KSW: Miroslav Brož vs. Adam Niedźwiedź livestream a kurzy

Miroslav Brož má před sebou velkou výzvu. Už v sobotu 18. prosince se na KSW 65 utká s Polákem Niedźwiedź. Podívejte se na vypsané kurzy a návod ke sledování živě.

Miroslav Brož bude bojovat v KSW Foto: OKTAGON MMA

KSW 65: Miroslav Brož vs. Adam Niedźwiedź informace, datum a kurzy

Miroslav "Inkvizitor" Brož nastoupí k zápasu na turnaji KSW 65 už tuto sobotu 18. prosince 2021. Soupeřem mu bude domácí Adam Niedźwiedź. Bojovat se bude v Polsku, konkrétně v Gliwici. Kromě Brože se na KSW 65 ukáže i Magdalena Šormová, nebo českým fanouškům dobře známý Mateusz Legierski. Start KSW 65 je v 19:00. Klikněte zde a sledujte všechny zápasy na KSW 65 živě a zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Miroslav Brož má na kontě dvě výhry v řadě. Na Oktagonu 24 v parádním zápase porazil Christiana Jungwirtha na body a následně si na Oktagonu 28 poradil i s nebezpečným Emanuelem Dawou, kterého ukončil už v prvním kole. Celkem má Brož bilanci 11 výher a pouze 3 porážky.

Polák Adam Niedźwiedź bude do zápasu s českým Inkvizitorem nastupovat v roli kurzového favorita. Niedźwiedź je vynikajícím grapplerem, který 7 z osmi výher získal díky submisi. Naproti tomu hned 3x z celkových 4 porážek prohrál na KO/TKO.

TIP Vítěz Miroslav Brož v kurzu 2,49 Vsadit a sledovat u Fortuny

Brož zvítězí

Podceňovat Míru Brože se navíc nevyplácí. Český bojovník se totiž v poslední době neuvěřitelně zlepšil a kromě skvělého postoje umí zahrozit i na zemi. Pokud se Brožovi podaří pohlídat si Niedźwiedźovo takedowny, může si připsat cenné vítězství. Na tiket patří výhra Inkvizitora ve velice pěkném kurzu.

KSW 65: Khalidov vs. Soldić (Niedźwiedź vs. Brož) program a výsledky, zápasy a fight card

Miroslav Brož by na turnaji KSW 65 s hlavním zápasem Khalidov vs. Soldič měl přijít na řadu v pátém zápase galavečera. Fight Card pro vás budeme i nadále aktualizovat a naleznete zde samozřejmě i výsledky všech zápasů.

KSW 65: Khalidov vs. Soldić - fight card, program a výsledky
Middleweight Mamed Khalidov vs. Roberto Soldic (KO)
Featherweight Daniel Torres vs. Salahdine Parnasse (body)
Featherweight Daniem Stasiak vs. Lom-Ali Eskijew (body)
Heavyweight Michal Kita (TKO) vs. Marek Samociuk
Lightweight Roman Szymanski (TKO) vs. Mateusz Legierski
Welterweight Adam Niedzwiedz vs. Miroslav Brož (remíza)
Light Heavyweight Damian Piwowarczyk (submise) vs. Marc Doussis
Strawweight Anita Bekus (body) vs. Magda Šormová
Featherweight Patryk Likus (KO) vs. Alexander Loof
Bantamweight Shamad Erzanukaev (body) vs. Bartosz Rewera

KSW 65: Brož vs. Niedźwiedź livestream zdarma sledovat online živě a přímý přenos

Livestream zápasu Miroslav Brož vs. Adam Niedzwiedz můžete sledovat zcela zdarma v přímém přenosu na webu sázkové kanceláře Fortuna. Na Fortuna TV uvidíme nově všechny turnaje KSW živě. Na kompletní fight card budou samozřejmě připraveny i populární live sázky, které můžete vsadit přímo v průběhu duelu. Pro nové sázkaře je navíc připravený bonus 900 Kč. Živý přenos bitvy Brož - Niedźwiedź bude možné vidět i na platformě Voyo. Rovněž máte možnost zakoupit si PPV za cenu 10 eur.

KSW Brož - Niedźwiedź video zdarma na Youtube

Zde se můžete podívat na oficiální předzápasové video k zápasu Miroslava Brože na KSW 65.

1️⃣Kdy se koná zápas Miroslav Brož vs. Adam Niedzwiedz?

Zápas českého bojovníka Miroslava "Inkvizitora" Brože s Adamem Niedwiedzem se koná na polském turnaji KSW 65 v sobotu 18. prosince od 18:00.

2️⃣Kde bude možné sledovat livestream Brož vs. Niedźwiedź?

Bitvu Miroslava Brože s Adamem Niedźwiedź můžete vidět zcela zdarma díky livestreamu na internetu. Pro kompletní návod se podívejte do tohoto článku.

Hodnocení KSW 65: 9,2/10

  • Datum konání: 18. prosince 2021
  • Nabídka sázek: Na MMA můžete sázet u všech českých sázkových kanceláří

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Galavečer KSW 65 nabídne fantastickou podívanou

KSW 65: Mamed Khalidov vs. Roberto Soldič - datum, kurzy, karta

Mamed Khalidov, Roberto Soldič⚡, Salahdine Parnasse, Daniel Torres, ale i Magdalena Šormová a Miroslav Brož✔️. Největší turnaj v historii...