KSW 73: Borkowski vs. Humburger živě: online livestream a kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Na turnaji KSW 73 se premiérově představí český zápasník Dominik Humburger. Kompletní fight card a kde sledovat všechny zápasy živě se dozvíte v tomto článku.

ANALÝZA A TIPPROGRAM, VÝSLEDKYLIVESTREAM

Dominik Humburger se na KSW 73 utká s Borysem Borkowskim Foto: KSW

Hodnocení turnaje KSW 73: 8,8/10

  • Datum a místo konání: 20. srpna od 19:00, Varšava, Polsko
  • Nabídka sázek: Sázkové kanceláře vypsaly kurzy na všechna utkání

Borys Borkowski vs. Dominik Humburger KSW 73 – datum, informace

Český fighter Dominik Humburger dostává nečekanou příležitost ukázat se v prestižní KSW. Na turnaji ve Varšavě vyzve v sobotu 20. srpna okolo 20:00 domácího Boryse Borkowskiho a bude usilovat o prodloužení neporazitelnosti v profesionální kleci. Roztrhá papírové předpoklady a zvítězí? Sledujte všechny zápasy KSW 73 živě a zdarma na Fortuna TV

MMA - sleduj průběh zápasu zde

KSW 73: Borkowski vs. Humburger kurzy a sázkový tip

Dominik Humburger měl původně zápasit na turnaji GMC 28 v Rozvadově, na poslední chvíli ale přišel o soupeře a ze zápasu sešlo. Jen o 14 dní později je tu ale vynikající náhrada v podobě debutu v polské KSW. Díky souhře okolností a dobré manažerské práci domovské RFA se vojákovi z povolání dostává jedinečné příležitosti, na kterou mnohem zkušenější zápasníci čekají dlouhé roky.

Svěřenec Petra Monstera Knížete je stále na začátku své MMA kariéry. Jeho profi rekord vykazuje 3 zápasy a 3 jednoznačné výhry v prvním kole. Mezi amatéry si Humburger odkroutil 8 zápasů s vyrovnanou bilancí 4-4. Humburger se v Liberci a v Praze připravuje komplexně, avšak z jeho dosavadního projevu je cítit, že se daleko lépe cítí v postoji. Český borec vzal sice zápas na poslední chvíli (short notice), v zádech má ale plnohodnotnou přípravu a obecně ty nejlepší předpoklady v tomto utkání překvapit.

Borys Borkowski naskočil poprvé do KSW před rokem, kdy pro zranění ruky prohrál TKO. Na konci února letošního roku si ovšem poradil Arkadiuszem Kaszubou, kterého v prvním kole ubil tvrdými ground and pound na zemi. Tím vylepšil svoji statistiku na 4-1 a proti Humburgerovi půjde do svého třetího zápasu v rámci KSW. Sázkové kanceláře nabízí na výhru českého bijce fantastický kurz, který má velice slušný potenciál umístit ho na váš tiket.

TIP: Humburger zvítězí, v kurzu 4,13 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Kurz na Dominika Humburgera má vysokou hodnotu

KSW 73: Wrzosek vs. Sarara fight card (program, výsledky, zápasy KSW 73)

Složení hlavního zápasu je v tomto případě hodně netradiční. V kleci si to totiž rozdají dva kontroverzní kickboxeři Arkadiusz Wrzosek a Tomasz Sarara. Do akce jdou také hvězdy KSW Ion Surdu, nebo nedávný titulový vyzyvatel pérové váhy Daniel Rutkowski.

KSW 73
Hlavní karta
Heavyweight Arkadiusz Vrzosek (TKO) vs. Tomasz Sarara
Featherweight Daniel Rutkowski (body) vs. Reginaldo Vieira
Middleweight Radoslaw Paczuski (KO) vs. Jason Radcliffe
Flyweight Karolina Owczarz (body) vs. Natalia Baczynska
Middleweight
Krystian Bielski (TKO) vs. Ion Surdu
Prelims
Catchweight 97 kg Damian Piwowarczyk vs. Reginaldo Gnidko (KO)
Catchweight 83 kg Borys Borkowski vs. Dominik Humburger (TKO)
Featherweight Patryk Likus vs. Pascal Hintzen (submise)
Bantamweight Milosz Melchert vs. Carl McNally (submise)

KSW 73 sledovat živě online (kde sledovat Borkowski vs. Humburger zdarma?) livestream

Turnaj KSW 73 s Dominikem Humburgerem můžete sledovat živě na Fortuna TV. Tam si po jednoduché online registraci přijdete i na pěkný vstupní bonus, za který si rovnou můžete vsadit na své favority.

Kromě toho můžete na Fortuna TV sledovat i turnaj UFC 278 s Lucii Pudilovou. Galavečer KSW 73 je možné sledovat také na placené službě Voyo a v pondělí ze záznamu na stanici Nova Sport. Připraven je také oficiální PPV stream za 9,99 EUR. Na poslední zápas Dominika Humburgera se podívejte tady.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Jiří Procházka  v souboji s Gloverem Teixeirou

Kalendář MMA akcí (turnajů) v Česku a ve světě

Podívejte se na kompletní program galavečerů MMA v Česku i ve světě. ❤️ V článku naleznete přehledný seznam nejdůležitějších turnajů pro...

UFC bojovnice Mackenzie Dern na váze

Váhové kategorie v MMA (Mixed martial arts) - ženy a muži

Bojovníci v MMA se rozdělují do několika váhových divizí.⭐ Podívejte se na kompletní seznam mužských i ženských váhových kategorií a další...

Kamaru Usman je ve svých zápasech velmi dominantní

UFC 278: Usman vs. Edwards 2 - informace, tip a fight card

Turnaj UFC 278 se koná již tento víkend a nabitou kartu ozdobí titulová odveta o krále velteru mezi Kamaru Usmanem a Leonem Edwardsem✔️. Po...