Dokument McGregor Forever: info, trailer, premiéra na Netflixu

Na populární vysílací platformě Netflix najdete unikátní dokumentární minisérii o největší světové hvězdě MMA scény Conoru McGregorovi. Uvidíte zákulisí nejlepších i nejhorších momentů jeho kariéry, včetně zranění, které mu v roce 2021 málem ukončilo kariéru.

Conor McGregor Foto: Profimedia

McGregor Forever na Netflixu: datum premiéry, info a zajímavosti

Od středy 17. května Netflix nabízí fanouškům bojových sportů jedinečný vhled do života a kariéry jedné z největších sportovních hvězd vůbec. Tentokrát jde o minisérii, která oproti dokumentárnímu filmu z roku 2017 slibuje více informací, zajímavostí i upřímných zpovědí.

📌Název McGregor Forever
🎥 Formát Čtyřdílná minisérie
⏰ Datum premiéry 17. 5. 2023
▶️ Kde sledovat Netflix
🎬 Režie Gotham Chopra

Dokumentární minisérie sleduje McGregorovu divokou kariéru od A do Z, ukazuje zákulisí jeho zápasnického života, ale hlavně momenty, během nichž se bojovník vyrovnával se svými zraněními – především s tím zdánlivě fatálním ze zápasu turnaje UFC 264 (z druhé odvety s Dustinem Poirierem v červenci 2021), které málem ukončilo jeho kariéru.

„Tři týdny před zápasem s Khabibem jsem si rozdrtil zánártní kůstky v chodidle, a přesto jsem dokázal chodit. Každé zranění je jiné. Všechno uvidíte na Netflixu. Když dojde k vážnému zranění a existuje velká šance, že už se nikdy neuzdravíte, je to zkrátka něco jiného,“ napsal McGregor na sociálních sítích, když jeden z fanoušků srovnával zranění z dvou různých zápasů.

Conor McGregor nechává diváky nahlédnout i do svého soukromého života a odhalí nejen to dobré z něj. Kromě spousty úspěchů budeme svědky i životních pádů, kotrmelců, překážek, ale i odhodlání, s nímž hodlá McGregor dobýt svět jako nejlepší bojovník světa.

Conor je známý svým temperamentem a s tím pracoval i režisér celého projektu Gotham Chopra, kterého varovali i zápasníkovi trenéři. „Nikdy jsem s nikým jako Conor nepracoval. Přesně jak řekli jeho trenéři, Conor je leccos, ale rozhodně ne rozumný,“ přiznal Chopra. „A právě proto je v podstatě nemožné ho nesledovat a nebýt jím fascinovaný. Dívejte se pozorně, protože vám garantuju, že v opačném případě přijdete o něco neuvěřitelně divokého,“ dodal.

Chopra je zkušeným režisérem sportovních dokumentů a na kontě má třeba Tajemství úspěchu (kde účinkují sportovní hvězdy jako hvězda NBA LeBron James či Usain Bolt), nebo velice kladně hodnocený dokumentární film Kobe Bryant's Muse, ve kterém vystupuje Kareem Abdul-Jabbar. Už jen to, že série vznikala pod jeho dohledem, slibuje kvalitní podívanou.

Conor McGregor: Známá firma – od filmu k minisérii

Není to poprvé, co Conor McGregor odhaluje své soukromí. Conor McGregor: Známá firma, dokument z roku 2017, mapuje život Conora McGregora a nabízí upřímnou zpověď o jeho kariérních začátcích, dobách, kdy měl hluboko do kapsy, přes první úspěchy až po opulentní životní styl zahrnující luxusní oblečení a drahá auta. Kromě Conora se tu objevil i prezident UFC Dana White nebo Arnold Schwarzenegger. V tomto případě  šlo o devadesátiminutový film, tentokrát se Netflix rozhodl vytvořit minisérii.

McGregor: v hlavní roli zranění v zápase s Poirierem

V roce 2014 McGregor porazil v prvním kole Dustina Poiriera. O šest let později proběhla první odveta rivalů, do níž McGregor vstupoval jako jasný favorit, avšak nečekaně odcházel jako poražený, a ještě ke všemu knockoutovaný.

To si Conor nechtěl nechat líbit, na nápravu reputace nehodlal dlouho čekat, a tak se další odveta konala ještě téhož roku. A právě z tohoto ukvapeného zápasu vyšel McGregor nejen jako podruhé poražený, ale také s vážnou zlomeninou nohy, která ho z klece na pár let odstavila. A právě na tento moment a na těžké časy po něm se minisérie soustředí především.

McGregor: první zápas po rekonvalescenci a potyčka s Chandlerem

Teď se vyhlíží první zápas po McGregorově rekonvalescenci, který by měl proběhnout s Michaelem Chandlerem koncem letošního roku. Zatím se McGregor rozehřívá v show The Ultimate Fighter, kde proti sobě stojí právě s Chandlerem.

Zprvu se zdálo, že se soupeři vzájemně respektují, teď se však jejich vztahy čím dál víc vyhrocují. Nedávno dokonce během natáčení show McGregor Chandlera doslova chytil pod krkem. Údajně za to může celá řada neshod, k nimž došlo během natáčení pořadu.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Trailer k minisérii McGregor Forever

„Conor je nejslavnější zápasník z oktagonu. Je ale i nejlepší bojovník?“ zazní hned na začátku traileru. „Zápasím celý život. Byl jsem k tomu předurčen,“ prohlašuje Conor McGregor odhodlaně.

Už trailer naznačuje, že McGregor zažil během své kariéry i perné chvíle. Některé se mu přihodily řízením osudu, jiné si přivodil sám. Koneckonců celý projekt nese podtitul „Rozumní lidé nikdy ničeho nedosáhli“, na což čísi hlas v traileru reaguje výmluvným: „A Conor rozhodně nepatří mezi rozumné lidi.“

Podívejte se na celý trailer:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Český šampion polotěžké váhy UFC Jiří Procházka

Jiří BJP Procházka MMA zápasy, UFC, statistiky a životopis

Jiří BJP Procházka je prvním českým šampionem nejlepší světové organizace UFC ⭐. Podívejte se na jeho unikátní cestu bojovníka, pro kterého...

Podívali jsme se, kolik berou zápasníci v různých MMA organizacích

Kolik vydělávají nejlépe placení MMA bojovníci? Známe odpověď

Peníze hýbou světem☝. Smíšené bojové umění není v tomto směru žádnou výjimkou. Jak štědrý je ve skutečnosti Oktagon💸 nebo šéf UFC Dana...