High League 2 - zápas trpaslíků: program zápasů, výsledky a stream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Zápas trpaslíků bude pravděpodobně jedním z největších vrcholů galavečera High League 2. Na turnaji v hlavním zápase nastoupí i legenda Counter Strike "pashaBiceps". Podívejte se na kompletní informace.

HighLeague zápas trpaslíků Foto: Instagram//highleague_official/

High League 2 informace, datum, kurzy, zápas trpaslíků

V sobotu 5. února od 20:00 se koná další turnaj organizace High League, která se v Polsku specializuje na zápasy známých osobností. Hlavním zápasem je bitva mezi bývalým e-sport profesionálem ve hře Counter Strike Jaroslawem Jarzabkowskim a známým youtuberem Michalem Owczarzakem. Velmi očekávaným duelem je ovšem i bitva dvou trpaslíků Mateusz "Mini Majk" Krzyżanowski vs. Maciej "Big Jack" Jarema. Klikněte zde a vsaďte si na HighLeague 2 s bonusem.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Poněkud bizarní souboj dvou fighterů, jejichž výška nepřesahuje 132 centimetrů, uvidíme jako šestý fight na zápasové kartě. Favoritem je Mateusz "Mini Majk" Krzyżanowski, který má za sebou porážku od youtubera Marka Kruzsela. Youtuber Kruzsel měl ovšem logicky obrovskou výškovou převahu.

TIP Vítěz M. Krzyżanowski v kurzu 1,36 sipka Vsadit u Fortuny

Mini Majk zvítězí

Maciej "Big Jack" Jarema má na kontě rovněž jeden zápas. V srpnu si dokázal poradit s dalším liliputem Jakubem Olewinskim. Velkým favoritem je ovšem i přes rekord 0-1 Mini Majk. Vydržet kolo a půl proti výrazně vyššímu soupeři zkrátka ukazuje určitou kvalitu. Na zápas těchto dvou malých fighterů si samozřejmě můžete vsadit.

Ortodoxní fanoušci MMA si ovšem nejspíše tuto událost nechají ujít. Jak ovšem ukázal český Clash of the Stars, tak o zápasy influencerů a známých osobností je velký zájem.

Mateusz Krzyżanowski (Mini Majk)
Maciej Jarema (Big Jack)
26 let
20 let
131 cm 132 cm
43 kg 42 kg
0-1 1-0

High League 2 program a výsledky, fight card, zápasy influencerů, trpaslíků a youtuberů

Kompletní program zápasů na turnaji High League 2 má následující podobu. Po skončení galavečeru v tabulce naleznete i aktualizované výsledky.

HIGH LEAGUE 2 PROGRAM A VÝSLEDKY
Jaroslaw "pashaBiceps" Jarzabkowski Michal "Owca WK" Owczarzak box
Lexy "Lexy" Chaplin Agata "Fagata" Fak
Mateusz "Mini Majk" Krzyżanowski Maciej "Big Jack" Jarema
Norbert „Dis” Gierczak Maciej „Zony” Zoniuk
Piotr "Czuux" Czupryn Piotr "Edzio" Bylina
Denis Zalecki Alan Kwiecinski K-1
Kuba Nowaczkiewicz Hubert "Dredziasty" Wezka
Konrad Karwat Mateusz "Tarzan" Lesniak

High League 2 livestream sledovat online a cena PPV

Pokud si nechcete nechat ujít turnaj High League 2 a sledovat jej v přímém přenosu, máte možnost zakoupit si oficiální placený livestream. Cena PPV High League 2 je v předprodeji 7 eur a stream poběží na platformě High League TV. Živý přenos v televizi s největší pravděpodobností neuvidíme. Alternativou samozřejmě mohou být i bezplatné online streamy, které naleznete na internetu.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Front kick Michaela Chandlera

Sázení na MMA - strategie, druhy sázek a nejlepší tikety

Smíšené bojové umění je velkým lákadlem také pro sázkaře ✏️. V tomto sportu existuje celá řada důležitých indicií☝. Čemu tedy věnovat...