Box: Katie Taylor vs. Amanda Serrano analýza, kurzy, livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

V neděli brzy ráno našeho času se v Madison Square Garden uskuteční největší ženský zápas v historii boxu. O všechny světové tituly si to rozdají neporažená Katie Taylor a legendární Amanda Serrano. Bližší informace i sázkový tip najdete v tomto článku.

ANALÝZA A TIPLIVE STREAMKARTA

Zápas Taylor vs. Serrano nabídne bitvu o všechny světové tituly Foto: Profimedia

Hodnocení turnaje DAZN: Taylor vs. Serrano: 10/10

  • Datum a místo konání: 30. 4. (1. 5. od 03:00 SEČ), New York, USA
  • Nabídka sázek: Na zápasy tohoto galavečeru si lze vsadit u sázkových kanceláří

Box ženy New York Madison Square Garden: Taylor vs. Serrano datum, informace

Největší zápas žen v dějinách boxu je tady. Rekordmanka a světová šampionka Amanda Serrano z Portorika změří síly s neporaženou irskou hvězdou Katie Taylor, která aktuálně drží tituly WBO, WBA, WBC a IBF. Tenhle megazápas si rozhodně nenechte ujít! Vsaďte si na box s bonusem za pouhou registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Bude to zápas, jaký ženský box nepamatuje. Madison Square Garden v New Yorku zažije bitvu, která vstoupí do historie a přepíše všechny dosavadní rekordy.

1️⃣ Kdo: Katie Taylor vs. Amanda Serrano
2️⃣ Kde: Madison Square Garden, New York, USA
3️⃣ Bilance: 20-0 / 42-1-1
4️⃣ Věk: 35 / 33
5️⃣ Počet kol: 10
6️⃣ Styl: Ortodoxní / Obrácený gard

O marketing Amandy Serrano se stará kontroverzní boxer a YouTube Jake Paul, který se dokonce s Eddie Hearnem, jenž spolupracuje dlouhodobě s Katie Taylor, na tiskové konferenci vsadil o 1 milion dolarů o to, která z fenomenálních boxerek tento souboj vyhraje.

Amanda Serrano vs. Katie Taylor kurzy, preview, sázkový tip

Amanda Serrano je naprostou boxerskou legendou a držitelkou několika světových rekordů. Jako jediná boxerka planety dokázala držet tituly sedmi váhových kategorií v boxu, což ji dohromady přihrálo 9 různých světových titulů napříč divizemi.

Jde o boxerku s obráceným gardem, což je pro jakoukoliv soupeřku vždy extrémně nepříjemné, jelikož je v přípravě těžké najít podobně kvalitní sparingpartnerky. Kromě toho se Serrano pyšní 30 knockouty z celkových 42 vítězství, což je naprosto úžasné číslo, kterým se většina špičkových boxerek za svoji kariéru ani nepřiblíží. Jediná její porážka se datuje až do roku 2012, v poslední dekádě ji nikdo nedokázal konkurovat.

Katie Taylor je olympijská vítězka z Londýna, která do profesionální ringu přešla s téměř dvěma stovkami výher v amatérském ringu. Mezi profesionálkami během 20 zápasů dosud nenašla přemožitelku. Taylor je držitelkou titulových pásů nejprestižnějších světových organizací WBO, WBA, WBC a IBF a zároveň má za sebou několik úspěšných obhajob.

TIP: K. Taylor vyhraje na body, v kurzu 2,60 sipka Vsadit u Fortuny

Katie Taylor by v tomto zápase opět mohla zvítězit na body

Byť má Taylor o téměř polovinu méně profesionálních zápasů, jde o velmi zkušenou boxerku, jejíž doménou je skvělá taktická příprava. Právě ona je navíc v lehké váze více „doma“. Pro Portoričanku je přirozenou váhou pérová divize, což by se v zápase mohlo projevit ve prospěch irské boxerky. Katie Taylor dokázala v kariéře většinu soupeřek takticky vybodovat a tipujeme, že to bude případ i tohoto mega zápasu.

Jak a kde sledovat box Serrano vs. Taylor živě online? Online live stream

Cena za vysílací práva podobně velkých boxerských zápasů se pohybují velmi vysoko, což je zřejmě důvod, proč tento boxerský galavečer z New Yorku nepoběží v žádné z tuzemských televizí. Občas se box objeví v nabídce livestreamů na Fortuna TV, v tomto případě to ale není příliš pravděpodobné.

Jedinou cestu tak je pořízení placeného PPV streamu organizace DAZN promotéra Eddieho Hearna. Zakoupení přenosu, respektive měsíčního předplatného, které lze kdykoliv zrušit, stojí v přepočtu zhruba 60 Kč. Někdy se na internetu objeví i volně dostupné online streamy, jejich kvalita je ale vždy s otazníkem.

Katie Taylor vs. Amanda Serrano fight card, program zápasy, výsledky

Na obrovském galavečeru samozřejmě bude k vidění hned několik atraktivních boxerských soubojů. Kompletní zápasy a výsledky najdete v této tabulce.

MATCHROOM BOXING: SERRANO - TAYLOR
Main card
Undisputed Female Lightweight Title Katie Taylor (body) vs. Amanda Serrano
Lightweight Jessie Vargas vs. Liam Smith (KO)
Undisputed Female Super Middleweight Title Franchon Crews-Dezurn (body) vs. Elin Cederroos
WBC International Flyweight Title Galal Yafai (TKO) vs. Miguel Cartagena
WBA Continental Americas Middleweight Title Austin Williams (TKO) vs. Chordale Booker
Prelims card

Reshat Mati (body) vs. Joe Eli Hernandez
Skye Nicolson (body) vs. Paisley Davis
Khalil Coe (body) vs. William Langston

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Jaký má boxerský zápas Taylor vs. Serrano datum a kde se koná?

Největší ženský zápas v boxu mezi Amandou Serrano a Katie Taylor se uskuteční v sobotu 30. dubna (v neděli 1. května okolo 4:00 našeho času) v Madison Square Garden v New Yorku. Informace, analýzu a sázkový tip přinášíme v tomto článku.

2️⃣ Jaké jsou kurzy na box Serrano vs. Taylor o světové tituly lehké váhy?

Hvězdný boxerský duel mezi Amandou Serrano a Katie Taylor je extrémně vyrovnanou záležitostí i podle sázkových kurzů. Mírnou favoritkou je legendární Portoričanka Serrano, o kterou se z pohledu marketingových aktivit stará Jake Paul.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Box, Tyson Fury - ČTK, AP, Isaac Brekken

Tyson Fury - box, zápasy statistiky a životopis

Boxer 🥊 Tyson Fury je dvojnásobným mistrem světa v těžké váze a na profesionální úrovni ještě neokusil hořkost porážky☝. Přečtěte si příběh...

Rob Font má před sebou těžkého soupeře v osobě Marlona Very

UFC Fight Night: Font vs. Vera - sázkový tip a online livestream

Zběsilé turnajové tempo nejlepší MMA organizace planety nepolevuje ani o tomto víkendu ☝, kdy nás čeká další turnaj UFC Fight Night s...