Jak a kde sledovat OKTAGON Prime 5? Live stream a cena PPV

Už dnes v 18:00 odstartuje turnaj Oktagon Prime 5 ve slovenském Šamoríně. Sledujte všechny zápasy v livestreamu. Návod naleznete v tomto článku.

Oktagon Prime 5 se koná už dnes - sledujte živě Foto: OKTAGON MMA

Jak a kde sledovat OKTAGON Prime 5: Kertész vs. Veličković? Stream zdarma

Už dnes v sobotu 26. března se ve slovenském Šamoríně uskuteční očekávaný turnaj Oktagon Prime 5 s hlavním zápasem Kertész vs. Veličković. Na galavečeru uvidíme i Andreje Kalašnika, Kaika Brita, Karola Ryšavého, nebo Jakuba Tichotu. Start turnaje je naplánován na 18:00. Klikněte zde a sledujte live a zdarma Oktagon Prime 5.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Všechny zápasy z Oktagonu Prime 5: Kertész vs. Veličković bude jako obvykle možné sledovat zdarma na webu sázkové kanceláře Tipsport. Na Tipsport TV uvidíte všech 11 fightů. Pro nově zaregistrované sázkaře ja navíc připraven i bonus 150 Kč zdarma. Ke spuštění streamu si stačí vsadit tiket za 30 Kč.

Sledujte livestream Oktagon Prime 5 zdarma zde

Oktagon Prime 5: Veličković - Kertész live stream PPV cena, živě a přímý přenos v TV

Druhou možností, jak sledovat Oktagon Prime 5, je přímý přenos přes oficiální placený stream organizace Oktagon. Vysílání proběhne na Oktagon.TV a cena PPV je 10,99 eur. Výhodou tohoto streamu je vysoká kvalita obrazu. Zároveň nákupem podpoříte přímo organizaci Oktagon. Živý přenos v televizi opět dostupný nebude.

Oktagon Prime 5 Free Prelims live stream na Youtube zdarma

Opět nebude chybět ani první zápas turnaje, který bude streamován zcela zdarma na Youtube kanále Oktagonu. Tentokrát se bude jednat o duel Michala Plesníka s Carlosem Gracou.

1️⃣Bude možné sledovat livestream Oktagonu Prime 5?

Všechny zápasy na turnaji Oktagon Prime 5 v Šamoríně bude možné sledovat na internetu živě. Pro kompletní návod se podívejte do tohoto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Máté Kertész má před sebou velkou výzvu

OKTAGON PRIME 5 Šamorín: Informace, fight card a stream

Oktagon Prime 5 ✔️ s hlavním zápasem Kertész vs. Veličkovič ⚔️ se již tuto sobotu 26. března po více než 2 letech uskuteční ve slovenském...

Jakub Tichota rozjel svou profesionální MMA kariéru výborně

Oktagon Prime 5: Tichota vs. Kulmala kurzy, tip a stream

Jeden z největších talentů českého MMA, Jakub Tichota, má na turnaji Oktagon Prime 5 další šanci ukázat své dovednosti. Tip na jeho zápas...

Máté Kertesz bojuje v Oktagonu

Máté Kertesz - životopis a zápasy MMA bojovníka

Máté Kertesz je maďarský MMA bojovník, který má za sebou již několik vítězných zápasů v organizaci Oktagon⭐. Toto je zajímavý příběh...