Contender Series: Bledá vs. Maia datum, kurzy, analýza, tip

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Neporažená Tereza Bledá jde do boje o smlouvu s UFC. V Dana White’s Contender Series se v noci z úterý na středu pobije s nebezpečnou Brazilkou. Na co si vsadit a kde zápas sledovat? Čtěte dále.

sipka AKTUALIZOVÁNO: Tereza Bledá zvítězila přesvědčivě na body, na UFC smlouvu to ale nestačilo. Více si přečtěte tady.

Tereza Bledá má před sebou důležitý zápas o smlouvu s UFC Foto: OKTAGON MMA

Dana White’s Contender Series 2022: Week 7 - Tereza Bledá vs. Nayara Arnault Maia Correia informace

Tereza Bledá má před sebou důležitý krok ve své krátké MMA kariéře. Její sen o slavné UFC se může už v noci z úterý na středu okolo 2:00 přeměnit v realitu. Vstupenkou do nejprestižnější světové organizace je výhra a atraktivní výkon s brazilskou soupeřkou Nayarou Arnault Maiou Correiaou. Obě prozatím neochutnali hořkost porážky. Kdo z nich si vybojuje smlouvu z rukou Dany Whitea? Vsaďte si na zápasy DWCS s pěkným bonusem za registraci u Fortuny ZDE

ZDE se podívejte na aktuální kurzy

O smlouvu v UFC: Maia vs. Bledá kurzy a sázkový tip

Tereza Bledá se může z pozice šampionky muší váhy organizace Oktagon posunout o výkonnostní level výše. Teprve 20letá fighterka si pozvánku do Dana White’s Contender Series vysloužila díky 5 suverénním výhrám a v případě úspěchu se může stát nejmladší bojovnicí v celé UFC!

Tereza je komplexní zápasnice, která si navzdory svým začátkům v boxu libuje především v boji na zemi a v klinčích u pletiva. Dlouhodobě se připravuje v Reinders Gymu pod vedením Andrého Reinderse a poprvé se do širšího povědomí fanoušků dostala díky celkovému vítězství v projektu Oktagon Underground (2020), kde si vyšlápla i na hvězdnou Lucii Pudilovou.

BILANCE
Tereza Bledá (5-0) Nayara Maia (7-0-1)

Nayara Arnault Maia Correia je 32letá Brazilka, která ještě před pár lety aktivně zápasila v judu. Její doménou je síla a wrestling, zahrozit ale dokáže prakticky kdekoliv. V profesionální kleci dosud neprohrála, jednou skončil její zápas remízou.

Oproti Bledé bude mít takřka 10 centimetrů výškovou nevýhodu. Česká fighterka by měla mít navrch i v rychlosti pohybu a tak půjde zejména o to, jak zápas ustojí po psychické stránce v hlavě. Neúspěch týmového kolegy Matěje Peňáze v souboji s Dumasem by ji mohl paradoxně pomoci soustředit se od úvodních vteřin zápasu. Bledá jde do utkání jako velká kurzová favoritka a my tipujeme, že díky ní bude Česko historicky druhou ženu UFC.

TIP: Tereza Bledá zvítězí, v kurzu 1,15 sipka Vsadit u Fortuny ZDE

Bledá se utká se čtvrtou brazilskou zápasnicí v řadě

Jak a kde sledovat Maia vs. Bledá živě online? Livestream

V Česku budou moci zápas Terezy Bledé sledovat fanoušci pravděpodobně díky volně dostupným livestreamům na internetu ve středu po 02:00 ráno našeho času. Nezapomeňte využít bonus u Fortuny za jednoduchou online registraci a na utkání „české popelky“ si také vsadit. Na její poslední vystoupení v kleci se podívejte zde

DWTNCS Week 7 Las Vegas fight card: zápasy a výsledky

Výsledky všech 5 duelů o smlouvu s organizací UFC vám přineseme v této přehledné tabulce. Pro aktuální dění okolo Terezy Bledé sledujte také náš Instagram.

CONTENDER SERIES WEEK 7
Welterweight Rodolfo Bellato vs. Vitor Petrino (TKO)
Welterweight Gabriel Bonfim (submise) vs. Trey Waters
Heavyweight Jimmy Lawson (submise) vs. Kevin Szaflarski
Lightweight Ismael Bonfim (body) vs. Nariman Abbasov
Flyweight Tereza Bledá (body) vs. Nayara Maia

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hodnocení turnaje DWTNCS WEEK 7: 9,0/10

  • Datum a místo konání: Středa 7. 9. od 02:00 SEČ, Las Vegas, USA
  • Nabídka sázek: Na zápasy si můžete vsadit u Fortuny

1️⃣ Kdy a s kým Tereza Bledá dnes zabojuje u UFC smlouvu?

Terve 20letá česká bojovnice Tereza Bledá se v noci u úterý na středu po 2. hodině ranní našeho času porve o UFC smlouvu v Dana White's Contender Series. Její soupeřkou bude brazilská zápasnice Nayara Arnault Maia Correia. Analýzu a tip najdete v článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.

Lucie Pudilová

Lucie Pudilová – životopis, statistiky a zápasy MMA bojovnice

Lucie Pudilová se jako první česká bojovnice probojovala do slavné UFC.✔️ Po angažmá v organizaci Oktagon se do nejprestižnější organizace...

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...