UFC Fight Night: Barnett vs. Buday analýza, tip a livestream

Získej BONUSY za registraci ZDARMA

Online sázková kancelář Tipsport

Ke vkladu až 50 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Betano

Ke vkladu až 3 000 Kč + 500 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
Online sázková kancelář Fortuna

Ke vkladu až 6 000 Kč + 300 Kč zdarma

VSAĎ TEĎ
18+ Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Slovenský zápasník Martin Buday má před sebou premiéru v UFC. Jeho duel se zkušeným Chrisem Barnettem rozebíráme v tomto článku a přidáváme i zajímavý sázkový tip. Zápas můžete sledovat v přímém přenosu na Fortuna TV.

Martina Budaye čeká premiéra v UFC Foto: OKTAGON MMA

UFC Fight Night: Chris Barnett vs. Martin Buday datum, informace

Martin Buday se už o tomto víkendu stane historicky druhým Slovákem, jenž okusí atmosféru UFC. V noci ze soboty na neděli okolo 1:00 jej na úvod prověří Chris Barnett. Zvládne Badys svoji premiéru v nejlepší světové organizaci vítězně? Sledujte turnaj UFC s Martinem Budayem živě a zdarma ZDE

MMA - sleduj průběh zápasu zde

Preview a kurzy: Chris Barnett vs. Martin Buday UFC Fight Night Las Vegas

Martin Buday přichází do organizace UFC poté, co v Oktagonu vybojoval titul těžké váhy a následně si vysloužil smlouvu v Dana White’s Contender Series proti Lorenzo Hoodovi, který byl mimochodem následně usvědčený z dopingu. Oblíbený slovenský hromotluk působí jako „tichá voda“, avšak jeho údery a komplexní MMA schopnosti jsou na velmi vysoké úrovni, což nyní hodlá prokázat v nejslavnější lize světa.

Svěřenec Attily Végha z trnavského SFG disponuje, jak tvrdým postojem, tak excelentní zemí. Je majitelem fialového pásu v brazilském Jiu-Jitsu a byť to ve svých zápasech ještě neměl šanci ukázat, grappling patří mezi jeho extrémně silné zbraně. Zároveň je na tom výborně pohybově i kondičně a nemá problém v zápasech upravit taktiku dle aktuálního vývoje, což je obrovská výhoda.

Zároveň je potřeba brát v potaz, že v duelu s Chrisem Barnettem bude Martin Buday výrazně vyšší a může z jeho strany přijít KO i z větší vzdálenosti. Martina Budaye zároveň dosud nikdy nikdo neukončil před časovým limitem.

MARTIN BUDAY CHRIS BARNETT
Výhry Výhry
✏️KO / TKO: 7 ✏️KO / TKO: 17
✏️Submise: 1 ✏️Submise: -
✏️Body: 1 ✏️Body: 5
Prohry Prohry
✏️KO / TKO: - ✏️KO / TKO: 3
✏️Submise: - ✏️Submise: 1
✏️Body: 1 ✏️Body: 3

Chris Barnett je velezkušený zápasník, který toho má hodně za sebou. Jeho kariéra však nabrala otáčky díky poslednímu vítězství s Gianem Villantem. Fantastický kop z otočky a následné oslavné salto podsaditého Barnetta se fanouškům nesmazatelně vryly do paměti.

Američan Chris Barnett je ortodoxní postojář, který sází vše na jednu kartu. Z 22 zápasů hned 17x ukončil soupeře na KO/TKO před limitem. Zajímavostí je, že Barnett debutoval v UFC v květnu 2021, tedy ve svých 34 letech. Premiéra mu nevyšla, když jej ve 2. kole uškrtil Ben Rothwell. Právě přes zem může vést cesta k vítězství i pro Martina Budaye, který jde do zápasu dokonce jako kurzový favorit.

TIP: Buday zvítězí na submisi, v kurzu 6,00 sipka Vsadit a sledovat u Fortuny

Martin Buday může ryzího postojáře Barnetta ukončit na submisi

UFC ON ESPN 34 (UFC Fight Night: Luque vs. Muhammad 2) fight card, program, výsledky, UFC zápasy

Na kompletní složení všech zápasů turnaje UFC Fight Night se podívejte na tomto místě. Po skončení turnaje zde najdete i konečné výsledky.

UFC FIGHT NIGHT PROGRAM + VÝSLEDKY
MAIN CARD
Welterweight Vicente Luque vs. Belal Muhammad
Middleweight Caio Borralho vs. Gadzi Omargadzhiev
Welterweight
André Fialho vs. Miguel Baeza
Bantamweight
Mayra Bueno Silva vs. Yanan Wu
Featherweight Pat Sabatini vs. T. J. Laramie
PRELIMS
Light heavyweight Devin Clark vs. William Knight
Bantamweight Lina Länsberg vs. Pannie Kianzad
Lightweight
Drakkar Klose vs. Brandon Jenkins
Welterweight
Rafa García vs. Jesse Ronson
Heavyweight Chriss Barnett vs. Martin Buday (technické rozhodnutí)
Lightweight Trey Ogden vs. Jordan Leavitt
Strawweight Sam Hughes (body) vs. Istela Nunes
Bantamweight Heili Alateng (KO) vs. Kevin Croom

Jak a kde sledovat Chris Barnett vs. Martin Buday živě? Online live stream Fortuna TV, Premier Sport

Dlouho očekávanou premiéru Martina Budaye si nenechte ujít v přímém přenosu na Fortuna TV. Po snadné registraci zdarma dostanete i pěkný sázkový bonus, který můžete rovnou poslat do hry. Stejně tak se vám otevře brána do světa mnoha sportovních livestreamů nejen z bojových sportů, to vše v parádní kvalitě a s možností sledovat to přes celou obrazovku i na mobilním telefonu.

Tentokrát celý turnaj UFC Fight Night 206 vysílá i placená televizní stanice Premier Sport, kde znovu nebude chybět český komentář. Možností, jak sledovat celý galavečer je také zakoupení předplatného UFC Fight Pass.

Martin Buday video

Podívejte se, jak si slovenský bojovník Martin Buday došel před rokem pro titul organizace Oktagon v duelu s polským Kamilem Mindou.

Využij skvělý bonus pro nové sázkaře

Zaregistruj se v online sázkové kanceláři Fortuna

FORTUNA - získej bonus až 6 000 Kč + 300 Kč

Vyber si z široké nabídky sázkových příležitostí. Zaregistruj se online a získej 300 Kč zdarma za ověření účtu a bonus až 6 000 Kč ke vkladu.

KLIKNI ZDE a vsaď si u Fortuny


Hodnocení turnaje UFC FIGHT NIGHT 206: 8,6/10

  • Datum a místo konání: 16. dubna 2022, Apex Centre, Las Vegas, USA
  • Nabídka sázek: Na všechny zápasy tohoto turnaje si můžete vsadit u sázkových kanceláří

1️⃣ Kdy má Martin Buday zápas v UFC?

Slovenský obr Martin Buday se poprvé představí na turnaji UFC Fight Night v noci ze soboty 16. dubna na neděli 17. dubna okolo 1 hodiny ranní. Jeho soupeř představuje velkou výzvu. Analýzu utkání i sázkový tip najdete uvnitř článku

2️⃣ Jak sledovat zápas Buday live stream proti Chrisi Barnettovi?

Celý turnaj UFC Fight Night z Las Vegas můžete sledovat živě na internetu v online streamu i v televizi. Konkrétní postup a informace najdete po rozkliknutí článku.

Hrajte zodpovědně a pro zábavu! Zákaz účasti osob mladších 18 let na hazardní hře. Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost! Využití bonusů je podmíněno registrací u provozovatele - více zde.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Sledujte UFC turnaj na Tipsport TV s bonusem za registraci

Jak sledovat UFC live streamy zdarma živě? Na Tipsport TV

Sledujte v roce 2024 ✅ všechny turnaje UFC v livestreamech zdarma. ❤️ Podívejte se na snadný návod a fanděte u MMA zápasů v přímém...

Povinná kontrola bojovníka před vstupem do klece

Pravidla MMA (mixed martial arts) - techniky a bodování

Podívejte se na zásadní informace o pravidlech a technikách stále populárnějšího sportu❤️, kterým je MMA. V článku najdete i pohled do...

Lajoš Klein je známý svými brutálními kopy

Ľudovít Lajoš Klein - profil a zápasy MMA bojovníka

Ľudovít Klein 🧨 je zápasník MMA, který jako první Slovák v historii podepsal smlouvu se slavnou UFC.⚡ Ve své premiéře v nejprestižnější...