UFC 281: Poirier vs. Chandler kurzy, analýza a livestream

Zápas Dustina Poiriera s Michaelem Chandlerem je jedním z největších taháků turnaje UFC 281. Na co si v tomto papírově vyrovnaném utkání vsadit? Poradíme vám v článku.

Foto:

Dustin Poirier vyzve na UFC 281 Michaela Chandlera Foto: Profimedia

UFC 281 New York: Dustin Poirier vs. Michael Chandler info a kurzy

Klíčový souboj na cestě za další titulovou šancí. I tak můžeme nazvat fantastický duel TOP lehkých vah Poiriera s Chandlerem. Ostře sledovaná bitva dvou zkušených tvrďáků proběhne na turnaji UFC 281 v noci ze soboty na neděli okolo 04:00. Na tuhle řežbu se ovšem vyplatí nařídit budík. Jde tu totiž o hodně. Sledujte celý turnaj živě a zdarma na Fortuna TV ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Dustin Poirier patří historicky mezi nejlepší bojovníky lehké divize nejlepší světové organizace. Na turnaji UFC 281 v Madison Square Garden ho čeká další těžká zkouška. Po téměř rok staré titulové porážce s Charlesem Oliveirou ho tentokrát prověří nevyzpytatelný Michael Chandler.

Poirier je bývalý šampion lehké váhy a v nedávné minulosti si na něm hned dvakrát vylámal zuby slavný Conor McGregor. Za posledních 6 let prohrál „The Diamond“ pouze dvakrát (Khabib, Oliveira) a vždy ho to stálo zmíněný titul. Dustin Poirier je jedním z nejkomplexnějších bojovníků, jakého si dokážete představit. Vlastní černý pás v BJJ a jeho postoj, kterým zdemoloval McGregora, Hookera, Hollowaye či Gaethjeho a další, nepotřebuje další komentář.

Michael Chandler střídá v UFC výhry a porážky – při jeho zápasech se ale doslova tají dech. Mezi světovou elitou vstoupil v roce 2020 po mnohaletém, úspěšném působení v Bellatoru, kde se stal šampionem. A nechybělo moc, aby do jeho sbírky přibyl také nejcennější šampionský pás.

Díky parádní vítězné premiéře s Danem Hookerem si řekl o titulovou šanci proti Charlesi Oliveirovi. Toho měl v zápase na lopatě, nakonec ale prohrál TKO ve druhém kole. Následovala porážka na body v krvavém a nesmírně atraktivním zápase s Justinem Gaethjem a dosud poslední výhra s Tony Fergusonem, kterému neuvěřitelným front kickem téměř ukopl hlavu.

Michael Chandler nikdy neprohrál na submisi a také on se pyšní obrovskou komplexností. Tento zápas bude o hledání drobných chyb, což se klidně může protáhnout na tři kola. Vzhledem ke kvalitě obou borců paradoxně nepřekvapí opatrný průběh plný klinčů a svazování na pletivu. Přeci jen vítěz může hodně získat, zatímco poraženému se honba za titulem hodně vzdálí.

TIP: Více než 2,5 kola v zápase, v kurzu 2,08 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny ZDE

Kurz na více jak dvě kola v zápase vykazuje solidní hodnotu

Kde sledovat zápas Poirier vs. Chandler živě? Online livestream Fortuna TV

Vychutnejte si skvělý zápas na Fortuna TV živě ZDE. V přímém přenosu zde poběží všechny zápasy a pro všechny nové hráče je připraven příjemný bonus za rychlou online registraci. Na tradičně povedené zápasové video preview z dílny UFC se podívejte zde.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Israel Adesanya vyhlíží další titulovou obhajobu

UFC 281: Adesanya vs. Pereira kurzy, fight card a livestream

UFC 281 nabídne dvě titulové bitvy ✌ i fantastický duel Poirier vs. Chandler. Kompletní info a návod na sledování livestreamu najdete v...

Israel Adesanya je bojovníkem v UFC

Israel Adesanya - životopis a zápasy bojovníka UFC

Israel Adesanya je bývalý šampion střední váhy ✨ nejprestižnější MMA organizace světa UFC. Vytáhlý Nigérijec s novozélandským občanstvím je...