly Lea Brichty:

  • 2016/2017 - Mistr ČR MMA
  • 2016 - 3. místo na Mistrovství světa MMA
  • 2016 - Vítěz Czech Open MMA
  • 2015 - 1. místo MČR K-1
  • 2015 - 1. místo ADCC Czech Open do 70 kg junior
  • 2015 - 1. místo ADCC Prague Cup  do 70 kg junior
  • 2014 - 1. místo MČR v MMA dorostenců do 66 kg
  • 2013 - Czech International Muay thai junior champion  do 56 kg

O titul KSW Leo Brichta vs. Valeriu Mircea

17. února se uskutečnil v pořadí již třetí galavečer polské organizace na českém území a Leo Brichta na turnaji KSW 91 v Liberci čelil Valerimu Mirceu. Ve hře byl prozatímní titul lehké váhy.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Leo Brichta vstupoval do klece v životní formě, o čemž svědčí i to, že se souboj dočkal čtyř kol. Moldavský zápasník šel od počátku jasně po ukončení na zemi, a přestože se českému bojovníkovi podařilo párkrát uniknout a natrefovat v postoji, koncem čtvrtého kola zápas skončil ve prospěch Mircey, když se mu podařilo Brichtu ukončit na zemi.

Mladý český talent byl pochopitelně po prohře a promarněné titulové šanci zklamaný, kromě ztraceného pásu ho ale mrzelo, jak zápas celou dobu probíhal. „Řekli jsme, že bude válka, ale tohle bylo spíš ho*no. Opravdu nevím, co mám říct,“ prohlásil Brichta bezprostředně po souboji.

Titul lehké váhy bohužel do České republiky neputuje, doufejme tedy, že se Leo Brichta brzy dočká další titulové šance, kterou se mu tentokrát podaří proměnit v pás šampiona.

Leo Brichta vs. Roman Szymanski

Na turnaji KSW 87 v Třinci se Leo Brichta utkal s bývalým titulovým vyzyvatelem, Romanem Szymanskim. Zápas nabídl fantastickou podívanou s vítěznou tečkou v podání českého válečníka.

Szymanski během úvodních dvou kol dokázat Lea opakovaně hodit pomocí takedownu a zdálo se, že míří za výhrou na body. Leo ovšem ve 3. kole přepnul na vyšší rychlostní stupeň a dostal polského bojovníka do obrovských problémů. Jeho soustavný tlak vyvrcholil 10 vteřin před koncem zápasu, kdy rozhodčí pro nedostatečnou Szymanského aktivitu zápas ukončil. Brichta si tak připsal vítězství na TKO a jeden z nejcennějších skalpů kariéry. Tato výhra ho katapultovala na 3. místo žebříčku lehké váhy.

Maciej Kazieczko vs. Leo Brichta KSW debut

Dlouho očekávaná premiéra Lea Brichty v polské KSW se uskutečnila v sobotu 3. června na mimořádně nabitém a sledovaném turnaji KSW 83: Colosseum 2 ve Varšavě. Soupeřem Lea Brichty při jeho debutu v KSW byl polský zápasník Maciej Kazieczko.

Souboj Brichta vs. Kazieczko sliboval dlouho dopředu velké drama a skvělou štípanou dvou elitních postojářů. Leo Brichta šel do zápasu v pozici mírného kurzového favorita a tuto pozici nakonec potvrdil i v samotném zápase.

Jeho údery byly přesnější, díky čemuž bodový rozhodčí zvedli při závěrečném vyhlašování ruku právě jemu. Ihned poté se Lea zmocnily velké emoce a i s odstupem času označil této zápas před 50tisícovým kotlem za obrovský zážitek.

Leo Brichta vs. Vít Vokoun

Hodně pikantní odveta mezi Brichtou a Vokounem byla k vidění na turnaji RFA 8 v Budapešťi. Oba se spolu střetli už na MČR v kickboxu, kde talentovaný Vokoun dokázal Brichtu porazit na body. Před odvetou pod organizací Real Fight Arena si spolu vyměnili několik ostrých slov skrze sociální sítě.

Odveta, která proběhla pod postojářskými pravidly Real Fight, přinesla znovu velmi překvapivý průběh. Favorizovaný Leo Brichta byl v pvní polovině zápasu dvakrát počítán a od senzace ani v tomto případě nebylo daleko. Nakonec si však došel pro těsné vítězství na body a po zápase přiznal, že jeho výkon výrazně ovlivnila viróza. Vokoun předvedl velmi zajímavý výkon a rozhodně nedal jasnému kurzovému favoritovi nic zadarmo.

Leo Brichta vs. Jackson Loureiro

Soupeřem Lea Brichty byl 29. října 2022 na turnaji RFA 5 v Brně brazilský bojovník Jackson Loureiro. Český fighter na tento souboj nebude vzpomínat v dobrém. Brichta si totiž do statistik nechtěně připsal první no contest zápas poté, co Loureiro nebyl po zásahu do rozkroku schopen pokračovat.

Nutno ale dodat, že situace ze začátku druhého kola byla velmi kontroverzní, neboť se úder do slabin nejevil na první pohled jako fatální. Rozhodčí každopádně zápas ukončil a je dost možné, že se brzy dočkáme odvety.

Leo Brichta vs. Vítězslav Rajnoch

Na turnaji RFA 3 v Ostravě se Leo Brichta 23. července 2022 poměřil s Vítězslavem Rajnochem. Duel dvou skvělých postojářů bohužel ovlivnilo zranění na straně slezského patriota Rajnocha.

RFA Warm Up: Leo Brichta vs. Tamirlan Dadaev

Leo Brichta se ve své nové domovské organizaci Real Fight Arena jako první střetnul 14. března 2022 na turnaji RFA Warm Up s Tamirlanem Dadaevem. 27 letý rakouský bojovník měl toho času na kontě 14 výher a 7 porážek, přičemž hned 9x dokázal soupeře ukončit na submisi.

Leo Brichta od prvních vteřin jasně diktoval tempo zápasu a soupeře vůbec k ničemu nepustil. Zápas se po minutě boje přenesl na zem, kde také skončil. Brichta nasadil odevzdanému Dadaevovi arm triangle, na který rakouský fighter nedokázal najít odpověď a po chvíli odklepal. Proč nebyl Brichta i přes výhru spokojený s výkonem se dočtete tady.

Leo Brichta RFA

Leo Brichta se stal jednou z největších hvězd nové MMA organizace Real Fight Arena. Jeho angažování bylo oficiálně oznámeno na první tiskové konferenci RFA, která proběhla na konci října 2021 v Bratislavě.

Jeho přestup z Oktagonu se ale nerodil vůbec snadno. Mezi promotéry a bojovníkem panovaly vzájemné neshody okolo financí. Brichtův plat se podle šéfa RFA Borise Marhanského neztotožnoval s tím, kolik vydělávají nejlépe placení MMA bojovníci, a tak mu nabídl výrazně lepší podmínky. První vážnější spor mezi RFA a Oktagonem tím byl rázem na světě.

Leo Brichta Clash of the Stars

O Leovi se dobře ví, že je pro každou srandu. I proto se zúčastnil prvního turnaje organizace Clash of the Stars, kde 22. ledna 2022 nastoupil do zápasu 2vs2. Jeho parťákem ve dvojici byl kamarád Lukáš Fajk a Leo odměnu za výhru věnoval na charitu. Od té doby je Leo Brichta jedním z největších podporovatelů Clash of the Stars mezi profesionály.

Leo Brichta vs. Damien Lapilus na turnaji Oktagon 28

Leo Brichta se měl původně představit 24. 7. na ikonické pražské Štvanici. Do své dosud největší výzvy ho na turnaji Oktagon 26 proti Damienu Lapilusovi ale nepustily zdravotní problémy. Na návrat jednoho z nejtalentovanějších českých zápasníků si tak fanoušci museli počkat do 25. září 2021.

Odložený zápas zápas Brichta vs. Lapilus sliboval na Oktagonu 28 nesmírně atraktivní podívanou. 32letý Francouz Damien "Walking Dead" Lapilus měl toho času "odboucháno" přes 30 zápasů s bilancí 17 výher, 13 porážek, 2 remíz a 2 duelů bez výsledku. Pro Lea Brichtu šlo jednoznačně o největší výzvu kariéry!

A tu talentovaný zápasník zvládl skvěle! Leo byl v zápase rychlejší a kromě svého obávaného postoje těžil i z fantastické fyzické kondice. Už už to vypadalo, že Lapiluse ukončí na konci prvního kola, Francouze ovšem zachránil gong.

Brichta v utkání s Lapilusem dominoval Foto: OKTAGON MMA

Brichta ovšem dále pokračoval v tlaku. Ve druhém kole ho sice zbrzdil bolestivý úder soupeře do choulostivých míst, tento moment ho ale podle jeho slov na tiskové konferenci spíše "probral".

Ve druhé polovině druhého kola už nedokázal soupeř najít odpověď na jeho smršť úderů a Brichta si připsal velké vítězství na TKO. Nutno dodat, že počas celého utkání i při nástupu měl nejeden z největších talentů domácí scény obrovskou podporu fanoušků, což ho, jak sám přiznal namotivovalo do další práce.

Promotér Ondřej Novotný zároveň na poturnajové tiskové konferenci potvrdil, že Leo Brichta byl po vítězství nad Lapilusem velmi blízko titulové šanci. Leo se ale následně rozhodl přestoupit do organizace RFA, takže v Oktagonu o titul usilovat nebude.

Leo Brichta MMA kariéra

Leo Brichta se profesionálnímu MMA věnuje od roku 2017. Ve svém prvním zápase dokázal na turnaji GCF porazit Rusa Bezobrazova. Připravuje se v pražském Primmat gymu po boku šampiona velterové váhy Davida Kozmy, a pod vedením trenérů Lončáka s Bechtoldem.

Přestože sám se cítí nejvíce komfortně v postoji, hned 4 své profi výhry zaznamenal díky submisi na zemi. Jde tak o komplexního zápasníka, který nevyhledává nekonečné drily BJJ, za to se snaží přistupovat k MMA s nadhledem a zápalem. Díky svému atraktivnímu i agresivnímu stylu si už nejednou dokráčel k bonusu za „výkon večera“.

„Nechci brát MMA jako zaměstnání, chci být pořád nabitej testosteronem a jít tomu soupeři urazit hlavu. Přistupuju k tomu jinak, chci zdokonalovat svoje silné stránky, a to je u mě jednoznačně postoj. To mně na tom baví.“ Nechal se slyšet Leo v podcastu Skákání do řeči s Homerem

Leo Brichta Oktagon MMA, vítěz Oktagon Underground a pozvánka z RCC

Leo Brichta v největší domácí organizaci Oktagon odzápasil většinu svých profesionálních duelů. Ze 6 utkání 5x zvítězil a pouze jednou prohrál. K tomu musíme přičíst 3 vyhrané zápasy v rámci pyramidy do 80 kilogramů Oktagon Underground.

Celkový triumf v tomto projektu jednoznačně patří mezi jeho dosud největší úspěchy ve smíšeném bojovém umění. Zcela po zásluze se tak řadí k nejlepším bojovníkům lehké divize na celé domácí scéně.

Po velmi povedeném roku 2020 přišla Leovi dokonce nabídka z prestižní ruské organizace RCC. Zápas však musel být zrušen poté, co se u Lea objevily problémy s játry a ledvinami zaviněné extrémním shazováním váhy. Na doporučení doktorů se tehdy tento debut odložil na neurčito, přestože zájem z Ruska trvá i nadále.

Leoš Brichta record - přehled zápasů

V této tabulce najdete přehled všech zápasů Lea Brichty v profesionálním MMA. Fanoušci i experti se shodují, že jeho potenciál směrem do budoucna je obrovský.

PROFESIONÁLNÍ MMA KARIÉRA
Výsl. Soupeř Kolo(čas) Způsob Událost Datum
Prohra Valeriu Mircea 4 (2:40) Submise KSW 91 17.2.2024
Výhra Roman Szymanski 3 (4:50) TKO KSW 87 14.10.2023
Výhra Maciej Kazieczko 3 (5:00) Body KSW 83 3.6.2023
No contest Jackson Loureiro No contest No contest RFA 5 29.10.2022
Výhra Tamirlan Dadaev 1 Submise RFA Warm Up 12.3.2022
Výhra Damien Lapilus 2 (3:11) TKO Oktagon 28 25.9.2021
Výhra Kirill Medvedovski 1 (2:45) TKO Oktagon 23 1.5.2021
Výhra Matouš Kohout 1 (2:28) Submise Oktagon 20 30.12.2020
Výhra Mateusz Makarowski 1 (1:58) Submise Oktagon 18 21.11.2020
Výhra Daniel Hodor
3 (0:30) TKO Oktagon Prime 3 15.2.2020
Prohra Ronald Paradeiser 2 (3:41) Submise Oktagon 14 14.9.2019
Výhra Aliston Cordeiro Aquiar 3 (5:00) Rozhodnutí Oktagon 13 27.7.2019
Prohra Gregor Shestakov 2 Submise HG 22 24.5.2019
Výhra
Philipp Haarburger 1 (3:06) TKO Fusion Fight Night Series 22 - Cage Fight 27.10.2018
Prohra Mindaugas Vaisnora 1 (1:31) TKO HG 19 1.12.2017
Výhra
Tomáš Kubiš 1 (1:54) Submise NOW 12 11.11.2017
Výhra Vladislav Bezobrazov 1 (1:41) TKO GCF 41 12.10.2017

Leo Brichta aka Brichta bomby - styl boje i vystupování

Leo je spolu s Davidem Hoškem považován za bojovníka s vůbec nejtvrdším úderem na domácí scéně a jeho stand up obecně nahání soupeřům doslova hrůzu. I proto je jeho jméno mezi fanoušky spojováno s přezdívkou „Brichta bomby“.

Na základě tohoto slovního spojení dokonce vznikl song, který zápasník používá jako nástupovou skladbu. Milovník tak trochu bohémského životního stylu vyniká v kleci i skvělým pohybem a svým pověstným KO úderem dokáže hrozit prakticky po celý zápas.

MMA zápasník Leo Brichta Foto: OKTAGON MMA

Jeho ironický humor a kousavé vyjadřování na kameru k němu dnes už neodmyslitelně patří. Umí si udělat srandu sám ze sebe, a stejně tak si dokáže užívat všech benefitů, které mu MMA přináší.

Na věčnou otázku zda, a případně jak dobře se MMA dokáže uživit, s úsměvem odpovídá, že si chce udržet nastavený životní standard, a proto nabírá klienty na individuální tréninky. Přestože jeho způsob vyjadřování je hodně svérázný, do větších slovních přestřelek a trashtalků se nepouští. Prozatím.

Leo Brichta vs. Kirill Medvedovski

Navzdory tomu, že Oktagon promoval Kirilla Medvedovskiho, jako obávaného strikera, v samotném zápase Lea Brichtu absolutně neohrozil. Ten si díky svému typickému, nátlakovému postoji dokráčel pro poměrně snadné vítězství. Na celý zápas se podívej tady.

Leo Brichta vs. Matouš Kohout

Podobně jednoznačný byl i duel s Matoušem Kohoutem, který proběhl na konci roku 2020. Kohout se v zápase vůbec k ničemu nedostal a Brichta jej nakonec už v polovině prvního kola ukončil na škrcení.

Leo Brichta vs. Ronald Paradeiser

Slovák Rony Paradeiser byl dosud jediným bojovníkem, který dokázal Lea Brichtu v Oktagonu porazit. Ve velmi očekávaném zápase dvou talentovaných fighterů dokázal Paradeiser v srpnu 2019 Brichtu ve 2. kole utáhnout na armbar. Následné protesty Lea Brichty po nejednoznačném odklepání nebyly českému zápasníkovi nic platné. I to je ale jeden z důvodů, proč nad tímto zápasem visí budoucí odveta. Ta by nepochybně zajímala celou česko-slovenskou scénu.

Leo Brichta kočka v Oktagon na dohled

Naprostým hitem internetu se stala epizoda pořadu Oktagon na dohled, ve které se Leo Brichta objevil se svoji kočkou v průhledném batohu. Netradiční vychytávka na cesty pobavila velké zástupy fanoušků i samotných bojovníků. Bizarní záběry se odehrávají v tomto videu v čase 1:45.

Leo Brichta v Like House a trénink s Filipem Grznárem

Chvilková účast v jednom z dílů obrovsky sledované show Like House přinesla Leo Brichtovi spoustu nových fanoušků. Jeho účinkování v populárním pořadu především mladších ročníků, o kterém jsme fanoušky informovali na našem Instagramu, bylo prý naprosto náhodné. Sám fighter to ale považuje za zajímavou zkušenost a podobným jednorázovým akcím se nebrání ani v budoucnu.

V červnu si Leo střihl i trénink s kontroverzním Filipem Grznárem. Střet osobitých humorů přinesl hodně zajímavou podívanou.

Leo Brichta Instagram, facebook, Tik tok, Twitter

Počet followerů Lea Brichty na jeho oficiálním instagramovém profilu už překročil hranici 125 tisíc, což je mezi česko-slovenskými MMA zápasníky velice solidní číslo. Používá také sociální síť Facebook, naopak Twitteru neholduje, protože ho nebaví číst. V poslední době ho oslavila forma krátkých a zábavných videí, což je koncept Tik Toku. Rád si také dělá legraci sám ze sebe prostřednictvím meme obrázků.

Leo Brichta přítelkyně Ela (rozchod), tetování, zaměstnání v IT a přehled zranění

Zajímá vás, jak to má Leo Brichta v osobním životě? Po 4 letém vztahu s dnes už bývalou přítelkyní Elou nový trvalejší vztah nevyhledává. „Památku“ na toto životní období mu ale navždy bude připomínat tetování jména jeho někdejší přítelkyně Ely. Zřejmě by to chtělo v budoucnu nějakou povedenou předělávku, či podstoupit kompletní laserové odstranění.

Leo Brichta se ještě před pár lety živil jako „Ajťák“ v jedné z pražských IT firem. Když tedy přišlo v roce 2017 komplikované zranění v podobě zlomeného nártu, jeho sedavé zaměstnání mu umožnilo chodit dále do práce.

Dnes už je ale vše jinak a Leo se primárně věnuje svojí MMA kariéře. I kvůli následkům tohoto zranění, které ho svého času vyřadilo na rok z tréninku, dodnes používá v zápasech nepříliš vídané, avšak povolené bandáže na kotníky. Kromě operace opotřebovaného ramena nemusel v minulosti řešit další větší patálie se zraněními.

Leo Brichta kratom

MMA bojovník Leo Brichta je v současnosti velkým propagátorem a uživatelem bylinného doplňku stravy, zvaný kratom. Jedná se o přípravek na podporu výkonnosti, bdělosti a celkové energie. Na jeho produkty se můžete podívat zde.

Leo se zároveň řadí do skupiny bojovníků propagujících pozitivní účinky CBD olejů a kapek. Ve volném čase tráví nejraději čas s přáteli, nebo u oblíbené počítačové hry, což je jeho velká vášeň.

Leo z povzdálí sleduje i dění ve fotbale. V poslední době tráví spoustu času natáčením vlogů na svůj stále oblíbenější YouTube kanál, který mu momentálně generuje i finanční zisk.

Leo Brichta merch a účast v chuligánské bitce

V roce 2020 dal o sobě Leo Brichta spolu s Tadeášem Růžičkou vědět i negativním způsobem, když se společně zapojili do hromadné chuligánské bitky. Na scéně bojových sportů z toho tehdy bylo velké pozdvižení a promotér Ondřej Novotný jasně vzkázal, že podobné extempore nebude příště tolerovat.

Oba fighteři obdrželi za svoje počínání od Oktagonu finanční pokutu. Stejně, jako dnes už většina bojovníků, také Leo Brichta má svůj merch (sadu oblečení), kterým ho lze podpořit a vyjádřit svoje sympatie.

Leo Brichta podcast (Brichtalk)

V roce 2023 rozjel oblíbený Leo Brichta svůj vlastní podcast s názvem Brichtalk. Hostem prvního vydání byl Vláďa Videos a řeč byla mimo jiné i o možné účasti Lea v nové organizace Bare Knuckle Valhalla Fighting.

Leo Brichta sherdog, tapology (statistiky Brichta Leo)

Jakým směrem se bude dále vyvíjet kariéra jednoho z největších talentů domácího MMA můžete sledovat i na uznávaných světových webech Sherdog a Tapology. A kdo ví, možná se jednou dočkáme i jeho účasti ve slavné UFC. Ambice a potenciál na to rozhodně má.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

MMA zápasník Leo Brichta, ZDROJ - OKTAGON MMA Foto: OKTAGON MMA

1️⃣ S kým měl Leo Brichta zápas naposledy?

Leo Brichta má za sebou duel s Romanem Szymanskim na turnaji KSW 87 v Třinci. Podrobnosti najdete v článku.

2️⃣ V jaké váze zápasí a kde trénuje Leo Brichta?

Brichta nastupuje v lehké váze organizace Real Fight Arena, kam přestoupil z organizace Oktagon. Zároveň má střídavé starty v polské KSW. Jeho domovským gymem je Primmat Gym Praha. Kompletní zápasové statistiky najdete zde.

3️⃣ Jaká je bilance a bojový styl Lea Brichty?

Dosud si Leo Brichta připsal 12 výher a 3 porážky. Jde o komplexního, velmi talentovaného bojovníka. Jeho nejsilnější stránkou je postoj. Zajímavosti o jeho kariéře se dočtete uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...

Viktor Pešta jednoznačně porazil Itala Nosigliu

Viktor Pešta - životopis a zápasy MMA bojovníka

Viktor Pešta je druhým Čechem✌, kterému kdy UFC nabídla smlouvu. ✨ Po přechodu z těžké váhy vybojoval titul polotěžké divize organizace...

Miloš Petrášek se raduje z vítězství na pražské Štvanici

Miloš Petrášek - profil a zápasy MMA bojovníka

Miloš „Meloun“ Petrášek ❤️ je jedním z nejoblíbenějších a zároveň nejlepších MMA zápasníků u nás. Po stopách jeho kariéry se vydáváme v...