Jak sledovat Oktagon v televizi? Přímý přenos, záznamy i doprovodné pořady

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Organizace Oktagon MMA navázala spolupráci s provozovatelem satelitního a internetového televizního vysílání Telly TV. Zároveň je zpět také na obrazovkách digitální televize O2 TV. Veškeré podrobnosti o tom, kde a jak naladíte přímý přenos i tematické video materiály, se dozvíte v tomto článku.

Oktagon je možné sledovat i v TV Foto: OKTAGON MMA

Oktagon živý přenos v televizi – poskytovatelé (operátoři): Oktagon TV live

Přímé přenosy z turnajů Oktagon MMA i další video obsah mohou fanoušci nově sledovat díky internetovým televizím Telly a O2 TV. Rozšíření o tyto vysílací platformy má organizaci přinést vyšší sledovanost a divákům nové možnosti.

Oktagon MMA novou spolupráci s Telly TV oznámila během listopadu 2023. Na O2 TV je obsah dostupný od 1. prosince 2023, přičemž právě tato internetová televize stála v roce 2016 u počátků organizace, kdy odvysílala svoji vůbec první reality show Oktagon Výzva.

Výkonný ředitel O2 TV Marek Kindernay i strategický ředitel Telly, Vladimír Rusnák si novou spolupráci velmi pochvalují a stejně tak je tomu i u vedení organizace Oktagon, která rozšíření o televizní vysílací platformy avizovala už před několika měsíci.

„Jsme velice rádi, že se podařilo dojednat spolupráci na platformě Premier Sport a OKTAGON MMA se tím po letech znovu vrací na televizní obrazovky. Věříme, že díky tomu představíme tento unikátní sport desítkám tisíc nových diváků,“ říká Ondřej Novotný, zakladatel organizace OKTAGON MMA.

Vsaďte si na bojové sporty u Tipsportu s bonusem 500 Kč zdarma

Oktagon O2 TV: Kanály Premier Sport 4 a Premier Sport 4 Extra + Telly TV (Oktagon TV program)

Televize O2 TV spustila u příležitosti znovunavázání této spolupráce zbrusu nový kanál Premier Sport 4, kde 24 hodin denně, 7 dní v týdnu běží tematické magazíny, pořady a další doprovodné video materiály z dílny organizace Oktagon MMA.

Kanál Premier Sport 4 HD je na pozici 72 pro všechny předplatitele balíčků O2 TV Stříbrná a O2 TV Zlatá, Sport Premium a Sport Plus. Najdete zde obsah jako:

  • Reality show Oktagon Výzva
  • Oktagon Na Dohled
  • Dokument Cesta na Oktagon
  • Stage to the Cage
  • Magazín Oktagon News
  • Talk show Oktagon Majk
  • Rozhovory Bez rukavic a další

Kanál Premier Sport 4 Extra HD na pozici 73 vysílá přímé přenosy galavečerů Oktagon MMA. Zakoupit si ho může úplně každý, nejen stávající zákazníci. Záznam bude dostupný 14 dní zpětně. Ceny jsou následující:

  • V předprodeji za 320 Kč
  • V den konání turnaje za 400 Kč

Stávající uživatelé si Oktagon živě na Premier Sport 4 Extra jednoduše zaplatí v aplikaci Moje O2, ostatní diváci přenos zakoupí na O2.cz/oktagon. Stejné podmínky platí také v případě televize Telly. O dalších poskytovatelích z řad distributorů stanice Premier Sport 4, se jedná.

Teď už znáte odpověď na otázku, jestli bude přímý přenos Oktagon zdarma v TV? Přímý přenos si výše uvedenou formou můžete zakoupit za stejné částky, jako stojí oficiální PPV na Oktagon.tv.

Výhodou ovšem je, že Telly i O2 TV patří mezi zaběhnuté internetové online televize, což v konečném výsledku skutečně může oslovit nové skupiny diváků, kteří dosud nad nákupem pay-par-view váhali. Možností je také v případě zakoupení PPV sledování oktagon tv na smart tv.

Kde sledovat oktagon zdarma?

Vzhledem k tomu, že Sázková kancelář Tipsport je klíčovým partnerem Oktagonu, můžete všechny turnaje sledovat živě na Tipsport TV. Tam si stačí online založit herní konto během několika minut, za což dostanete navíc parádní bonus 300 Kč, a pak už si jen najít live streamy z jednotlivých zápasů v záložce LIVE a skrze ikonu play spustit přenos zdarma.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Oktagon live tak můžete sledovat na webu Tipsportu na PC, anebo v mobilní aplikaci na mobilu, či tabletu. Pokud už u Tipsportu účet máte, pak pro spuštění livestreamů musíte splnit podmínku vsazeného tiketu alespoň za 30 Kč v posledních 7 dnech.

Obrovskou výhodou je v tomto případě také to, že máte přehled o všech live kurzech během utkání, a pakliže holdujete sázení na MMA, je pro vás tento způsob sledování šitý na míru.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Jde Oktagon sledovat v televizi?

Turnaje Oktagon MMA je možné sledovat v internetových televizích O2 TV a Telly skrze nové kanály Premier Sport 4 a Premier Sport 4 Extra. Podrobné info se dočtete v článku.

2️⃣ Kolik stojí v o2 tv oktagon?

Live přenosy turnajů Oktagon na O2 TV jsou zpoplatněné a lze je zakoupit v předprodeji i v den konání galavečeru. Ceny najdete uvnitř článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Oktagon bary

OKTAGON bary: města, koncept, benefity a ceny práv na veřejné vysílání (aktuální info)

Sledujete rádi spolu s přáteli turnaje Oktagon MMA a z nějakého důvodu nemůžete být přímo na místě? Zajímavou volbou může být atmosféra v...

GTO ZH ořez

GTO Solutions se stává oficiálním mediálním partnerem projektu Zodpovědné hraní

Společnost GTO Solutions se počátkem listopadu 2023 stala oficiálním mediálním partnerem projektu Zodpovědné hraní. Zařadila se tak po bok...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...