Box: Jake Paul vs. Ben Askren informace a kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zápas mezi youtuberem Jakem Paulem a UFC veteránem Benem Askrenem proběhne 17. dubna. Podívejte se na informace a návod ke sledování v článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Jake Paul vítězí v 1. kole TKO. Rozhodl přesně mířený pravý hák, po kterém rozhodčí zápas ukončil. V dalším zápase Jake Paul vyzve Tyrona Woodleyho.

DATUM - PROGRAM - LIVESTREAM

Jake Paul se utká s Benem Askrenem v boxerském duelu Foto: Profimedia.cz

Hodnocení boxu Paul vs. Askren: 9,5/10

  • Datum konání: 17. dubna 2021
  • Nabídka sázek: Na boxerské duely můžete sázet u všech sázkových kanceláří

Box: Jake Paul vs. Ben Askren informace a datum (Youtuber vs. MMA šampion)

Aktualizováno: Youtuber Jake Paul zvítězil na KO v prvním kole

Boxerský zápas mezi slavným youtuberem Jakem Paulem a bývalým šampionem organizací Bellator a One Championship Benem Askrenem se stane skutečností. Duel proběhne 17. dubna 2021 v Atlantě. Čeští fanoušci budou moci sledovat celý galavečer kvůli posunu času v noci ze soboty na neděli. Podobné souboje známých osobností se v poslední době stávají velmi populárními. Klikněte zde a sledujte živě zápasy bojových sportů zdarma.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Kontroverzní Jake Paul, který má na Youtube více než 20 milionů sledujících, zatím v kariéře odboxoval dva zápasy a vždy z nich vyšel jako vítěz. Ve svém posledním duelu porazil na galavečeru Tyson vs. Jones Jr. bývalého basketbalistu NBA Natea Robinsona. V poslední době několikrát rovněž slovně napadal Conora McGregora a další profesionální fightery, se kterými chtěl zápas.

Jake Paul Ben Askren
Box: 2 výhry / 0 porážek MMA: 19 výher / 2 porážky

Nakonec se mu ozval známý bojovník Ben Askren, který byl v minulosti i šampionem hned dvou světových MMA organizací Bellatoru a One FC. Askren je vynikajícím wrestlerem, který v kariéře jednoznačně sázel hlavně na zápas na zemi. Stále se však jedná o dřívějšího profesionálního fightera a ani v boxu by tak neměl tahat za kratší konec

Jake Paul vs. Ben Askren kurzy a analýza zápasu v boxu + tip zdarma

Kurzy na zápas youtubera Jakea Paula a veterána UFC Bena Askrena už jsou vypsány. Jake Paul už se poměrně dlouhou dobu věnuje čistě boxu, což je pro něj bezesporu výhoda. Ben Askren se sice proslavil jako vynikající wrestler, ale ani u něho box rozhodně nepatří mezi jeho slabiny.

TIP Vítěz v kurzu 2,19 sipka Vsadit u Tipsportu s bonusem na box

Ben Askren zvítězí nad Jakem Paulem

Ve své kariéře si připsal hned 6 výher na KO/TKO a proti Paulovi, který má na kontě pouze dva profesionální zápasy, bude těžit z výrazných zkušeností. Na tiket patří výhra Askrena ve velice pěkném kurzu.

Paul vs. Askren fight card, program a výsledky, karta box 2021

Aktuálně je potvrzený pouze zápas Jakea Paula a MMA bojovníka Bena Askrena. Dá se ovšem předpokládat, že tento boxerský duel završí celou fight card, na které uvidíme i další bitvy.

Box: Paul vs. Askren fight card, program a výsledky, karta
Cruiserweight Jake Paul vs. Ben Askren
Light welterweight Regis Prograis vs. Ivan Redkach
Heavyweight Steve Cunningham vs. Frank Mir
Light heavyweight Joe Fournier vs. Reykon
Super middleweight Junior Younan vs. Jeyson Minda
Welterweight Quinton Randall vs. William Jackson

Jake Paul vs. Ben Askren livestream zdarma sledovat online a přímý přenos v TV

Zápas mezi Benem Askrenem a Jakem Paulem bude možné sledovat v livestreamu na internetu. K dispozici bude oficiální stream přes PPV, ale dostupné budou rovněž i streamy zdarma. Tyto free streamy mají ovšem poměrně často špatnou kvalitu obrazu. Zatím není jasné, jestli souboj youtubera s profesionálním MMA figheterem uvidíme i v televizi.

Box Jake Paul vs. Ben Askren PPV cena oficiální stream živě 2021

Cena PPV na boxerský galavečer s hlavní bitvou Jake Paul vs. Ben Askren je $23,99, což je v přepočtu přibližně 500 Kč. Tento oficiální stream poběží přes službu Fite.TV. V průběhu večera vystoupí i další celebrity. Hudební vložku obstará například i Justin Bieber. Oficiální streamy fightů přes PPV jsou v poslední velmi časté. Své galavečery přes vlastní placený stream vysílá i česko-slovenská organizace Oktagon a v minulosti jsme tak mohli sledovat i návrat Mikea Tysona.

Zde se podívejte na video trailer k boxu Jake Paul vs. Ben Askren:

1️⃣Kdy proběhne zápas v boxu Jake Paul vs. Ben Askren?

Boxerský zápas mezi youtuberem Jakem Paulem a Benem Askrenem proběhne 17. dubna 2021 v Atlantě.

2️⃣Jaké jsou kurzy na boxerský duel Paul vs. Askren?

Kurzy na bitvu Jake Paul vs. Ben Askren jsou až nečekaně vyrovnané. Jake Paul se sice boxu věnuje už dělší dobu, ale v ringu má na kontě pouze dva zápasy. Pro aktuální výši kurzů se podívejte do tohoto článku.

3️⃣Které další zápasy uvidíme na galavečeru Paul vs. Askren?

Kromě main eventu v podobě boxerského fightu Jake Paul vs. Ben Askren uvidíme v průběhu večera i další souboje. Hlavním předzápasem bude duel Regis Prograis vs. Ivan Redkach.

4️⃣Bude možné vidět v livestreamu box Jake Paul vs. Ben Askren?

Přímý přenos boxerského zápasu mezi Jakem Paulem a Benem Askrenem bude možné sledovat prostřednictvím live streamu online na internetu. K dispozici bude oficiální PPV stream. Pro kompletní návod na sledování se podívejte do tohoto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ben Askren - Zdroj Webitect, Shutterstock.com

Ben Askren - profil, kariéra a statistiky bojovníka

Ben Askren je svérázný americký bojovník 🥊️, který byl ve své bohaté kariéře úspěšný hned v několika disciplínách. Je šampionem MMA...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Youtuber Jake Paul - Zdroj ČTK, CoverImages, Seth Browarnik, InStar, Cover Imag

Jake Paul vs. Tyron Woodley: datum, informace a tip

Kontroverzní Youtuber Jake Paul má před sebou další boxerskou výzvu. ▶️ 29. srpna 2021 si to v ringu rozdá s bývalým UFC zápasníkem Tyronem...