Oktagon 37: Sanikidze vs. Tichota kurzy analýza a tip

Hlavním předzápasem a prvním titulovým fightem večera bude na turnaji Oktagon 37 v Ostravě duel mezi Jakubem Tichotou a Maté Sanikidzem. Na co si vsadit? Tady je náš tip.

Jakub Tichota na turnaji Oktagon 37 zaútočí na titul pérové váhy Foto: OKTAGON MMA

Ostrava Oktagon 37: Maté Sanikidze vs. Jakub Tichota datum a kurzy, tip

Jsou mladí, draví a obrovsky prahnou po titulu Oktagonu. Duel typologicky podobných a nesmírně talentovaných zápasníků nabídne nelítostný boj o uvolněný trůn pérové váhy. Neporažení Jakub Tichota a Maté Sanikidze změří síly v sobotu 3. prosince na turnaji Oktagon 37 v Ostravě. Kdo se bude radovat ze zisku šampiónského pásu? Sledujte bitvu i titul ŽIVĚ ZDARMA ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Jakub Tichota má před sebou na turnaji Oktagon 37 největší výzvu kariéry. Po 5 profesionálních zápasech dostává šanci zabojovat o titul pérové divize, kde musel ze zdravotních důvodů uvolnit pozici šampiona Ivan Buchinger. Svěřenec Andrého Reinderse, 23letý Jakub Tichota, je pro svoji komplexnost považován za jednoho z největších talentů nastupující generace MMA bojovníků.

Za sebou má i přes nízký věk celou řadu úspěchů napříč bojovými sporty. V minulosti vyhrál prestižní amatérský turnaj African Open IMMAF-WMMAA a je také několikanásobným mistrem ČR v karate, muay thai i MMA. Své bohaté zkušenosti mezi amatéry si v roce 2020 přenesl i do profi klece, kde se díky tomu prezentuje vyspělými výkony. Zároveň mu nechybí potřebné sebevědomí, jeho celoživotním cílem je být nejlepším zápasníkem planety.

BILANCE
Jakub Tichota (5-0) Maté Sanikidze (8-2)
22 let 24 let
výška 178 cm výška 180 cm

Maté Sanikidze si v organizaci Oktagon připsal skalpy Aleksandera Kolontaye a Davida Moona, za což si vysloužil pořádnou dávku respektu. Vytáhlý gruzínský fighter s atypickou skladbou těla má hodně neortodoxní styl boje založený na nepříjemném wrestlingu a svazování.

Je na tom výborně technicky i kondičně, a díky tomu dokáže ze soupeře postupně vysát veškerou energii. Zajímavou informací je fakt, že se mu v přípravě na tento titulový duel narodil první potomek, což může, ale taky nemusí, mít vliv na jeho výkon v zápase.

Jakuba Tichotu poženou za ziskem titulu fanoušci, kteří v Ostravar Aréně dokáží vytvořit bouřlivou atmosféru. V tomto souboji se dá čekat velmi vyrovnaný průběh, avšak za vítěze utkání tipujeme domácího borce i proto, že v závěru přípravy absolvoval extrémně kvalitní sparingy ve švédském All Stars Gymu.

TIP: Jakub Tichota vyhraje, v kurzu 1,70 sipka Vsadit a sledovat u Tipsportu ZDE

Jakub Tichota je v tomto duelu kurzovým favoritem

Jak a kdy sledovat Tichota vs. Sanikidze živě online? Livestream

Zajímavý titulový duel dvou mladých pušek můžete sledovat online na Tipsport TV v sobotu 3. prosince okolo 22:00. K dispozici je také placená PPV stream na oktagon.tv. Níže ve videu se podívejte na pěkně zpracovaný minidokument o obou bojovnících.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

David Kozma a Ondřej Novotný

David Pink Panter Kozma - MMA zápasy, statistiky a životopis

David Kozma ✨ je bývalým šampiónem velterové váhy organizace Oktagon MMA. Za sebou má 5 úžasných obhajob titulového pásu. Díky své...

Turnaje Oktagon MMA představují nezapomenutelný zážitek

Sledujte MMA online živě - live streamy zápasů zdarma

Smíšená bojová umění MMA 🥊 jsou v České republice aktuálně velmi populární, obzvlášť pak Oktagon. ▶️ Podívejte se, kde a jak sledovat...