UFC 269: Sean O'Malley - Raulian Paiva kurzy a stream

Zápasy Seana O'Malleyho jsou vždy velmi atraktivní. Podaří se oblíbenému fighterovi s přezdívkou Sugar zvítězit i proti Raulianu Paivovi? Podívejte se na kurzy a návod ke streamu.

Sean O'Malley nastoupí na UFC 269 Foto: Profimedia

UFC 269: Sean O'Malley vs. Raulian Paiva: Potvrdí O'Malley roli favorita?

Velmi zajímavým duelem na nadcházejícím hvězdně obsazeném UFC 269 bude bitva v bantamové váze mezi Seanem O'Malleym a Raulianem Paivou. Turnaj proběhne už tuto sobotu 11. prosince v Las Vegas. Hlavní karta proto pro české fanoušky začne přibližně ve 4 hodiny v neděli ráno. Klikněte zde a sledujte živě UFC 269.

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Hvězdný Sean O'Malley má na kontě aktuálně pouze jednu porážku z patnácti zápasů. Jedinou prohru mu připravil Marlon Vera, nicméně O'Malley zápas ztratil hlavně kvůli nepříjemnému zranění kotníku.

Rauliana Paivu znají českoslovenští fanoušci MMA hlavně kvůli jeho chystanému duelu v muší váze s Davidem Dvořákem. Paiva ovšem tenkrát nezvládl shazování a do fightu s Dvořákem nastoupit nemohl. Od té doby nastupuje Paiva ve vyšší váhové kategorie, kde sice patří k solidnímu průměru v UFC, ale O'Malleyho by ohrozit neměl.

TIP Vítěz Sean O'Malley na TKO v kurzu 2,00 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

O Malley zvítězí na TKO

Sean O'Malley bude v zápase rychlejší, silovější a přesnější. S největší pravděpodobností tak uvidíme další KO/TKO výhru fightera s přezdívkou Sugar a excentrickým účesem. Tenhle souboj na UFC 269 bude zkrátka bavit.

UFC 269: Sean O'Malley vs. Raulian Paiva sledovat livestream zdarma živě

Všechny zápasy na UFC 269 (včetně fightu O'Malley vs. Paiva) bude možné sledovat zcela zdarma na webu sázkové kanceláře Fortuna. Na Fortuna TV uvidíme všechny fighty. Stačí kliknout na záložku "Live" a vybrat si konkrétní duel. K dispozici budou v průběhu živých přenosů jako obvykle i populární live sázky.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Amandu Nunes čeká další obhajoba titulového pásu bantamové váhy

UFC 269: Amanda Nunes vs. Julianna Peña - tip a livestream

Jedním ze dvou titulových duelů ⚡ na UFC 269 bude souboj o pás bantamové váhy mezi nezpochybnitelnou královnou Amandou Nunes a Juliannou...

Dustin Poirier se může znovu stát šampionem lehké váhy UFC

UFC 269: Oliveira vs. Poirier - analýza, tip a livestream

Na galavečeru ✨UFC 269✨ budou k vidění hned dvě ✌ brazilské obhajoby titulových pásů. Sázkovou inspiraci a návod na livestream si přečti v...

Paddy Pimblett patří mezi největší hvězdy současné UFC

Organizace UFC - program, zápasníci, eventy a statistiky

UFC je nejlepší MMA organizace na světě. ✨ Podívejte se na kompletní informace, které naleznete podrobně rozepsané v článku.