Kde a kdy sledovat UFC: David Dvořák vs. Steve Erceg? Livestream zdarma

Už dnes v noci se David Dvořák ukáže na UFC 289. Soupeřem mu bude Steve Erceg. Podívejte se na kompletní návod ke sledování livestreamu zdarma.

David Dvořák dnes nastoupí na UFC 289 Foto: Profimedia

Kde a kdy sledovat UFC David Dvořák vs. Steve Erceg? Livestream zdarma na Tipsport TV

Český fighter David Dvořák se dnes v noci ze soboty 10.6. na neděli 11.6. utká na UFC 289 se Stevem Ercegem. UFC 289 s hlavním zápasem Nunes vs. Aldana začne v 01:00 v neděli ráno našeho času. Dvořák se ukáže už ve druhém zápase, takže přijde na řadu přibližně v 01:30. Klikněte zde a sledujte UFC zdarma a živě.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Všechny zápasy na UFC 289 můžete sledovat zcela zdarma v livestreamu na Tipsport TV. Na webu sázkové kanceláře Tipsport stačí kliknout na rubriku "Live" a vybrat si konkrétní zápas. Ke sledování bitvy Davida Dvořáka se Stevem Ercegem si stačí vsadit tiket za 30 Kč v posledních sedmi dnech. Pro nově zaregistrované sázkaře má navíc Tipsport bonus 300 Kč zdarma za registraci.

Další možností ke sledování přímého přenosu je pak sportovní televize Premier Sport 1, která odvysílá celou zápasovou kartu. Tato TV je ovšem placená. Alternativou pak může být i přenos přes UFC PPV, které vyjde na několik desítek dolarů.

Sledujte UFC živě

UFC 289 Dvořák vs. Erceg video na Youtube zdarma

Zde se můžete podívat na video z předzápasového vážení a staredownů před turnajem UFC 289:

1️⃣ Kde mohu sledovat zápas UFC 289 Dvořák vs. Erceg živě?

Livestream UFC 289 i se zápasem Davida Dvořáka můžete sledovat zcela zdarma. Podívejte se na návod ke sledování přímého přenosu zde v článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Conor McGregor

Dokument McGregor Forever: info, trailer, premiéra na Netflixu

Na populární vysílací platformě Netflix najdete unikátní dokumentární minisérii o největší světové hvězdě MMA scény Conoru McGregorovi....

David Dvořák jde do svého šestého UFC zápasu

UFC 289 živě: David Dvořák vs. Steve Erceg – datum, analýza, tip a livestream

David Dvořák má před sebou další bitvu.✔️ Již po několikáté se mu bohužel nevyhnula změna soupeře na poslední chvíli. Kompletní info k jeho...