Oktagon 37: Kozma vs. Brito datum, tip, karta a kurzy

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Na Ostravu se podruhé v tomto roce řítí kolos s názvem Oktagon MMA. Galavečer s pořadovým číslem 37 nabídne hned dva titulové zápasy a několik dalších epických bitev. Veškeré podrobnosti i návod na sledování livestreamu najdete v článku.

AKTUÁLNÍ INFOANALÝZA A TIP
KARTA – LIVESTREAMVÁHA
VSTUPENKY – ONLINE REPORT

David Kozma má před sebou další obhajobu titulu velterové váhy organizace Oktagon MMA Foto: OKTAGON MMA

Hodnocení turnaje OKTAGON 37: 9,4/10

  • Datum a místo konání: Sobota 3. 12. od 18:00, Ostravar Aréna, Ostrava
  • Nabídka kurzů: Na všechny zápasy si vsadíte u sázkových kanceláří

MMA Turnaj Oktagon 37 Ostrava: David Kozma vs. Kaik Brito informace a termín

Hon na růžového pantera pokračuje. V sobotu 3. prosince se o jeho polapení pokusí brazilský nájezdník Kaik Brito. Jenže Ostrava je domovinou právě Davida Kozmy a s blížícím se turnajem Oktagon 37 je celé město na nohou. Na kartě totiž nechybí ani kontroverzní baba jaga Mikulášek, vyhlášený bitkař Vlasto Čepo, nebo v životní formě bojující domácí patriot Jan Široký. Komu bitevní pole v Ostravě sedne nejlépe? Sledujte všechny zápasy Oktagon 37 ŽIVĚ ZDARMA ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Analýza a kurzy Oktagon 37: Kozma vs. Brito – sázkový tip

David Kozma má před sebou další náročnou titulovou obhajobu. V pořadí již šestou. Tentokrát ho čeká stylově odlišný soupeř s vynikajícím okem a neuvěřitelně rychlými rukami. Král velterové divize v posledních letech předvádí doslova dechberoucí výkony a jednoznačně se řadí mezi nejkomplexnější české MMA bojovníky současnosti.

V přípravě na tento duel navíc Kozma vycestoval na kemp do irského SBG, kde čerpal cenné rady od slavného kouče Kavanagha. Hledat slabinu u nejdéle vládnoucího šampiona organizace Oktagon je velmi obtížné. Jeho nejsilnějšími zbraněmi jsou naopak právě dlouhé, pětikolové zápasy. Pravidelně se opírá také o svůj nadrilovaný wrestling. Několikrát také prokázal odolnost, když prolil velké množství krve.

MMA BILANCE
DAVID KOZMA KAIK BRITO
Výhry: 30 Výhry 15
✏️KO / TKO: 8 ✏️KO / TKO: 12
✏️Submise: 13 ✏️Submise: 3
✏️Body: 9 ✏️Body: 0
Prohry 11 Prohry 4
✏️KO / TKO: 1 ✏️KO / TKO: 1
✏️Submise: 7 ✏️Submise: 0
✏️Body: 3 ✏️Body: 3

Kaik Brito si pro svoje brutální údery a knockouty vysloužil respekt celé divize. Na svém kontě má skalpy Borárose, Bryczek a Kalašnika, kterého v březnu letošního roku poslal nekompromisním direktem k zemi.

Fanoušci si jistě vzpomenou na velice kontroverzní porážku s Petrem Monsterem Knížetem (split decision), která ho v září 2021 odstřihla od titulové šance. Po zmíněné výhře nad Kalašnikem ji ale přeci jen dostává, nutno ovšem říci, že sám Kozma o tento souboj hodně stál, třebaže jako šampion si stejně nemůže vybírat.

Kaik Brito představuje pro Kozmu větší hrozbu, než by se na první pohled mohlo zdát. Je majitelem černého pásku v jiu jitsu a o jeho ostrém postoji už šla řeč. Jeho obrovskou nevýhodou je ale nulová zkušenost se 4. a 5. kolem, což je v těchto náročných bitvách velmi často klíčové. S přibývajícím časem půjdou Britovi šance na vítězství dolů, jelikož delší zápasy rozhodně nejsou jeho doménou. Tipujeme, že David Kozma s masivní podporou fanoušků v zádech i tentokrát svůj titul ustráží.

TIP: David Kozma zvítězí, v kurzu 1,45 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

David Kozma je v zápase velkým favoritem

Oktagon 37 karta (program a výsledky): fight card, zápasy Mikulášek, Široký, Paradeiser, Čepo a další

Prvním titulovým zápasem večera bude extrémně zajímavý česko-gruzínský duel o uvolněný pás pérové váhy mezi Jakubem Tichotou a Maté Sanikidzem. Podrobnou analýzu tohoto utkání najdete zde.

V přiložené tabulce najdete všechny orientační časy i online výsledky Oktagon 37. Prokliknout se můžete i na online report přímo z Ostravar Arény, který najdete na konci tohoto článku.

FIGHT CARD OKTAGON 37 OSTRAVA
HLAVNÍ KARTA
Welterweight title fight David Kozma vs. Kaik Brito (TKO, 3. kolo) REPORT 11
Featherweight title fight Jakub Tichota vs. Maté Sanikidze (body) REPORT 10
Middleweight Vlasto Čepo (TKO, 1. kolo) vs. Giovanni Melillo REPORT 9
Lightweight Jan Široký vs. Konrad Dyrschka (body) REPORT 8
Middleweight Al Matavao (KO, 1. kolo) vs. Marek Mazuch REPORT 7
PRELIMS
Lightweight Ronald Paradaiser (KO, 1. kolo) vs. Felipe Maia REPORT 6
Middleweight Václav Mikulášek (KO, 1. kolo) vs. Petr Bartoněk REPORT 5
Heavyweight Tadej Dajčman vs. Adam Palasz (KO, 1. kolo) REPORT 4
Strawweight Monika Chochlíková vs. Katharina Dalisda (body) REPORT 3
Middleweight Rahmane Abdel Driai vs. Robert Bryczek (KO, 1. kolo) REPORT 2
FREE PRELIMS / YOUTUBE
Lightweight Matěj Kuzník (TKO, 1. kolo) vs. Ozan Aslaner REPORT 1

Sledujte Oktagon 37 živě na Tipsport TV

Jak zápas Kozma vs. Brito na Oktagon 37 sledovat živě online? Live stream, PPV oktagon.tv

Všechny duely Oktagon 37 najdete na Tipsport TV. Jednotlivé přímé přenosy si rozklikněte v záložce live. Pro nové hráče je připraven parádní vstupní bonus za registraci, za který si můžete třeba rovnou vsadit na svoje favority. Stávající sázkaři musí splnit podmínku pro sledování livestreamů vsazeného tiketu v posledních 7 dnech za alespoň 30 Kč.

Oficiální PPV tradičně najdete na oktagon.tv. Cena PPV Oktagon 37 je 9,99 EUR v předprodeji a 13,99 EUR v den konání turnaje. Přímý přenos turnajů Oktagon v TV dlouhodobě není, jelikož organizace s žádnou tuzemskou stanicí nespolupracuje, a ani to v dohledné době nechystá.

Oktagon 37 lístky: kde koupit Oktagon 37 vstupenky?

Akce pořádané v rodném městě Ondřeje Novotného patří mezi divácky nejžádanější, a proto spoustu fanoušků zajímá, jak koupit lístky na Oktagon v Ostravě. Prodej vstupenek opět probíhá v síti online prodejen ticketportal v několika cenových hladinách.

Pro majitele VIP vstupenek je připraven bohatý doprovodný program, pohled do zákulisí bojovníků a také dárek v podobě MMA rukavic podepsaných Davidem Kozmou. Přímo na turnaj do Ostravy se ale podíváte už od 590 Kč. Aktuální situaci ohledně prodeje lístků sledujte na sociálních sítích Oktagonu.

Oktagon 37 váha (oficiální vážení bojovníků), Oktagon Time, video, sestřihy

První náročný boj svedou všichni bojovníci Oktagon 37 už v pátek ráno při oficiálním vážení. My vám na tomto místě přineseme všechny navážené hodnoty i nejzajímavější momenty. V pátek odpoledne poté proběhne atraktivní veřejné vážení za přítomnosti fanoušků.

Ve čtvrtek 1. prosince od 17:00 pořádá organizace v ostravské hale Aula Gong tiskovou konferenci Oktagon Time. Chybět nebudou novinky, staredowny zápasníků turnajů Oktagon 37 + 38 i odhalení velkého tajemství. Na tiskovku se můžete za symbolickou částku 25 Kč přijít podívat také osobně. Živý přenos by měl být k dispozici na oficiálním YouTube kanále. Tam mimo jiné poběží živě zmíněné páteční oficiální vážení (od 9:00), či první zápas karty, nebo poturnajová tisková konference.

Vážení bojovníků Oktagon 37 (Kg)
David Kozma 77,0 Kaik Brito 76,45
Jakub Tichota 65,5 Maté Sanikidze 65,4
Vlasto Čepo 84,4 Giovanni Melillo 83,9
Jan Široký 71,9 Konrad Dyrschka 72,0
Al Matavao 91,5* Radovan Úškrt 85,8
Ronald Paradaiser 73,0 Felipe Maia 74,3*
Václav Mikulášek Nikola Zlatev - odstoupil
Tadej Dajčman 116,0 Adam Palasz 114,3
Monika Chochlíková 52,3 Katharina Dalisda 52,1
Rahmane Abdel Driai 84,4 Robert Bryczek 84,4
Matěj Kuzník 70,3 Ozan Aslaner 74,4*

Zde se můžete podívat na záznam z veřejného vážení a staredownů:

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Oktagon dnes online: report ze všech utkání, výsledky, průběh a highlighty

Redakce FightLive.cz bude znovu přímo v dějišti turnaje Oktagon 37 v Ostravě, odkud vám na tomto místě přineseme online report všech zápasů, a také zajímavé momenty prostřednictvím našeho Instagramu.

David Kozma vs. Kaik Brito

Brazilec Kaik Brito dokázal Kozmu dostat hned v prvním kole do obrovských problémů. Viditelně "nahulený" David Kozma si minutu a půl před koncem kola pomohl vydařeným takedownem, Brito ale dokázal poměrně rychle vstát. Během úvodní pětiminutovky ale Růžový panter inkasoval mnoho přesných úderů.

Ve druhém kole už Brito viditelně zpomalil a Kozma daleko lépe reagoval. To vše ale do chvíle, než jej Kaik Brito poslal tvrdě k zemi, konec to ale ještě nebyl! David Kozma přežil doslova klinickou smrt a díky benevolenci rozhodčího Voborníka  šlo se do třetího kola.

Živou vodou politý David Kozma dokázal ještě vzdorovat do poloviny třetího kola. Kaik Brito ovšem započatou práci dokončil a Kozmu sesadil z trůnu velterové divize. Růžový panter ovšem zaslouží obrovské uznání, protože to, co v zápase vydržel bylo neuvěřitelné.

Jakub Tichota vs. Maté Sanikidze

Krásná reklama na MMA. To bylo první kolo mezi Maté Sanikidzem a Jakubem Tichotou. Oba borci byli blízko ukončení po knockdownu, oba se ale ze svízelné situace dokázali dostat.

Ve druhém kole se hodně klinčovalo u pletiva, oba zápasníci ale byli spíše pasivní, a tak je rozhodčí Václav Přibyl postavil zpět do středu oktagonu. Ve velmi vyrovnaném zápase sbíral více signifikatních úderů Gruzínec Sanikidze, Tichota naopak minimálně opticky začínal trochu "vadnout".

Ve třetím kole začal Jakub Tichota kopat lowkicky, což Sanikidzemu činilo obrovské problémy. V každé krizové situaci ale dokázal Tichotu svazovat u pletiva a extrémně nebezpečný byl i v pěstní výměně, zejména díky úderům z ústupu. V závěru kola se snažili oba borci rozhodnout zápas loktem z otočky, ani jeden pokus se ale neujal, a tak se šlo do šampiónských kol.

Čtvrté kolo pokračovalo prakticky stejně, jako předchozí průběh zápasu, až do doby, kdy vzal Tichota Sanikidzeho poprvé na zem. Gruzínec ale předvedl svoji extratřídu a elitního českého grapplera poměrně snadno přetočil a téměř celé kolo držel výhodnější pozici. Nadále pak platilo i to, že v postoji to byl Sanikidze, kdo efektivněji trefoval své údery.

Ani páté kolo změnu celkového obrazu utkání nepřineslo, Maté Sanikidze byl o kousek lepší ve všech aspektech boje a po bodovém vyhlášení mohl začít slavit zisk titulu pérové váhy organizace Oktagon.

Vlasto Čepo vs. Giovanni Melillo

Giovanni Mellilo vstoupil do zápasu hodně obezřetně, vědom si nebezpečného KO úderu Vlasta Čepa. Ani extrémní obrana, bohaté zkušenosti a tvrdě rozdané údery mu ale nakonec nebyly nic platné.

Slovenská mašinu na knockouty zase úřadovala ve velkém stylu! Vlasto Čepo přesně v polovině prvního kola v ostré pěstní výměně poslal Giovanniho Mellila tvrdě k zemi, kde ho dorazil TKO. Znovu si tak rázně řekl o zápas s Matějem Peňázem.

Jan Široký vs. Konrad Dyrschka

Ostravský patriot Jan Široký nevstoupil do zápasu zrovna nejlépe a Konrad Dyrschka ho dokázal hned ve druhé minutě prvního kola dostat na zem. K ničemu zásadnějšímu se ale nepropracoval a Široký dokázal zápas vrátit do postoje. Tam se mu sice podařil knockdown, první kolo i díky závěrečné dominancí Dyrschky na zemi, šlo však na stranu německého bojovníka.

Divácky atraktivní a technický zápas pokračoval i ve druhém kole, kde si oba borci vyměňovali tvrdé údery a k vidění byly i krásné obrany proti takedownům. Také tato pětiminutovka šla ale na stranu Konrada Dyrschky, který působil v zápase o něco lepším dojmem.

Třetí kolo začlo okamžitým nástupem Konráda Dyrschky do takedownu, který byl úspěšný. Následující desítky vteřin trápil širokého na zemi a českému fighterovi čím dál viditelněji bývali síly, byť ho hnala celá Ostravar aréna. Domácí bojovník si i přes velké množství inkasovaných úderů nevzdával a utkání nakonec dospělo do bodového rozhodnutí. Tam se ze zaslouženého vítězství mohl radovat Konrad Dyrschka.

Jan Široký tentokrát na svého soupeře nestačil Foto: OKTAGON MMA

Al Matavao vs. Marek Mazuch

Tak tohle málokdo čekal. Oblíbenec fanoušků Marek Mazuch inkasoval další tvrdé KO večera, jehož autorem se tentokrát stal Al Matavao. Borec, který na vážení nesplnil limit o neuvěřitelná 4 kila, a následně Rado Úškrt odvolal jejich vzájemný duel, si proti Markovi Mazuchovi připisuje hodně cenný skalp.

Ronald Paradaiser vs. Felipe Maia

Přehlídka fantastických KO pokračuje! Rony Paradaiser potřeboval na ukončení zápasu jen několik vteřin! Felipe Maia neměl proti nástupu slovenského borce sebemenší šanci a přesně mířený direkt na bradu ho poslal do říše snění. Rony znovu potvrdil, že patří k absolutní špičce lehké váhy.

Paradeiser knokautoval Maiu Foto: OKTAGON MMA

Václav Mikulášek vs. Petr Bartoněk

Na rychlo povolaný Petr Bartoněk začal od úvodních vteřin neohroženě a hned ze začátku bylo jasné, že nehodlá dát Mikuláškovi nic zadarmo. První kolo poznamenala situace, kdy Baba Jaga trefil přesným kopem soupeře do slabin, který se celých povolených 5 minut svíjel v bolestech, rozhodl se ale pokračovat.

Ve druhé polovině kola se Bartoněk chopil na zemi příležitosti, dostal se Mikuláškovi do zad a tak tak, že ho neuškrtil. V posledních vteřinách prvního kola ale rozjel Mikulášek tvrdé ground and pound, na které vyčerpaný Bartoněk nedokázal najít odpověd a rozhodčí zápasu Pavel Touš zápas odmával. Vašek Mikulášek si připisuje výhru poprvé od roku 2019.

Václav Mikulášek utnul sérii porážek Foto: OKTAGON MMA

Tadej Dajčman vs. Adam Palasz

I v tomto souboji těžkotonážníků stačilo první kolo na to, aby polský hromotluk Adam Palasz nekompromisně knokautoval Tadeje Dajčmana. Nutno ale říci, že toho srbský obr vydžel opravdu hodně. Adam Palasz si touto přesvědčivou výhrou jasně řekl o titulový zápas. Šampionský pás nejtěžší váhové kategorie je v tuto chvíli bez svého majitele.

Monika Chochlíková vs. Katharina Dalisda

První kolo jediného ženského zápasu turnaje přineslo zajímavou podívanou. Katharina Dalisda vsadila podle očekávání hned od začátku na taktiku dostat Chochlíkovou na zem, což se ji i několikrát podařilo. Slovenská kráska ale zároveň ukázala velkou houževnatost a několikrát se ji povedlo pokusy o takedown odmítnout.

Němka byla i ve druhé pětiminutovce aktivnější a efektivně držela Chochlíkovou v klinčích u pletiva. Následně pokračovala její dominance i na zemi, na což světová šampionka v muay thai jen těžko hledala odpověď. Dalisda se snažila v závěru druhého kola rozhodnout tvrdým ground and pound. To se ji sice nepodařilo, i toto kolo šlo ale jednoznačně na její stranu. Stejné účinný scénář se opakoval i ve třetím kole, a tak Monika Chochlíková i přes velkovou bojovnost prohrála s Katharinou Dalisdou na body.

Rahmane Abdel Driai vs. Robert Bryczek

Dámy a pánové máme zaděláno na výkon večera! Polský bijec Robert Bryczek ustál několik tvrdých lowkicků na levou nohu a sám pak vypnul Driaie neuvěřitelně přesně mířeným úderem na bradu. Driai se okamžitě skácel k zemi a Bryczek tím jasně vzkázal, že se s ním ve střední váze musí počítat.

Robert Bryczek předvedl skvělý výkon Foto: OKTAGON MMA

Matěj Kuzník vs. Osan Aslaner

První zápas večera bohužel končí tím nejhorším možným způsobem, a sice ošklivým zraněním kolene Osana Aslanera. Došlo k němu těsně před koncem prvního kola, kdy se Matěj Kuzník podruhé v průběhu boje rozhodl vzít soupeře na zem. Při pokusu ubránit takedown se ale Aslanerovo koleno nepříjemně protočilo a klec opouštěl na nosítkách za přítomností lékařů. Takové vítězství při svém návratu do klece si domácí Kuzník určitě nepředstavoval.

Bolestivá grimasa Aslanara Foto: OKTAGON MMA


1️⃣ Kdy a kde se koná Oktagon 37 a jaký je program?

Galavečer Oktagon 37 se podruhé v roce 2022 uskuteční v Ostravě. Turnaj je naplánován na sobotu 3. prosince od 18:00. Kompletní složení zápasů a veškeré informace se dočtete v článku

2️⃣ Jak sledovat živě Oktagon 37 zdarma online na mobilu?

Zápasy Oktagonu si můžete pustit také živě online na jakémkoliv zařízení s přístupem k internetu. Oktagon 37 v mobilu sleduje na Tipsport TV obrovské množství fanoušků. Jak na to se dozvíte uvnitř článku.

3️⃣ Kde najdu Oktagon 37 výsledky a online report?

Průběh a textový online report všech utkání Oktagon 37 vám exkluzivně přinášíme v článku. Najdete zde také výsledky a způsob ukončení všech duelů.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.