Box: Jake Paul vs. Tommy Fury datum, kurzy, analýza a tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Boxerský svět se momentálně upíná k několikrát odložené bitvě mezi Jakem Paulem a Tommym Furym. Na co si v tomto třaskavém utkání vsadit? Tady je náš tip a návod na online livestream.

INFO, KURZY, TIPONLINE LIVESTREAM

Jake Paul vs. Tommy Fury Foto: Profimedia

Neporazitelnost Jakea Paula je u konce. Tommy Fury v těsném zápase zvítězil na body

Pojďte se podívat na průběh boxerského zápasu mezi Jakem Paulem a Tommym Furym, který se uskutečnil za dohledu Tysona Furyho, Ronalda a dalších celebrit v Rijádu v Saúdské Arábii.

Do zápasu lépe vstoupil Jake Paul, který v prvních kolech zabral střed ringu a byl aktivnější, než jeho soupeř. Tommy Fury se postupně dostával do tempa od 3. kola, na obranu ani jeden příliš nedbal a jasným plánem bylo knockoutovat jeden druhého jednou přesně mířenou ránou.

Fury postupně čím dál lépe trefoval Paula z ústupu. V 5. kole byl Jake Paul upozorněn na údery do zátylku a od tohoto momentu provázela další průběh střetnutí velká nervozita. Rozhodčí měl plné ruce práce, protože oba byli v častých klinčích poměrně agresivní a nedarovali si ani centimetr místa.

Do 7. kola se šlo za předpokládaného stavu 3:3 na kola a bylo čím dal jasnější, že o vítězi budou rozhodovat detaily. Zároveň ale působil ve druhé polovině utkání Tommy Fury vyzrálějším, sebevědomějším i aktivnějším dojmem, Paul ovšem stále hrozil nebezpečnými háky. V 8. kole šel po jednom z nich Fury do pokleku a byl chvíli otřesen. O vítězi ale nebylo jasno ani po závěrečném gongu.

Velmi vyrovnané utkání bodoví rozhodčí přisoudili na stranu Tommyho Furyho. Nevlastní bratr Tysona Fury vylepšil svoji bilanci na 9:0 a stal se prvním můžem, který dokázal na houževnatého Jakea Paula najít vítězný recept.

Box Jake Paul vs. Tommy Fury aktuální info, termín, čas a dějiště

Neporažený boxer Jake Paul má před sebou další obrovskou výzvu. Tentokrát ho v neděli 26. února okolo 22:00 našeho času v Saúdské Arábii vyzve profesionál Tommy Fury. Bratr boxerského velikána Tysona Furyho plánuje velkohubou internetovou celebritu konečně uzemnit. Prodlouží „Problémové dítě“ vítěznou sérii, nebo poprvé najde přemožitele? Vsaďte si na box s bonusem za snadnou registraci ZDE

Box - sleduj průběh zápasu zde

Zápasu Fury vs. Paul dlouho nebylo přáno a z nejrůznějších důvodů se termín několikrát odkládal. Teď ale přichází den zúčtování a fanoušci bojových sportů jsou na nohou. Kolem utkání o speciální pás WBC („Diriyah“) planou velké emoce a už teď je jasné, že ho bude sledovat celý svět.

BILANCE ✏️
JAKE PAUL BOX, KŘÍŽOVÁ VÁHA (90,7 kg) TOMMY FURY
26 Věk 23
6 Zápasů 8
6 Výher 8
0 Porážek 0
4 KO 4
185 cm Výška 183 cm
83,3 kg Váha 83,7 kg
188 cm Rozpětí 203 cm
The Problem Child Přezdívka TNT

Tommy Fury vs. Jake Paul kurz, analýza a tip

Jake Paul je díky svým předchozím výsledkům definitivně považován za boxera, přestože se mu mnoho lidí vysmívalo pro jeho bizarní, leč úspěšnou tvorbu YouTube obsahu. V současnosti je box pro americkou hvězdičku životní prioritou a na jeho progresu i projevu v ringu je to enormně znát. Kromě toho začal teprve nedávno spolupracovat s organizací PFL, kde by se měl v budoucnu mimo jiné objevit v zápase pod pravidly MMA.

Kontroverzní boxer se rád a často pouští do slovních přestřelek, ve kterých se neváhá opřít do hvězd typu McGregora, Natea Diaze i dalších. Z ringu dokázal vyprovodit už 6 soupeřů, včetně šampionů UFC Tyrona Woodleyho a naposledy Andersona Silvy. Teď už se musí mít na pozoru každý boxer, který s ním vkročí mezi šestnáct provazů.

Kurzy na vítěze u Tipsportu:

  • Jake Paul 1,70
  • Tommy Fury 2,01

Tommy Fury naposledy boxoval na konci března loňského roku, kdy na Wembley Stadium porazil na body Daniela Bocianskiho. Celkově má na svém kontě 8 výher, včetně 4 knockoutů a dosud nepoznal hořkost porážky.

Příležitostný herec a účastník americké verze Reality show Love Island má vedle sebe nejlepšího možného mentora a kouče v osobě nevlastního bratra Tysona Furyho. Navíc není žádným tajemstvím, že po „krku“ Jakea Paula dychtí celá rodina, včetně otce Johna. Tady je to zkrátka hodně osobní.

V tomto utkání bychom měli být svědky vyrovnané a technické podívané. Tommy Fury má ve svém repertoáru větší škálu různých úderů, ať už jde o oba háky, nebo zvedák. Paul je ale na tom poměrně dobře dynamicky a navíc se dokáže dostat soupeřovi do hlavy a tím i srazit jeho výkon.

Od zápasu na 8 vypsaných kol lze očekávat cokoliv, včetně taktických šachů s cílem jeden druhého vybodovat. V takovém případě bychom se mohli dočkat bodového rozhodnutí s nejistým výsledkem. Je zvláštní, že sázkové kurzy favorizují Jakea Paula, třebaže po sportovní stránce by to mělo být přesně naopak.

TIP: Tommy Fury vyhraje, v kurzu 2,01 sipka Vsadit u Tipsportu ZDE

Paul je v tomto zápase kurzovým favoritem

Jak a kde sledovat live Jake Paul vs. Tommy Fury online živě? PPV, přímý přenos v TV (Jake Paul live stream free)

Boxerský zápas Jake Paul vs. Tommy Fury půjde sledovat živě online na internetu skrze placené pay-per-view (PPV). Jeho cena by se měla pohybovat okolo 500 Kč. Přesnější informace najdete zde. Na poslední výkon Jakea Paula proti Andersonu Silvovi se podívejte ve videu níže.

Na fite.tv lze livestream Jake Paul vs. Fury dnes pořídit za 22 dolarů. Boxerský zápas Tommy Fury - Jake Paul zdarma nejspíš nabídne i několik neoficiálních stránek na internetu, v tomto případě ale počítejte s nekvalitním obrazem a zvukem, pakliže se přenos vůbec spustí.

Jake Paul vs. Tommy Fury výsledky, program, fight card

Podívejte se na program zápasů, jenž budou součástí tohoto boxerského galavečeru v Rijádu.

BOX RIJÁD, SAÚDSKÁ ARÁBIE
Křížová váha Jake Paul vs. Tommy Fury
Křížová váha, WBC title fight Ilunga Makabu vs. Badou Jack
Pérová váha Bader Al Samreen vs. Viorel Simion
Křížová váha Muhsin Cason vs. Taryel Jafarov
Pérová váha Ashton Sylve vs. Stuart Kellog
79 kg, 4x3 Ziyad Al Maayouf vs. Ronald Martinez
79 kg, 4x3 Salman Hamadah vs. Philip Samson
59 kg, 4x3 Ragad Al Naimi vs. Perpetual Okaijah
59 kg, 4x3 Ziad Al Majrashi vs. Philip Quansah

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Jake Paul živě dnes

1️⃣ Kdy a kde bude zápas Jake Paul vs. Tommy Fury?

Velmi očekávaný boxerský souboj mezi Jakem Paulem a Tommym Furym v křížové váze na 8x3min. se uskuteční 26. února v Rijádu v Saúdské Arábii. Důležité info, přesný čas a sázkový tip najdete v článku tady

2️⃣ Jak duel Tommy Fury vs. Jake Paul sledovat živě zdarma online?

Online livestream Paul vs. Fury půjde sledovat pomocí PPV. Bližší informace a cenu se dozvíte uvnitř článku.

3️⃣ V kolik hodin bude box Jake Paul živě dnes proti Tommy Furymu?

Ostře sledovaná boxerská bitva se uskuteční dnes v neděli 26. února okolo 21:00 našeho času. Podrobnosti vám přinášíme uvnitř článku.


Hodnocení turnaje organizace Most Valuable Promotions: 9,5/10

  • Datum a místo konání: Neděle 26. února 2023, Rijád, Saúdská Arábie
  • Kurzová nabídka: Na zápas Fury vs. Paul si můžete vsadit u všech sázkových kanceláří

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Vasil Ducár je českou jedničkou křížové váhy

Kalendář zápasů v boxu v Česku a zahraničí

Podívejte se na nejzajímavější galavečery boxu v Česku i v zahraničí 🥊, přinášíme vám jejich přehledný kalendář.▶️ Některé eventy se...

Jake Paul boxerské zápasy hodně prožívá

Boxer a YouTuber Jake Paul - životopis, zápasy a statistiky

Americký youtuber, boxer a byznysmen Jake Paul je jednou z nejkontroverznějších postav bojových sportů současnosti.☝ Důvody si přečtěte v...

Jake Paul bude spolupracovat s PFL

Jake Paul oznámil spolupráci s PFL, v MMA se objeví ještě letos

Úspěšný americký youtuber a boxer Jake Paul potvrdil svůj příchod do PFL. V progresivní organizaci bude zastávat hned několik pozic....