Box: Oleksandr Usyk vs. Anthony Joshua 2 - analýza, kurzy a tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Největší boxerská událost letošního roku je tady. Odveta mezi Oleksandrem Usykem a Anthony Joshuou se uskuteční 20. srpna a dlouho dopředu přitahuje obrovskou pozornost. Vše, co potřebujete vědět o této bitvě, se dočtete v článku.

AKTUÁLNÍ INFOKURZY A TIPLIVESTREAMPRVNÍ ZÁPAS

Oleksandr Usyk vs. Anthony Joshua - Zdroj ČTK,AP,Frank Augstein Foto: ČTK/AP/Frank Augstein

Hodnocení ODVETY USYK - JOSHUA: 9,8/10

  • Datum a místo konání: 20. srpna 2022, Jeddah Superdome, Jeddah, SAE
  • Nabídka sázek: Sázkové kanceláře vypsaly na tento duel mnoho kurzů

Box těžká váha: Joshua vs. Usyk 2 datum zápasu o tituly IBF, IBO, WBA, WBO

Je to zápas, který bude sledovat celý svět. Boxerská odveta Usyk vs. Joshua 2 proběhne 20. srpna okolo 23:45 v Saúdské Arábii. Oba aktéři si odnesou astronomické výplaty a vítěz připne čtyři tituly světových organizací. Úvodní vzájemný zápas šokujícím způsobem ovládl Ukrajinec Oleksandr Usyk. Zvládne porazit Joshuu i napodruhé? Vsaďte si na boxerský duel o mistra světa těžké váhy s bonusem za pouhou registraci zde

Box - sleduj průběh zápasu zde

Usyk vs. Joshua 2 predikce, kurzy a sázkový tip

Oleksandr Usyk usedl na trůn těžké váhy v boxu poměrně překvapivě navzdory tomu, že v profesionálním ringu nikdy neprohrál. Do nejtěžší váhové kategorie se totiž přesunul po ovládnutí křížové váhy a pro chybějící kilogramy má veřejnost tendenci ho podceňovat. Oproti Joshuovi má navíc výškovou nevýhodu, kterou ale v prvním zápase skvěle kompenzoval pohybem a fantastickým kardiem po celých 12 kol. Příprava na ostře sledovanou odvetu ale rozhodně nebyla ideální a dlouho to vypadalo, že kvůli zuřící válce na Ukrajině k ní vůbec nedojde.

Usyk je velmi inteligentním typem boxera a z jeho vyjádření je vidno, že to má v hlavě dobře srovnané. Přesto si nelze představit, že by probíhající okupaci své rodné země dokázal během náročné přípravy zcela vytěsnit. Na kolik ho to může případně ovlivnit ukáže ale až samotný zápas. Nezapomínejme také na skutečnost, že obhajoba titulů je vždy o něco těžší než jejich zisk.

Bývalý mistr světa těžké váhy Anthony Joshua nesl loňskou porážku velmi těžce a bezprostředně po ní se rozhodl udělat celou řadu změn. Vyměnil trenéry a změnil celkový přístup k boxu. Primárně se teď připravuje v USA a ve své hlavě upustil od vytouženého zápasu s Tysonem Furym. Vzhledem k poměrně zásadním změnám ve své přípravě, můžeme očekávat „novou verzi“ Anthonyho Joshuy, což sám 32letý rodák z londýnského Watfordu několikrát naznačil na tiskových konferencích.

Joshua se v úvodním zápase nedostal do svého obvyklého tempa a ve druhé polovině utkání mu viditelně docházela „šťáva“. Nakonec z toho byla jednomyslná prohra na body. Joshua tentokrát už svého soupeře nepodcení, což pro Usyka samozřejmě není dobrá zpráva a je otázkou jaké nové zbraně dokáže vytasit on.

⏰ Kdy: 20. srpna 2022
🥊 Kde: Jeddah, Spojené arabské emiráty
▶ Livestream: Info zde
💰 Výplaty: Joshua 2 931 050 000.000 CZK
Usyk 1 922 000 000.000 CZK
✏️ Bilance: Joshua 24-2 (22 KO) | Usyk 19-0 (13 KO)
⏳ Věk: Joshua 32 | Usyk 35
✔️ Výška: Joshua 198 cm | Usyk 191 cm
⚔️ Rozpětí paží: Joshua 208 cm | Usyk 198 cm

Kdo je v zápase Usyk - Joshua favorit?

Kurzovým favoritem nejsledovanějšího boxerského zápasu roku 2022 je současný šampion Aleksandr Usyk. Stejně to prozatím vidí i sázkaři, kteří věří právě ukrajinskému boxerovi. To vše je ovlivněno pravděpodobně tím, že v prvním zápase dokázal Usyk zcela eliminovat nejsilnější zbraně Joshuy.

My však půjdeme proti proudu a tipujeme vítězství Anthonyho Joshuy. A to hned z několika důvodů. Místní klimatické podmínky a nadměrná vlhkost v Jeddahu Britovi sedí, což jasně předvedl ve vítězné odvetě proti Andymu Ruizovi v roce 2019. Do zápasu půjde znovu výrazně těžší i vyšší, tentokrát z toho ale bude chtít vytěžit daleko více a své pásy si vzít zpět.

TIP: Anthony Joshua zvítězí, v kurzu 2,54 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Kurz na vítězství Joshuy vykazuje solidní hodnotu

Jak a kde Usyk vs. Joshua sledovat online zdarma?

Pro sledování zápasu Usyk vs. Joshua 2 existuje několik hned několik možností. Placené PPV streamy je možné pořídit skrze platformu DAZN (39 Kč/měsíc) či kanál Sky Sport, kde se ale cena vyšplhala v přepočtu na téměř 800 Kč.

Zda bude na utkání Usyk – Joshua online stream zdarma na internetu je nejisté a pokud se tyto přenosy objeví, pak nejspíše půjde o nekvalitní a hlavně nelegální streaming, což rozhodně nedoporučujeme. Více informací o přímém přenose se dočtete zde.

Usyk vs. Joshua 2 v televizi?

Usyk vs. Joshua v TV zřejmě k dispozici nebude, neboť se cena vysílacích práv pohybuje skutečně vysoko. Tuto variantu ale nelze dopředu zcela vyloučit, neboť nedávné utkání Fury vs. Whyte se například objevilo na stanici Nova Action a platformě Voyo. O konkrétním návodu na sledování tohoto boxerského svátku vás budeme informovat na tomto místě v den konání zápasu.

Nezapomeňte si vyzvednout skvělý sázkový bonus u Fortuny za online registraci a tipnout si vítěze utkání. Kromě skvělého bonusu získáte i možnost zdarma sledovat mnoho eventů z bojových sportů, jako například turnaje organizace UFC a mnoho dalšího. Na parádní promo video zápasu Usyk vs. Joshua 2 se podívejte zde.

Box Usyk vs. Joshua fight card, zápasy (Usyk - Joshua výsledek)

Kromě hlavního taháku dojde i na další boxerské přestřelky včetně souboje Slováka Jurka s Ukrajincem Lapinem. Účast na takto sledovaném galavečeru je pro 28letého Jozefa Jurka mimořádnou událostí. Po sportovní stránce navíc bude čelit velké výzvě, neboť soupeř během 5 profi zápasů nepoznal hořkost porážky.

Na kompletní program a výsledky boxerského galavečera, který pořádá vyhlášená organizace Matchroom Boxing promotéra Eddieho Hearna, se podívejte v této tabulce.

MATCHROOM BOXING JEDDAH, SAE 2022
Anthony Joshua vs. Oleksandr Usyk (body)
Callum Smith (KO) vs. Mathieu Bauderlique
Filip Hrgovic (body) vs. Zhilei Zhang
Badou Jack (body) vs. Richard Rivera
Ramla Ali (KO) vs. Crystal Garcia Nova
Daniel Lapin (body) vs. Jozef Jurko
Andrew Tabiti (TKO) vs. James Wilson
Traycho Georgiev (body) vs. Rashed Belhasa
Bader Samreen (TKO) vs. Fuad Tarverdi

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Joshua vs. Usyk první zápas (Joshua video)

Určitě vás zajímá průběh prvního vzájemného duelu mezi Joshuou a Usykem. Na sestřih překvapivého zápasu, který se nesl v režii podceňovaného Usyka, se podívejte zde.

1️⃣ Jaké má zápas Usyk vs. Joshua 2 datum a dějiště?

Boxerský megazápas v těžké váze Usyk vs. Joshua 2 se uskuteční 20. srpna v Jeddahu ve Spojených arabských emirátech. Kompletní informace, analýzu a sázkový tip, najdete uvnitř článku

2️⃣ Kdy a kde sledovat box Usyk Joshua živě zdarma?

Odveta mezi Usykem a Joshuou půjde sledovat živě online na internetu. Kde se dá livestream pořídit a další informace k přímému přenosu se dočtete uvnitř článku.

3️⃣ V kolik hodin bude Usyk vs. Joshua dnes?

Anthony Joshua se s Oleksandrem Usykem utká o světové tituly těžké váhy v sobotu 20. srpna mezi 22:00 – 23:00. Právě tento duel by měl být nejsledovanější boxerskou událostí roku 2022.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...