Kdy a kde sledovat živě Pudilová vs. Perez na UFC Fight Night? ▶️ Livestream

Česká bojovnice Lucie Pudilová se po 7 měsících vrací do klece UFC. Stručný návod, jak sledovat její duel s Ailin Perez najdete v tomto článku.

Lucie Pudilová jde opět do boje Foto: Profimedia

Kdy a kde sledovat UFC Fight Night živě: Pudilová vs. Perez online? ▶️ Livestream zdarma

Nejlepší česká MMA zápasnice Lucie Pudilová má před sebou další velkou zkoušku v UFC. Už tuto sobotu okolo 21:00 našeho času změří síly s argentinskou soupeřkou Ailin Perez. Spraví si česká lvice chuť po poslední hořké porážce a vrátí se zpět na vítěznou vlnu? Sledujte Pudilovou v akci živě zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Pudilová vs. Perez (18. 11. 2023) kurzy, analýza

Lucie Pudilová (14–8) jde do svého třetího utkání od doby, kdy ji UFC v roce 2022 opět povolalo do svých řad. Po svém comebacku nejprve přesvědčivě přejela Číňanku Yanan Wu a po dlouhé době zvítězila před limitem díky TKO ve 2. kole.

V dubnu letošního roku přišel velmi smolný zápas s Joselyne Edwards. Česká svěřenkyně slavného trenéra Johna Kavanagha byla po celý zápas jasně lepší a čekalo se jen, až ji rozhodčí při vyhlášení výsledků zvedne ruku na počest vítězství. To se ale k překvapení všech nestalo a výhru si z tohoto zápasu odnesla právě panamská bojovnice.

Následné protesty, ani kritika z úst samotných expertů UFC nebyly nic platné a na červeném políčku se již nic nezměnilo. V každém případě šlo ale o jednu z největších krádeží, jakou jsme za poslední dobu mohli v MMA vidět, bohužel s českou účastí. Lucie Pudilová otočila tento nepříjemný moment v novou motivaci a dál usilovně dřela v gymu. O tom, že se v poslední době soustředí jen a čistě na sportovní výkony svědčí také fakt, že se poměrně výrazně stáhla ze sociálních sítí. V tomto duelu bychom opět mohli vidět její výkonnostní progres.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Ailin Perez (8–2) dosud absolvovala v UFC dva zápasy, oba s rozdílným výsledkem. Při svém debutu v lize mistrů MMA nestačila na zkušenou švýcarskou veteránku Stephanie Egger, které podlehla na submisi ve 2 kole. Reputaci si Perez následně vylepšila v zápase s Ashlee Evans-Smith, kterou jednomyslně porazila na body.

Perez má velice nepříjemný styl založený na nízkém těžišti a ryzí zápasnické síle. Často se v utkání pokouší o takedown s cílem dominovat na zemi a rozjíždět ničivé ground and pound. Lucie je ovšem vyzrálou bojovnicí a na tento způsob boje by měla mít odpovědi.

BILANCE
Lucie Pudilová 🇨🇿 Ailin Perez 🇦🇷
14-8 8-2
29 let, 173 cm 29 let, 165 cm
Kurz na výhru: 2,45 Kurz na výhru: 1,53

Jak zápas Perez vs. Pudilová sledovat živě online? Livestream i přímý přenos v televizi

Utkání Lucky Pudilové s Ailin Perez si můžete pustit v sobotu v atraktivním večerním čase na Tipsport TV. Stream si stačí rozkliknout v sekci LIVE, kde máte zároveň skvělý přehled o aktuálních kurzech. Pro všechny nově zaregistrované hráče si Tipsport připravil skvělý vstupní bonus, za který si můžete rovnou vsadit na vašeho favorita.

Kompletní turnaj UFC Fight Night: Allen vs. Craig od 20:00 odvysílá placená stanice Premier Sport 1. Zápas Lucie Pudilové by měl přijít na řadu jako třetí v pořadí. Alternativou je také možnost sledovat event na UFC Fight Pass.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ V kolik hodin zápasí Lucie Pudilová dnes UFC Fight Night Las Vegas?

Turnaj UFC Fight Night: Allen vs. Craig startuje v Las Vegas v sobotu ve 20:00 našeho času a Lucie Pudilová nastoupí do klece okolo 21:00. Návod na livestream najdete uvnitř článku.

2️⃣ Půjde sledovat Pudilová vs. Perez živě na mobilu, notebooku a PC?

Ano, duel Pudilová vs. Perez si můžete pustit živě online na internetu přes mobilní aplikaci, nebo přímo na webu.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Lucie Pudilová

Lucie Pudilová – životopis, statistiky a zápasy MMA bojovnice

Lucie Pudilová se jako první česká bojovnice probojovala do slavné UFC.✔️ Po angažmá v organizaci Oktagon se do nejprestižnější organizace...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Lucie Pudilová prožila o víkendu velké zklamání

Lucie Pudilová po skandální porážce posílá vzkaz fanouškům

Česká fighterka Lucie Pudilová má za sebou velmi nepříjemnou zkušenost. Na víkendovém turnaji UFC Fight Night v Kansasu se stala obětí...