Jake Paul vs. Tyron Woodley: datum, informace a tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Kontroverzní Youtuber Jake Paul má před sebou další boxerskou výzvu. V pondělí 30. srpna 2021 kolem jedné hodiny ráno našeho času si to v ringu rozdá s bývalým UFC zápasníkem Tyronem Woodleym. Vše okolo tohoto zápasu se dočteš v článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Jake Paul si ve vyrovnaném zápase připisuje vítězství na body (split decision).

DATUM, AKTUÁLNÍ INFOANALÝZA, SÁZKOVÝ TIPLIVESTREAM

Youtuber Jake Paul - Zdroj ČTK, CoverImages, Seth Browarnik, InStar, Cover Imag Foto: ČTK/CoverImages/Seth Browarnik/InStar/Cover Imag

Hodnocení boxerského duelu Woodley vs. J. Paul: 8,8/10

  • Datum a místo konání: 29. srpna (30. srpna, 01:00 SELČ) 2021, Cleveland, USA
  • Nabídka sázek: na zápas si můžeš vsadit u sázkových kanceláří

Jake Paul - Tyron Woodley výsledek zápasu

Boxerský souboj přinesl vyrovnanou bitvu na plných 8 kol. Jake Paul měl více přesnějších úderů, a proto si připsal další vítězství, tentokrát na body (Split decision). Potvrdily se tak předzápasové prognózy a sázkové kurzy, které favorizovaly právě slavného youtubera. A jaký byl průběh duelu?

Úvodní kola příliš akce nepřinesly. Během druhé "rundy" se dokonce místy ozýval pískot nespokojených fanoušků. Záčatek zápasu patřil Paulovi, který se lépe pohyboval i trefoval své údery.

Bývalý šampion Tyron Woodley v zejména v první polovině zápasu vypadal, jako by mu nervozita svazovala nohy. Přesto muselo "problémové dítě" ustát kritický okamžik, když ho Woodley těsně za polovinou zápasu svou levou zadní takřka posadil na zadek. Youtuber ale tuto situaci i s pomocí provazů zvládl a naopak jeho údery čím dál více nacházely svůj cíl.

Poslední dvě kola už zásadnější moment pro vývoj utkání nepřinesly, a tak se čekalo na bodové rozhodnutí. Vítězem se nakonec stal Jake Paul, který zvítězil u dvou ze tří rozhodčích. Woodley bezprostředně po vyhlášení samozřejmě cítíl křivdu a dožadoval se odvety. Zda k ní ale v budoucnu dojde v tuto chvíli není jasné.

Box: Jake Paul vs. Tyron Woodley termín a informace

Moderním trendem v bojových sportech jsou boxerské duely známých osobností s ryzími sportovci. Youtuber a influencer Jake Paul se chce po knockoutu bývalého šampiona několika organizací Bena Askerena, natrvalo usadit mezi boxery. A proto si pro svůj další fight vybral pořádně zvučného soupeře! MMA bojovník Tyron Woodley prožil v UFC velkou kariéru a v noci z neděle 29. 8. 2021 na pondělí 30. 8. 2021 se chystá shrábnout za duel s Paulem velké peníze. Jak dopadne tento ostře sledovaný duel, kolem kterého planou velké vášně? Klikni ZDE a sázej na zápas Jake Paul - Tyron Woodley s bonusem za registraci

Box - sleduj průběh zápasu zde

Woodley - Paul preview: ve hře jsou velké peníze i dodatek ve smlouvě

Tyron Woodley je bývalý šampion velterové váhy organizace UFC, který byl svého času považován za jednoho z TOP fighterů nejlepší ligy světa. Doba jeho největší slávy je ale dávno minulostí. V 39 letech má na svém kontě 19 výher a 7 porážek. Poté, co hned 4x po sobě padl s ním UFC na jaře 2021 ukončilo kontrakt.

Teď stojí na prahu premiérové výzvy v boxu, která mu nejenom vrátí zašlou slávu, ale i pořádně vylepší bankovní konto. Podle jeho manažera dostane za zápas s Jakem Paulem královsky zaplaceno. Odhaduje se, že částka dvojnásobně překoná jeho dosud nejvyšší výplatu v UFC a už nyní se pohybuje v řádech milionu dolarů. Přijít by si tak měl minimálně na částku okolo 60 milionů korun. Slušná odměna na sklonku kariéry. Pikantní na příběhu je také fakt, že si Woodleyho pod svá křídla v přípravě na tento duel vzal neporažený boxer Floyd Mayweather.

📌Jméno Jake Paul Tyron Woodley
📌Bilance 3-0 - / (19-7 v MMA)
📌Věk 24 39
📌Výška 185 cm 175 cm
📌Rozpětí rukou 193 cm 188 cm

Jake Paul se spolu se svým bratrem Loganem zjevil v bojových sportech prakticky z ničeho nic, a od té doby na sebe strhávají pozornost. Pro svůj první „money fight“ si v rámci boxerské exhibice vybral bývalého MMA zápasníka Bena Askrena. Tomu uštědřil koncem dubna hned v 1. kole tvrdé KO, a byť se to zdálo nemožné, jeho sebevědomí vystřelilo na další level.

Mladší z obou bratrů Paulových je znám svými velkohubými prohlášeními a pro skandální jednání nechodí daleko. I když je jeho primárním zdrojem příjmu a popularity tvorba internetového obsahu, po zápase s Askrenem se s ním musí daleko více počítat i jako s boxerem. Přesto se s Woodleym shodli na dovětku ve smlouvě, který hovoří v případě porážky Jakea Paula o následné odvetě. Součástí další domluvy je uzavřená sázka mezi oběma kohouty. Poražený si musí nechat udělat bizarní tetování, aby tím dal najevo lásku k jeho přemožiteli.

Tyron Woodley - Jake Paul zápas, preview a sázkový tip

Oba dva fighteři v přípravě nic nepodceňují a do svých kempů si zvou samá velká jména. Tyron Woodley je oproti Benu Askrenovi mnohonásobně lepší postojář, což Jake Paul na vlastní kůži pocítí. Stejně tak pro něj hovoří větší zápasová praxe a přístup bojovníka, navzdory posledním porážkách. Na tiket patří vítězství Tyrona Woodleyho v pěkném sázkovém kurzu.

TIP: Tyron Woodley zvítězí, v kurzu 2,75 sipka Vsadit u Fortuny s bonusem za registraci

Tyron Woodley porazí Jakea Paula

Woodley - Jake Paul fight card

Box: Paul vs. Woodley fight card, program a výsledky, karta
Jake Paul (body) vs. Tyron Woodley
Amanda Serrano (body) vs. Yamileth Mercado
Daniel Dubois (KO) vs. Juiseppe Cusumano
Tommy Fury (body) vs. Anthony Taylor
Ivan Barancyhk vs. Montana Love (TKO)
Charles Conwell (KO) vs. Lucas Brian Ariel Bastida

Jak a kde sledovat box Paul vs. Woodley živě? PPV stream na internetu, online live stream, přímý přenos v TV?

Boxerské exhibice Paul vs. Woodley tohoto typu jsou mimo jiné organizovány za účelem prodejů PPV. Zápas mezi Woodleym a Paulem není vyjímkou. Jiná alternativa pro sledování, než nákup oficiálního PPV livestreamu, není příliš pravděpodobná.

Oficiální PPV stream pod platformou Showtime výjde na 59,99 $ (1300 Kč). Kromě tohoto zápasu nás čeká několik dalších duelů, včetně titulového souboje pérové váhy žen mezi Amandou Serrano a Yamileth Mercado. Zde se bude boxovat o světové pásy WBO, WBC a IBO.

Přesto se vyplatí kontrolovat nabídku sportovních přenosů na Fortuna TV. Kromě možnosti sledovat všechny turnaje UFC se občas objeví i akce z bojových sportů tzv. na poslední chvíli. Livestream zápasu Paul vs. Woodley se možná objeví i jinde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣Na kdy je naplánován zápas Jake Paul - Tyron Woodley?

Zápas v boxu mezi známým provokatérem Jakem Paulem a bývalým UFC šampionem Tyronem Woodleym proběhne 29. sprna 2021 v Clevelandu. Český fanoušek ho uvidí zhruba po 1:00 ráno v pondělí 30. srpna. ANALÝZU A DŮLEŽITÉ INFORMACE NAJDEŠ TADY.

2️⃣Je kurzovým favoritem Jake Paul nebo Tyron Woodley?

Z pohledu kurzových sázek bookmakeři více věří Youtuberovi Jakeu Paulovi. V neprospěch Woodleyho hovoří ukončení smlouvy s UFC a zejména 4 porážky v řadě. PREVIEW A SÁZKOVÝ TIP SI PŘEČTI ZDE.

3️⃣Kde sledovat box Woodley vs. Paul?

Přímý přenos velmi očekávaného duelu budeš moci sledovat živě na internetu. Podrobný návod pro livestream najdeš uvnitř článku.

4️⃣Proč Woodley přijal výzvu od Jakea Paula?

Populární MMA zápasník si díky tomuto zápasu přijde na obrovské peníze. Částka se pohybuje v milionech dolarů, přičemž o konečné sumě rozhodne celkový počet prodaných PPV. Veškeré info o zápase najdeš v tomto článku.

Tyron Woodley - Zdroj lev radin, Shutterstock.com Foto: lev radin/Shutterstock.com

Tyron Woodley vs. Jake Paul Instagram promo video

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jake Paul se utká s Benem Askrenem v boxerském duelu

Box: Jake Paul vs. Ben Askren informace a kurzy

Zápas mezi youtuberem Jakem Paulem a UFC veteránem Benem Askrenem 🧨 proběhne 17. dubna. ✅ Podívejte se na informace a návod ke sledování v...

Neporažený boxer Floyd Mayweather vs. Youtuber Logan Paul

Floyd Mayweather vs. Logan Paul: informace a datum

Floyd Mayweather ⭐ se opět vrací do ringu. V exhibičním duelu se utká s youtuberem Loganem Paulem. ❤️ Podívejte se na informace v článku.