Kdy a kde sledovat UFC: Muradov vs. Borralho ▶️ Živě v livestreamu

Už dnes se koná UFC 280 s hlavním zápasem Oliveira vs. Makhachev, kde se představí i Makhmud "Mach" Muradov. V tomto článku naleznete kompletní návod ke sledování celého galavečera.

Makhmud Muradov dnes bude bojovat v dalším zápase UFC Foto: Profimedia

Kdy a kde sledovat UFC: Muradov vs. Borralho? Živě v livestreamu zdarma na internetu

Už dnes v sobotu od 16:00 proběhne jeden z nejvíce očekávaných turnajů roku UFC 280: Oliveira vs. Makhachev, kde se představí i v česku oblíbený Makhmud Muradov. UFC 280 proběhne v Abu Dhabi, takže čeští fanoušci budou moci sledovat tento skvěle obsazený turnaj ve velmi příznivém čase. Klikněte zde a sledujte živě a zdarma všechny zápasy na UFC 280.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Kompletně všechny zápasy na UFC 280 můžete zdarma sledovat na webu sázkové kanceláře Tipsport. Na Tipsport TV uvidíte kompletně všechny fighty nadcházejícího turnaje a to i včetně bitvy Makhmuda Muradova s Caiem Borralhem. Pro sledování streamu zdarma si stačí vsadit tiket v posledních sedmi dnech za 30 Kč a následně si můžete vybrat konkrétní zápasy UFC 280 v záložce "Live".

Sledujte živě a zdarma UFC 280

UFC 280 PPV cena a živý přenos v TV

Alternativou je jako obvykle placený online stream přes UFC PPV, který vyjde na několik desítek eur. Přímý přenos zápasu Muradov vs. Borralho a celé hlavní karty UFC 280 bude vysílat sportovní televize Premier Sport 2. Tato TV je ovšem placená. Volně dostupný přenos v televizi neuvidíme.

Muradov se dnes pokusí zvítězit na UFC 280 Foto: Profimedia

UFC 280 Muradov video zdarma na Youtube

Na Youtube se můžete zcela zdarma podívat na oficiální staredowny a samozřejmě nechybí ani záznam ceremoniálního vážení. Na video k UFC 280 se můžete zdarma podívat zde:

1️⃣ Bude možné sledovat UFC 280: Muradov vs. Borralho živě?

Kompletně všechny zápasy na UFC 280 i včetně zápasu Macha Muradova můžete živě sledovat prostřednictvím livestreamu na internetu zdarma. Pro kompletní návod se podívejte do tohoto článku.

2️⃣ Mohu sledovat UFC 280 v livestreamu i na mobilu?

Všechny duely na turnaji UFC 280 můžete samozřejmě sledovat i na mobilních telefonech a tabletech. Více o streamech se dozvíte v tomto článku.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Makhmud Muradov má před sebou důležitý zápas

UFC 280: Muradov vs. Borralho živě - livestream a kurzy

Očekávaný návrat Machmuda Muradova do klece je tady✔️. Na turnaji UFC 280 ho prověří rozjetý Brazilec Caio Borralho. Analýzu najdete v...

Charles Oliveira bude na UFC 280 čelit těžkému soupeři

UFC 280: Oliveira vs. Makhachev datum, karta a livestream

Hvězdně obsazený turnaj UFC 280 ⭐ se nezadržitelně blíží. Přinese dvě titulové bitvy i návrat Macha Muradova. Návod na přímý přenos najdete...