Kdy a kde sledovat UFC 268 živě: online livestream i v TV

UFC turnaj roku je tady! V pořadí 268. číslovaný galavečer nabídne nejlepší kartu za poslední dobu. Vychutnej si nejlepší světové MMA živě na Fortuna TV.

Kamaru Usman má před sebou odvetu s Colby Covingtonem Foto: Profimedia

UFC 268: Usman vs. Covington, Namajunas vs. Zhang - titulové odvety plné emocí a nejen to

Hvězdně obsazený turnaj UFC 268 se už za pár chvil stane realitou. Bojovat se bude kromě slávy a prestiže i o tituly mužské velterové a ženské slámové divize. To vše v elektrizující atmosféře Madison Square Garden v New Yorku. Tenhle turnaj si dej, rozhodně bude stát za to! Show startuje dnes od 23:00. Klikni sem a sleduj zápasy na UFC 268 ŽIVĚ

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Nabitou hlavní kartu turnaje UFC 268 otevře duel dvou skvělých lehkých vah s bohatými zkušenostmi. Justin Gaethje i Michael Chandler se v minulosti neúspěšně ucházeli o šampionský pás. Nyní si to spolu rozdají o to, kdo se titulové šanci znovu přiblíží.

Šampionka Rose Namajunas knokautovala na konci dubna dechberoucím head kickem Weili Zhang a sebrala ji titulový pás. Nyní je na řadě čínská zápasnice, která si jde vzít zpět, co ji patří.

Ostře sledovaný galavečer UFC 268 vygraduje hlavním zápasem v podání Kamaru UsmanaColbyho Covingtona. Tihle dva se vyloženě nenávidí a nemají problém dát to jeden druhému najevo. V roce 2019 Usman ukončil Covingtona těsně před koncem pátého kola, s čímž se Colby nikdy nesmířil. Přijde čas odplaty?

UFC dnes živě: jak sledovat turnaj UFC 268 v přímém přenosu na internetu a v televizi

Pro sledování zápasů na UFC 268 máš hned několik variant. Tou nejlepší je provést pohodlnou registraci online zdarma a následně si užít živý přenos na Fortuna TV ZDE. Za vytvoření herního účtu získáš nejen přístup k mnoha sportovním livestreamům zdarma, ale zároveň i sázkový bonus, který můžeš rovnou poslat do hry. Podmínkou pro sledování UFC zápasů na Fortuně je mít kladný zůstatek na účtě, nebo vsazený tiket.

V televizi vysílá hlavní kartu turnaje, včetně prelims sportovní stanice Premier Sport od O2 TV. Tento kanál je nicméně placený, stejně jako oficiální PPV UFC Fight Pass, který vyjde na několik desítek dolarů. Na kvalitu ostatních, volně dostupných streamů na internetu, se nelze příliš spoléhat. Dodejme, že turnaj je možné sledovat také na platformě Voyo, a to za měsíční poplatek 5,99 EUR.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Kamaru Usman

Kamaru Usman - životopis, kariéra a zápasy UFC bojovníka

Kamaru Usman je bývalým šampionem ⭐ velterové váhy UFC i bývalou jedničkou P4P žebříčku. V článku se dozvíte vše o jeho kariéře, zápasech i...

Zápasník Michael Chandler

Michael Chandler - profil, kariéra a úspěchy MMA bojovníka

Železný muž Michael Chandler je v současnosti jednou z nejlepších lehkých vah planety✨. Bývalý trojnásobný šampion Bellatoru při svém...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...