Tyson Fury zůstává neporažen, na výhru se ale nečekaně nadřel

Třetí vzájemný zápas Tysona Furyho s Deontayem Wilderem je minulostí. Bitva o titul WBC přinesla parádní reklamu na box. Jaký byl průběh utkání?

Tyson Fury knockoutoval Dentaye Wildera Foto: Profimedia

Box těžká váha: Fury porazil Wildera a zůstává šampionem WBC

Skvělý boxerský zážitek pro oko diváka přinesl v pořadí třetí vzájemný duel mezi neporaženým Tysonem Furym a Deontayem Wilderem. Duel, který se už od úvodních vteřin nesl v nevídaném tempu, se nakonec protáhl až na 11 kol, přestože knockout z jedné, či druhé strany visel ve vzduchu již od úvodních minut souboje.

V zápase Fury vs. Wilder 3 si ale boxerští fajnšmekři skutečně přišli na své a brzké ukončení se nekonalo. První počítání se zrodilo ve 3. kole, to když se v nesnázích poprvé v utkání ocitl Deontay Wilder. Hned následující round ovšem přinesl zvrat a největší potíže Gypsy Kinga v zápase. Ve čtvrtém kole byl totiž Fury hned dvakrát počítán a zdálo se, že má v této fázi zápasu Wilder blízko k senzačnímu vítězství.

Opak byl ale pravdou. Živou vodou politý Tyson Fury začal od 6. kola v zápase jasně dominovat, těžil ze skvělého pohybu a neuvěřitelné fyzické kondice. Deontay Wilder naopak čím dál více odcházel po fyzické a mentální stránce. Američan ovšem i přes velké množství inkasovaných úderů znovu prokázal velké srdce válečníka a vydržel až do 11. kola.

Byla to ovšem otázka času. V předposledním kole poslal Fury Wildera definitivně potřetí k zemi, a to dokonce tak tvrdě, že rozhodčí rovnou odmával konec zápasu a boxerský fenomén Tyson Fury mohl začít slavit vítězství na KO.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.