Oktagon 22: Tadeáš Růžička vs. Dawid Kareta kurzy a stream

Tadeáš Růžička se na Oktagonu 22 ve své premiéře utká s polským Dawidem Karetou. Podaří se Mawarovi zvítězit, nebo Kareta dokáže překvapit?

Tadeáš Růžička má před sebou premiéru v MMA Foto: Instagram/tadyonee

Oktagon 22: Růžička vs. Kareta analýza, kurzy, sázky a livestream

Tadeáš Růžička se poprvé představí v profesionálním zápase MMA. Na Oktagonu 22, který proběhne 27. března, se utká s polským fighterem Dawidem Karetou. Růžička se českým fanouškům ukázal například v projektu Underground, kde se dokázal stát šampionem. Klikněte zde a sledujte živě v livestreamu s bonusem zdarma Oktagon 22.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Tadeáš "Mawar" Růžička je především vynikající striker, který dokázal porazit například Tomáše Le Syho, nebo Štěpána Gubu. Dawid Kareta je naopak poměrně kvalitním grapplerem, nicméně proti Růžičkovi bude tahat za kratší konec. Český fighter dokáže na Karetu neustále vyvíjet tlak a zasypávat ho tvrdými úděry. Svěřenec vynikajícího trenéra Andrého Reinderse navíc bezesporu trénuje i obranu proti takedownům. Na tiket patří výhra favorita.

TIP: Vítěz: Růžička T. v kurzu 1,40 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu

Tadeáš Růžička zvítězí

Livestream zápasu mezi Tadeášem Růžičkou a Dawidem Karetou by si neměl nechat ujít žádný fanoušek MMA. Kompletně celý turnaj Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka navíc bude v živém přenosu dostupný i na Tipsport TV. Stačí si pouze vsadit tiket za 30 Kč a následně získáte přístup ke sledování livestreamů. Pro nové sázkaře je navíc dostupný i bonus 150 Kč zdarma.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport nyní

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 300 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 300 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Karlos Vémola bude obhajovat titul na Oktagonu 22

Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka: informace, datum a fight card

Turnaj Oktagon 22: Vémola vs. Ďatelinka 🧡 proběhne už 27. března. ⭐ V akci uvidíme i Alexe Lohorého. Podívejte se na kompletní informace a...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...

Zápasník Oktagonu Andrej Kalašnik

Andrej Kalašnik hlásí: „Dost věcí jsem v přípravě změnil“

Oslovili jsme talentovaného českého MMA fightera Andreje Kalašnika a zeptali se ho na jeho aktuální přípravu a zajímavosti z jeho života.🧨...