Kdy a kde sledovat box Jake Paul vs. Tommy Fury? ▶️ Livestream

Jake Paul se už dnes v přibližně 20:00 utká s Tommym Furym. Podívejte se na kompletní návod ke sledování livestreamu, který naleznete v tomto článku.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Tommy Fury zvítězil na body, split decision.

Jake Paul se dnes utká s Tommym Furym Foto: Profimedia

Kdy a kde sledovat box Jake Paul vs. Tommy Fury? Livestream zdarma

Boxerský zápas mezi známým youtuberem Jakem Paulem a profesionálním boxerem Tommym Furym proběhne už dnes v neděli od 22:00 našeho času. Velmi sledovaný galavečer proběhne v Saudské Arábii. Kromě hlavní bitvy Paul vs. Fury uvidíme ještě dalších 8 fightů. Klikněte zde a sledujte průběh zápasu Jake Paul vs. Tommy Fury.

Box - sleduj průběh zápasu zde

Livestream zápasu Jakea Paula s Tommy Furym bude oficiálně k dispozici pouze na placené streamovací platfromě Dazn, na streamu BT Sport Box Office a na fite.tv, kde živý přenos vyjde na necelých 20 liber, respektive $22. Na českých sportovních televizích se bohužel tento přímý přenos očekávat nedá. Textový online stream pak nabídne i náš web FightLive.cz

Jako obvykle se vyrojí spousta stránek lákajících na Jake Paul vs. Tommy Fury livestream zdarma. S největší pravděpodobností na těchto přenosech ale můžete očekávat přinejmenším velmi nekvalitní obraz. Tyto bezplatné streamy navíc nejspíš nebudou mít dlouhého trvání.

Doporučujeme vám kontrolovat nabídku livestreamů na Tipsport TV. Sázková kancelář Tipsport totiž pravidelně přináší online streamy bojových sportů a není vyloučeno, že do své nabídky zařadí i nadcházející zápas Jakea Paula s Tommym Furym.

Jake Paul vs. Tommy Fury video na Youtube zdarma

Zde se můžete podívat na video z oficiálního vážení před zápasem Jake Paul - Tommy Fury:

1️⃣ Kde mohu sledovat box Jake Paul vs. Tommy Fury živě?

Livestream zápasu Jakea Paula s Tommym Furym bude dostupný. Na návod ke sledování přímého přenosu najdete zde v článku.

2️⃣ Bude možné sledovat zápas Jake Paul vs. Tommy Fury zdarma?

Ze zápasu Jakea Paula s Tommym Furym se očekává velké množství streamů. Pro informace se podívejte do tohoto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jake Paul vs. Tommy Fury

Box: Jake Paul vs. Tommy Fury datum, kurzy, analýza a tip

Boxerský svět 🥊️ se momentálně upíná k několikrát odložené bitvě mezi Jakem Paulem a Tommym Furym.⚡ Na co si v tomto třaskavém utkání...