Kdy a kde sledovat KSW 89: Bajor vs. Pešta živě zdarma? Livestream a přímý přenos

Viktor Pešta dnes na turnaji KSW 89 zabojuje o svou druhou výhru v polské organizaci. Jak Peštu sledovat v online livestreamu, vám poradíme v tomto článku.

Viktor Pešta jde dnes do bitvy na KSW 89 Foto: KSW

Szymon Bajor - Viktor Pešta kde sledovat KSW 89 livestream dnes

Český bojovník Viktor Pešta se dnes podruhé představí v organizaci KSW. Okolo 21:15 bude čelit nebezpečnému Szymonu Bajorovi, který je z pohledu sázkových kanceláří favoritem. Udělá Pešta důležitý krok na cestě k titulovému zápasu těžké váhy? Sledujte KSW 89 živě ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Skvěle obsazené karta KSW 89 má z pohledu českého fanouška zajímavý náboj. Do akce jde totiž Viktor Pešta, který se pokusí navázat na předchozí výhru s Filipem Stawowym (submise v 1. kole). Nečeká ho ale nic jednoduchého.

Szymon Bajor prošel v kariéře mnoha organizacemi, takže se jedná o velmi zkušeného a houževnatého soupeře. Český gladiátor ovšem hlásí skvělou formu a kvalitní přípravu, zbývá jen potvrdit to v samotném zápase, který se uskuteční v těžké váze na 3x5 min.

  • Po dokončení registrace na Fortuně dostanete bonus 300 Kč, za který si lze rovnou vsadit.

Sledujte zápas Bajor vs. Pešta zdarma na Fortuna TV, live stream Voyo, PPV kswtv

Fortuna TV vysílá všechny zápasy turnaje KSW 89, takže si zde můžete na mobilu, tabletu, nebo PC, pustit také přímý přenos duelu na hlavní kartě Pešta vs. Bajor. Zápas přijde na řadu okolo 22:00, doporučujeme ale zapnout streamy s dostatečným předstihem. Výhodou je, že při sledování zápasů na Fortuna TV si můžete vsadit díky live sázkám. Turnaj KSW 89 nabídne v přímém přenosu také platforma Voyo a k dispozici je PPV na kswtv.com.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

1️⃣ Jak sledovat KSW 89 stream (Bajor vs. Pešta) online?

Livestream KSW 89 vysílá dnes od 19:00 Fortuna TV. Zápas Viktora Pešty se Szymonem Bajorem přijde na řadu okolo 22:00.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.