Box: Dereck Chisora vs. Kubrat Pulev - analýza a sázkový tip

V sobotu dojde na boxerskou odvetu dvou fenomenálních těžkých vah. Známý bouřlivák Dereck Chisora se podruhé v kariéře utká s Kubratem Pulevem. Na co si vsadit? Tady je náš tip!

AKTUALIZOVÁNO: Derek Chisora porazil Kubrata Puleva po 12 kolech na body.

Dereck Chisora, box - těžká váha - Zdroj Stefan Holm, Shutterstock.com Foto: Stefan Holm/Shutterstock.com

Box těžká váha: Derek Chisora vs. Kubrat Pulev 2 - datum, informace, kurzy

Ani jeden z nich se ještě nechystá do boxerského důchodu. Derek Chisora si to s Kubratem Pulevem rozdá mezi šestnácti provazy v sobotu 9. července okolo 23:00 londýnské O2 Areně. Zápas doprovází emoce a výživný trashtalk. Jak se ale bude odvíjet zápas přímo v ringu? Vsaďte si na box s bonusem 300 Kč za online registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Pulev vs. Chisora preview

Derek Chisora patří mezi boxery, které netřeba dlouze představovat. Pro svoje výstřední chování, průšvihy všeho druhy i létající stoly a facky na tiskovkách se stal doslova postrachem všech promotérů, včetně Eddieho Hearna z Matchroom Boxing, která podobně velké fighty pravidelně pořádá. Na druhou stranu – kontroverze a skandály přitahují pozornost a právě na tom stojí kariéra Dereka Chisory, který se v minulosti neúspěšně ucházel o světový titul WBC.

V ringu už to dávno není ono. Chisora má za sebou aktuálně tři porážky v řadě. V roce 2020 prohrál na body s neporaženým králem současné těžké váhy, Ukrajincem Oleksandrem Usykem. Následovaly dvě porážky taktéž na body s Josephem Parkerem. Houževnatost, výdrž i dělovou ránu Chisora stále má, s fyzickou kondicí a rychlostí je to už horší.

Dereck Chisora (GBR) Kubrat Pulev (BGR)
38 let 41 let
32 - 12 - 0 (23x KO(TKO) 29 - 2 - 0 (14x KO/TKO)

Kubrat Pulev je jeden z nejlepších boxerů těžké váhy všech dob. K jeho smůle se ale během nejlepších let kariéry potkal v ringu s Vladimirem Kličkem a Anthonym Joshuou, což jsou dosud jediní boxeři, kteří dokázali bulharského šampiona porazit.

Pulev se s Chisorou poprvé utkal v roce 2016 a v zápase poměrně jednoznačně dominoval, měl lepší oko a po zásluze slavil vítězství na body a zisk evropského titulu. Zajímavé je, že jeden ze tří rozhodčích viděl v zápase vyhrát Chisoru, a proto Pulev zvítězil na split decision. I tento verdikt dopomohl o 6 let později domluvit odvetu, která je vypsaná na 12 kol.

Kubrat Pulev naposledy boxoval v květnu letošního roku, kdy si v USA po dvouleté pauze podle očekávání poradil s Jeremy Forrestem na body. Podle dostupných zdrojů je i teď v daleko lepší formě a životním rozpoložení, zatímco o Chisorovi kolují informace o jeho nespoutaném stylu života. Na tiket posíláme vítězství bulharského boxera opět na body.

TIP: Pulev vyhraje na body nebo tech. rozhodnutím, v kurzu 2,37 sipka Vsadit u Betana

Kubrat Pulev by měl podle papírových předpokladů znovu slavit vítězství na body

Kde sledovat box Chisora vs. Pulev živě? Online livestream

Zápas Chisory s Pulevem bude vysílat v rámci placeného PPV promérská stáj DAZN. Je možné, že se v den duelu objeví na internetu volně dostupné online livestreamy, jejich kvalita je ale vždy s otazníkem.

Nezapomeňte si vyzvednout skvělý bonus u nové sázkové kanceláře Betano a užít si tak ještě více zábavy s bojovými sporty. Na předzápasovou video upoutávku se podívejte zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se u online sázkové kanceláři Betano

BETANO - získej bonus až 3 000 Kč + 500 Kč

Dokonči snadno a rychle online registraci a získej 500 Kč zdarma. Navíc na tebe čeká možnost získat další bonus ke vkladu až 3 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Betano

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...