Oktagon box: Sivák vs. Magard - analýza, stream, tip a kurzy

Na boxerském galavečeru Oktagon: Vémola vs. Marpo nastoupí v klasickém boxu i hvězdný český zápasník Václav Sivák. Bitvu s Jonasem Magardem rozebíráme v tomto článku.

Václava Siváka čeká zápas v klasickém boxu Foto: OKTAGON MMA

Oktagon Underground: Jonas Magard vs. Václav Sivák zápas v boxu - informace

Jsou draví, výbušní a extrémně sebevědomí. Česká postojářska hvězda Vašek Sivák bude ve vyprodané O2 Areně čelit dánskému žralokovi, Jonasi Magardovi. Královský box a jeden z vrcholů turnaje Oktagon Underground přijde na řadu v sobotu 21. května okolo 21:30. Bude „bad boy“ Sivák dominovat i v této disciplíně, nebo se dočkáme překvapení? Vsaďte si na zápas Sivák - Magard s bonusem za online registraci

Box - sleduj průběh zápasu zde

Box Magard - Sivák kurzy, sázkový tip

Jonas Magard přijal z pozice šampiona bantamové váhy organizace Oktagon MMA velkou výzvu. Dánský MMA zápasník se pokusí svůj velmi dobrý postoj zužitkovat na turnaji Oktagon Underground v boxerském zápase s Václavem Sivákem, který je aktuálně nejlepším českým kickboxerem. Magard předvedl kvalitu svého boxu zejména v titulovém zápase s Filipem Mackem, kterého rozebral právě svou rychlostí a skvělým pohybem. V tomto ohledu je ale Sivák naprosto jiná výkonnostní kategorie.

Václav Sivák je profesionální i amatérský mistr světa nejprestižnější kickboxerské organizace WAKO. Ostravský rodák je zároveň mistrem České republiky v boxu z roku 2020 a mezi profesionály dosud nepoznal hořkost porážky. Kromě toho posbíral celou řadu úspěchů. Ve váhových kategoriích od 65 – 70 kilogramů nemá v Česko-Slovensku konkurenci a je absolutní světovou špičkou.

TIP: V. Sivák zvítězí, v kurzu 1,25 sipka Vsadit u Tipsportu s bonusem za registraci

Sivák je v duelu s Magardem obrovským kurzovým favoritem

Mezi fanoušky oblíbený „Bad boy“ Vašek Sivák oplývá neuvěřitelným talentem, který je v jeho případě podpořen i dostatečným sebevědomím a respektem. Svoje dovednosti domácím fanouškům ukázal i v pyramidě Oktagon Underground v únoru 2021, kde svedl památnou válku s tvrdým Britem Bailym Sudgenem. Podobně kvalitní divácký zážitek očekáváme i tentokrát, a stejně tak vítězství Václava Siváka, který jde do zápasu v pozici obrovského kurzového favorita.

Václav Sivák Jonas Magard
Mistr světa WAKO PRO v K1 Šampion bantamové váhy Oktagon MMA
22 let 29 let
18 výher v K1, žádná porážka 13 výher, 5 porážek v MMA
výška: 177 cm výška: 172 cm

Zápas Magard vs Sivák sledovat živě online: Bude Oktagon v TV?

Pojďme si říct, jak a kde sledovat zápas Magard vs. Sivák živě. Sázková kancelář Tipsport tentokrát nabídne v přímém přenosu duely na prelims kartě. Kompletní program bude možné sledovat pouze pomocí placeného PPV streamu na Oktagon.tv. Cena za pay-per-view je v předprodeji 10,99 EUR a v den konání galavečeru je to 13,99 EUR.

Důvodem tohoto kroku je podle promotéra Oktagonu Ondřeje Novotného snaha o maximalizování zisků z prodeje PPV. V Česku ani na Slovensku Oktagon Underground v televizi živě nebude.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Tipsport a získej bonus 500 Kč jen za registraci

TIPSPORT - získej bonus až 50 000 Kč + 500 Kč

Zaregistruj se online u Tipsportu a zapoj se do komunity sázkařů. Získej bonus 500 Kč zdarma a navíc bonus ke vkladu až 50 000 Kč.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Tipsportu

1️⃣ Bude zápas Magard vs. Sivák live na Tipsport TV?

Sázková kancelář Tipsport tentokrát nabídne živě na Tipsport TV pouze některé zápasy boxerského turnaje Oktagon Underground. Více podrobností se dočtete uvnitř článku

2️⃣ V kolik je zápas Magard vs. Sivák dnes Oktagon Underground?

Utkání Mågård vs. Sivák by v sobotu 21. května mělo přijít na řadu okolo 21:30. Přesný harmonogram se ale bude odvíjet od délky předchozích zápasů na kartě.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Miloš Petrášek má před sebou boxerský zápas s Pirátem Krištofičem

Box: Petrášek vs. Krištofič - kurzy, tip a online livestream

Na galavečeru Oktagon Underground dojde na souboj dvou výrazných postav domácí bojové scény⚡. Detailní analýzu a zajímavý sázkový tip...

Karlos Terminátor Vémola

Karlos Terminátor Vémola - životopis a zápasy MMA bojovníka

Karlos Terminátor Vémola ✨ je jeden z nejvýraznějších českých MMA bojovníků historie i současnosti. Jako první Čech bojoval ve slavné UFC...